Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boriszcár

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is tisztázni szeretnék néhány fogalmat. Itt nem a műszaki/informatikai 100%-os precizitásra törekszem, hanem az érthetőségre. Kezdjük az alapoknál, mi is az a kernel. Egyszerűen fogalmazva a kernel az operációs rendszer és a hardver (processzor, memória, stb.) között…..
boriszcár 2012.02.03 13:26:15
Sziasztok!

Segítséget várnék valakitől, mielőtt szervízbe mennék.
galaxy tab 10.1-es tabletem van, karácsony óta nyúzom. Az első 3-4 hétben tökéletesen működött. Elsősorban interneten olvasok vele, pár alkalmazást letöltöttem azért a marketből, de nem ez a jellemző.
Böngészőnek dolphint használok, mert az általam eddig ismert böngészők (firefox, chrome, opera) nem ajánlanak fel választási lehetőségt és alapból az m. kezdetű mobil-oldalakat töltik le, ami 10 colon zavaró. Nincs ezzel gond, a dolphin jónak tűnt. Viszont 1-2 hete elkezdődött valami: pár perc használat után pillanatokra lemerevedett a böngésző, majd magától le is állt, visszadobott a kezdőképernyőre. ha újból elindítottam, akkor nem emlékezett semmire, kezdhettem előre begépelni az oldal címét. Először kitöröltem a progit és újra letöltöttem, de nem lett változás. Majd visszatértem a firefoxra, de ott ugyanez történt. Kerestem új lehetőséget, ez a maxthon nevű böngésző lett (ami tud tabletet kezelni) de letöltés után a szitu ugyanez: max 10 perc olvasás után fagyás majd program bezár. teszteltem, az összes böngészővel ezt teszi. Ha bármi mást csinálok, akár pdf-et olvasok, akár játszom, semmi másnál nincs zavar, csak böngésző használata közben. Az internettel nincs baj (3G-s T-mobile kártya) mert ha mobil hotspot-ként osztom a netet, akkor a laptoppal simán, korlátlan ideig tudom használni.

Mi lehet a probléma?

Várom a választ nagyon, mert már ezt a levelet is a tableten kezdtem megírni, de a felénél lefagyott, elveszett a levél és az asztali gépen kellett elölről beírni és ez így nagyon idegesítő. Valamiért azt gondolom, hogy ez nem garanciális probléma, de ebben az esetben pláne nem tudom, hogy kihez kellene fordulnom.

Előre is köszi!
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
Hogyan lehet a legegyszerűbben megakadályozni, hogy ellopják a biciklidet? Ha nem tudják hajtani. Ezt próbálja elérni a törött kerékkel Carmond Lai dizájner. Amikor kikötjük a biciklinket, akkor két ponton kipattintjuk a kereket, így lehetetlenné téve a biciklizést. A…..
Vili olvasónk küldött egy csodálatos linket a minap. Nem kellett volna, hiszen hosszú percekre visszavetette cégünk produktivitását. Először is itt a zseniális kisteher-mester. Helyenként ugyan közveszélyes, amit csinál, de nem tudtunk segíteni magunkon: az esti neonfényben…..
boriszcár 2009.11.06 16:13:49
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
boriszcár 2009.10.12 17:31:00
w Akinek nem jut kapanyél 2009.09.23 05:30:00
Legyen a minimálbér mostantól nyolcvanezer forint. Ezzel a követeléssel indul csatába a munkavállalói oldal, míg a kék sarokban a munkáltatók nagyjából azon az állásponton vannak, hogy menjetek már anyátokba ezzel. OÉT-ülés lesz ugyanis pénteken, vagyis összeül az Országos…..