Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HumorosSzurikáta

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tovább olvadt a kormánypártok előnye, de hegemóniájukat senki sem fenyegeti"– írja kutatási beszámolójában a Tárki. Nem kell nagyon meglepődni, hogy a korrekt mondatból mindenki azt a részt emeli ki, amelyik éppen számára kedves, pedig a „csökkent” és…..
HumorosSzurikáta 2011.02.24 13:52:46
@igényes: Csak egy kis off-ság a Kabos történethez: nem, ez nem az a Tarr. Az Tarr Laci. Létező malévos figura - kollégám volt, míg magam is ott melóztam, ismertem.
on
Először én is elismerően csettintettem Mong Attila ma reggeli akciójára a Kossuth Rádió 180 perc című műsorának felvételét hallgatva, de jobban megrágva a dolgot, már nem ilyen egyértelműen pozitív a véleményem az egyperces csönddel kapcsolatban. A vélt retorzió okozta…..
HumorosSzurikáta 2010.12.22 12:13:10
Minél több adás kerül képernyőre egy-egy vetélkedőből, annál nagyobb az esélye, hogy a kérdésszerkesztők hibáznak, és olyan feladványok kerülnek a játékosok elé, melyeknek nincs jó megoldása. A Tv2 új, Negyvenmilliós játszma című kvízsójában már volt egy necces…..
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
Az index mai interjújában sok dologról kérdezte a frappáns nevű Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnökét. Többek között az internetes szabályozással kapcsolatban is, aminek kapcsán Szalai elmondta, hogy egyelőre nem tervezik a facebook megregulázását.…..
Nem kevés lépésnek kellett egymás után következnie ahhoz, hogy az Animals révén minden idők egyik legnagyobb slágerévé váljon a Felkelő Nap háza. Feltehetően egy angol ballada-kaptafából bontakozott ki, egy Bartók és Kodály példáját követő amerikai népdalgyűjtő…..
HumorosSzurikáta 2010.10.17 12:16:07
Végre elkészült első lejárató plakátunk. Természetes, hogy nagyívű elképzelésünk után, miszerint a Mar-gitszigetet leúsztatnánk a Parlament elé, a többi, átlagos párt is megpróbál nyomdokainkban haladni, egyelőre szemlátomást vajmi kevés sikerrel. Az átgondolatlan…..
FAROFF - Let It Be, No Cry (2010 version) [mp3] Bob Marley vs The Beatlesbrazil barátunk FAROFF felújította  klasszikus mashupjátvan hozzá pazar videó isígy most már 150% a lúdbőrhatásmegdöbbentően tökéletes és szép mix..
HumorosSzurikáta 2010.08.06 11:24:15
  Az Országgyűlés hétfői ülésnapján az elmúlt 4-8 évben példátlan dolog történt: az MSZP valami tényleg vicces dologgal állt elő. A T/589-es, A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála…..
Subba Fotosop: Buci II. 2010.05.11 08:30:00
HumorosSzurikáta 2010.05.11 12:26:34
Mint tudjuk, Gyurcsány Ferenc dolgozatot készít az elmúlt évek tanulságait összegezendő. Sikerült megszerezni. (Ha a szöveg kicsit ismerős, arról Karinthy tehet!) Hát kérem szépen, először is: ez még nem végleges választási eredmény volt - ez csak afféle lenyomat, amit…..
HumorosSzurikáta 2010.04.29 14:56:29
A képért köszönet Istvánnak!..
  Egy kedves ismeretlen olvasónktól (amennyiben Rejto Jeno lenne a becsületes, polgári neve, szíves elnézését kérjük) kaptuk meg a Fidesz erzsébetvárosi szórólapját. A flyer spártai egyszerűségű, semmi 3d, semmi WordArt:   Az üzenet…..
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..
HumorosSzurikáta 2009.12.09 13:22:51
@sixx
kösz, egy kockát se néztem az adásból, de titkon kiváncsi voltam rá, hogy
miaf@sz ez. Tökéletesen összefoglaltad. Mekkora egy gagyi állatság!!!(mint a többi reality)
jó írás, grat!
Ma már nem kerül sokba egy sátor, sőt akár ingyen is beszerezhető (és itt nem a "teherautóról leesés" esetére célzok, hanem arra, hogy van egy csomó külföldi, aki nem vesződik azzal, hogy hazavigye a filléres betyárbútort). Ez eléggé átalakította a hajléktalanok…..
Csütörtökön jó későn, 23:20-kor debütál az m1 új tehetségkutató műsora, a Mondom a magamét!. A sorozatban a 300 jelentkező közül válogatja ki a legnagyobb nevettetőket a Galla Miklós, Nagy Bandó András és Csapó Gábor alkotta zsűri. A műsor házigazdája Magyar…..
Tulajdonképpen az a meglepő, hogy a miniszterelnök úgynevezett kisfiús mosolyát csak most használják először reklámcélokra. Ismeretlen Levélírónk mégis meghökkent, amikor azt látta, hogy az Europe 1 francia rádióadó weboldalán egy Bajnai Gordon-fotóval illusztrálják, milyen…..
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
addict Ez az év posztja! 2009.10.15 10:15:00
"Az év kapuja és bejárati ajtaja" - olvasom a Hörmann óriásplakátján, ami olyan szintű agybaj a maga nemében, hogy szinte semmi nem választja el a zsenialitástól. Hiszen ha lehet Év autója, Év tévéje, Év lakóháza és ki tudja még milyen díjakat osztogatni, miért…..
HumorosSzurikáta 2009.10.15 12:54:49
A szeptember 11-i merénylet évforduljára készített üzenet után két nappal érkezett egy másik hangfelvétel is. Mára vált bizonyossá, hogy ezen is a a terroristavezér hangja hallható. Az üzenet érdekessége, hogy Oszama bin Laden ezzel hazánknak üzent, pontosabban szólva a BKV…..