Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghal

12 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előrebocsátom: szó sincs hivatalos, összehasonlító elemzésről. A nyaralásra készülve merültem el egy kissé a kapható szoftverekben, és az így szerzett benyomásaimat tudom megosztani a nagyérdemű olvasóközönséggel. (A tesztből – tapasztalatok híján – kimaradt a legfontosabb tulajdonság: a tervezési…..
ghal 2013.03.15 17:48:49
@Edy XDxd: A Google Maps-hez hasonlóan a Navigon is automatikusan állítja be a nyelvet, ugyanazt, amit az operációs rendszer használ.(www.navigon.com/portal/uk/kundenservice/faq.html?id=19270368&content_identifier=faq&page=18)

Az Androidban a Beállítások/Nyelv és Bevitel/Nyelv alatt állítható be a magyar.
Aki okostelefonnal fényképez, általában sokat kattint, aztán az eredmény vagy jó lesz, vagy nem.a rossz képeket törölhetjük, vagy akár picit kozmetikázhatjuk. A "tudás" egy része sok telefonban magában is ott van, de pár ügyes alkalmazással mi is "csodákra" lehetünk képesek. Az…..
Február elején két születésnap is van a családban: 75 éves édesapámé és a 11 éves lányomé. Ehhez persze a tisztelt olvasónak nem sok köze lenne, de az idén mindketten olcsó Androidos tabletet kaptak ajándékba. Az új kütyükkel kapcsolatos első tapasztalatokat szeretném…..
Nem kell megijedni a címben feltett kérdéstől - az alábbi poszt éppen azoknak próbál segíteni, akiket már a CPU kifejezés hallatán is kiráz a hideg... Új (netán használt) laptop vagy PC vásárlásakor az embert leginkább a processzorok (más néven: CPU-k) elnevezése (mi is az?)…..