Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halmozottan Hátrányos

10 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elcsattant egy pofon és ezzel szerintem új korszak kezdődött. Egy rokkantnyugdíját elvesztett bányász szerda este, lakossági fórumon vágta pofon Polics József komlói polgármestert.Mintegy ötven érintett (volt) bányász olvasta a fideszes országgyűlési képviselő fejére…..
Halmozottan Hátrányos 2013.02.27 23:42:18
@megint: Ne vedd egy kalap alá a rokkantnyugdíj-csalókat azokkal, akiknek több évtized alatt tényleg tönkrement az egészségük akár a föld alatt, akár a külszínen. Azért itt egyelőre nehéz fizikai munkát végző emberekről beszélünk, akik egészségkárosító körülmények között voltak kénytelenek végezni a dolgukat. A témában javaslom a porckorongsérv, a szilikózis, valamint az erős vibráció (ti. réselő) által okozott maradandó izületi károsodások megismerését. Utána visszatérhetünk a kérdésre.
(A bejegyzés egy régebbi írásom Thomas Szász 2012. szeptemberében bekövetkezett halála alkalmából  átdolgozott verziója) Öt évvel ezelőtt volt alkalmam élőben találkozni Thomas Szásszal. Mindig sokat jelent, amikor találkozhatok valakivel élőben, aki sokáig csak egy név…..
Günter Grass a minap olyan kijelentést tett amiben elítélte Izraelt az iráni atomkérdésben tett kijelentései miatt. Nincs ebben semmi furcsa. Grass véleményt nyilvánított egy ország politikájáról, ami neki nem tetszik. Viszont magyarországon ez a mondat, és a rá adott Izraeli…..
Halmozottan Hátrányos 2012.04.25 07:19:21
@peetmaster: Valaki majd légyszi linkelje be az eredeti cikket, mert ebből nekem csak annyi jön le, hogy Izraelével ellentétes állásponton van, de ebből még nem következik, hogy akkor rögtön Iránnal szimpatizál.
Gyors leszek és egyszerű: ennek a kormánynak mennie kell. Nem kell aggódni, a Fidesz folytathatja, ha akarja, de valószínűleg már most elég kevesen vannak, akik szerint muszáj lenne ugyanúgy folytatniuk, mint eddig, erre akár egy népszavazást lehet építeni (ld. a cikk végén). Akik pedig még ott a…..
Halmozottan Hátrányos 2011.12.17 20:05:07
@TrueY: Tfh. nem a miénk. De az ne járja, hogy a 10%-unk az Államkincstárba megy, cserébe nem kapunk nyugdíjjogosultságot. Akkor ismerjék el továbbra is a szolgálati időnket, amit munkával töltünk, including a megelőző 14 hónap.
Halmozottan Hátrányos 2011.12.17 20:21:47
Egy jóbarátom mondotta egyszer, ott ér véget a demokrácia, amikor a jegybank elnökét is a kormány adja. Itt még nem tartunk, de az alelnökök már Viktort szolgálják (ő jelöli ki őket) és nem tudni, ezeknek hármuknak milyen jogkörei lesznek. Ezt még megfejelték az IMF…..
Halmozottan Hátrányos 2011.12.17 20:03:27
A németből átképzett orosztanárokból átképzett angoltanárok már ismerkednek az elágazásokkal, többen érteni vélik a hátul tesztelő ciklust, de sokan vannak, akik exception-öket dobtak a hír hallatán. „Az angolt túl egyszerűnek találtuk, a holt nyelvekhez nehéz élő…..
Halmozottan Hátrányos 2011.08.26 13:45:16
Már az ókori görögök is (de most tényleg) kitaláltak, később pedig a rómaiak híressé tették (olyannyira, hogy Róma alkotmányába is belekerült) a trias politica elvét, a hatalmi ágak szétválasztását, és később, a francia felvilágosodás korában Montesquieu báró volt az,…..
  Tudtátok, hogy hazánkban minden 4. órában diagnosztizálnak bőrrákot? A 25 és 30 éves nők között vezető halálok a melanoma. A Neszeszer blog olvasóinak a többsége is ebbe a korcsoportba tartozik. Ne csukd be a szemed! Akkor is, ha mi és ti férfiak nem veszünk róla…..
Halmozottan Hátrányos 2011.03.11 14:38:35
@csokiájsz: Robotzsaru 2. "Rendszeres használata bőrrákot okoz."
A két pasi meg egy kicsi című televíziós sorozat gyártója, a Warner Bros. Television hétfőn bejelentette, hogy felbontotta Charlie Sheen színész szerződését. "Gondos mérlegelés után a Warner Bros. Television azonnali hatállyal megszüntette Charlie Sheen színész…..
Halmozottan Hátrányos 2011.03.08 09:15:39
@kéne egy nick:
kábítószer
elvonókúra
szerelvonó
szerelvonókúra
kábítószerelvonó (7-1, mert az el- egytagú igekötő, ezért nem kell beleszámolni; így ez a hatszótagú összetételekkel egyenértékű)
----------------
=> kábítószerelvonó-kúra
Halmozottan Hátrányos 2011.03.08 13:19:49
@TH: Csak azért lesz kábítószerelvonó-kúra, mert a 'kábítószerelvonó' erősebb összetétel, mint az 'elvonókúra'.

És igen, tudom, az én anyámba.
Halmozottan Hátrányos 2011.03.08 15:24:42
@TH: Ez esetben én kérek elnézést.
 Te jó Isten, mindjárt nyolc óra... Hamarosan jönnek a kollégák és mindenki mosolyogva, vigyorogva, "Boldog Nőnapot" kíván... én meg puszilgathatom őket sorba... Egyik másikat, bottal sem piszkálnám, most pedig begyalogolnak az intim szférámba... Bezzeg Juli, majd…..
Halmozottan Hátrányos 2011.03.08 10:22:14
Halmozottan Hátrányos 2011.03.08 13:20:21
LOL
Halmozottan Hátrányos Tehetség 2010.12.22 18:30:00
Pár gondolat a tehetségrőlA múlt hétvégén lezárult két tehetségkutató letagadhatatlanul felkavarta az indulatokat a lakosság (pardon, a nézőállomány) körében. Boncoljuk most kicsit a témát. Adva volt ugye mindkét nagy kereskedelmi tévécsatornán egy tehetségkutató jellegű…..
Halmozottan Hátrányos 2011.02.21 16:16:47
@futureman: Köszönöm :) Az elmúlt időszakban nagyon összejöttek sajnos a dolgok (pedig mondanivalóm lenne bőven, amolyan megmondóemberesen...).
Másfél év és 77 poszt telt el a kezdetek óta, de eddig még egyetlen sztorink sem szólt azonos neműek közti szexről. Bevallom, kicsit tartok a reakcióktól, bár már nagyon sok kényes témát pedzegettem, borzoltam az idegeiteket, ez azonban mégiscsak premier. Miért pont most jutott ez…..
Kiss Norbert a KEH Társadalmi Kapcsolatok Hivatalának vezetője. Az esztergomi ferences gimnáziumban végzett, harmincas éveiben jár. Kamaszkorában kosárlabdázott, majd sportdiplomáciai pályára készült, így került kapcsolatba a Magyar Olimpiai Bizottságot 1989 óta irányító…..
Halmozottan Hátrányos 2011.01.04 10:14:20
@LeiterJakab: Médium, médiumok, a média (= az összes médium). Egy médium pedig sajtóorgánumokból áll. Egyébként a 'formálódókat' nem hibás, az tényleg öntökönlövés volt.
Halmozottan Hátrányos 2011.01.04 12:15:28
@adflexum: Igaz, ezt benéztem, sorry.

@LeiterJakab: A média (nálam mindig szigorúan névelővel) az olyan, mint mondjuk a világmindenség: az összes mindent (jelen esetben: az összes médiumot) tartalmazza, ezért számomra a média többes száma mint olyan nem értelmezhető.

@Peetee: Egy fecske nem pisál hanyatt.
Az új kormány állítólag meg akarja fosztani az összes olyan jogtól a melegeket, amit az elmúlt egy évben kaptak az előző kormánytól. No comment...
Halmozottan Hátrányos 2010.12.22 23:14:31
@futureman: Ezt inkább nem is kommentálnám. Ez pont olyan, mint a bulvárlapok: a címlapon félpucér lány mutogatja a kebleit, de természetesen nyíltan szexuális hirdetések nem jelenhetnek meg az újságban. Vicc az egész. Annyiban elkeserítőbb az Általad leírt probléma, hogy egy újság saját hatáskörében eldöntheti, mit vesz be tartalomként és mit nem. Viszont egy egész más dolog fentről beleugatni és tiltani.

A meleg tartalom cenzúrázása kihat a queer érdekvédelmi műsorokra is? Mert ezzel csak a sötétséget tápláljuk, ami így is nagyobb a szükségesnél a fejekben (tényleg, van valahol valami normális érdekvédelmi műsor a nemheterók számára?).
"Megvertek egy fiatal nőt szombaton késő délután az Astoria téren lévő villamosmegállóban; az áldozat a nem sokkal korábban véget ért melegfelvonulás pólóját viselte - jelentették a helyszínről az MTI tudósítói. A támadók - két-három férfi - a Kossuth Lajos utcai…..
A Montevideói Egyezmény 1933-ban lefektette az államszuverenitás alapjait. Van azonban egy-két dolog, amit ezzel kapcsolatban idejétmúltnak érzek. Az ominózus egyezmény annak idején mintha a nemzetállamok szellemiségét vette volna alapul. Úgy érzem, 2010-ben nem elvárható egy…..
Valamikor réges-régen volt e bejegyzésfüzér első része. Engem azóta egy újabb kérdés foglalkoztat, ez pedig a hódítással együtt járó pusztítás. Miért akarhat valaki akár olyan áron is korlátlan hatalmat, hogy kész mindent elpusztítani maga körül? Én érzem egyedül…..
Bő tíz éve született egy versem, bohóc címmel. Talán van már tizenkettő is. Elmém mélyében, poros kis borítékban megsárgulva feküdt... A borítékon nincs címzés, nincs feladó, csak létezik a maga egyszerűségében, benne az összehajtott papír, amely a mai napig hűen őrzi a…..
"Jézus!" "Mi ez?" "Soha többé nem tudok nevetni!" Spermahajder latin-magyar nyelvű, a kitalálhatatlan családba tartozó zavarosan rémes képvicce feltüzelte a tesztközönséget. Nem is rabolom tovább az időtöket, íme a fertelem: Ma nemzeti érzelmekkel…..
Halmozottan Hátrányos 2010.03.09 14:33:40
Pitta az eddigi legdurvább "sajtnak látszó sárga anyag"-elnevezést találta meg a Tesconál: Reggel kaptam egy pompás hírlevelet a Teszkótól. A címlapon hirdetnek egy sajtnak látszó élelmiszert, amire persze a sajt szót nem merték ráírni. Remélem nem szaladnak bele túl…..