Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szipka

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hete, egy eső után született meg a XVI. kerületben a gödör. A gödör azóta lehetőségeihez mérten szépen növekszik. Éppen a kerékpárút közepén. Az elmúlt három hétben több vihar is végig söpört a városon, mindegyik mélyített egy kicsit a Veres Péter út mellett…..
A fiatal német magát menedzseli a továbbiakban, Willi Weber nem talált neki helyet 2011-re. Nico Hülkenberg idén kimaradt a Forma-1-ből, csak a Force India tesztpilótájaként vezethet néha pénteken. A Williamsnél tavaly remekül ment, Brazíliában a pole-ból indult, de nem…..
szipka 2011.05.13 14:43:19
Embertelen nézettséget produkál az RTL tehetségkutatója, a legutóbbi adást 2,8 millió néző látta, ami nagyon jó adat, ennél jobbat az elmúlt öt évben csak egy Csillag születik adás produkált. Nem csoda tehát, hogy a tévénél úgy döntöttek, addig nyúzzák a rókát, míg…..
Ami az Indexen a figyelemfelkeltő cím, és a mindent tisztázó líd a kattintás után, na pont ugyanez a Blikknél a címlap felső fele, és az alsó, amit csak akkor látunk, amikor már megvettük az újságot, és kényelmesen kihajtogattuk. A Blikk eddig is tartogatott meglepetéseket, de a…..
Hosszas elméleti vitában nyitottak új, gyakorlati fejezetet a kecskeméti rendőrök. A kerékagyon is unos-untalan előkerül, hogy a kerékpárok regisztrálásának pozitív hatásai ellensúlyoznák azt, hogy közben megszűnne a szabadság metaforájának lenni. Kecskeméten szerdán…..
szipka 2010.09.15 16:09:56
A német Fraunhofer Intézet kutatói új találmánnyal rukkoltak ki, előállították az ütésre elviselhetetlen bűzt árasztó sisakot. A Sankt Augustin-i kutatóközpont anyagmechanikai részlegénél kifejezetten a biciklisek közlekedésbiztonsági érdekeit szem előtt tartva…..
szipka 2010.06.03 15:17:14
A Monacóban szombaton összetört 283-as számú kasztnit nem lehet megjavítani. Alonso már százzal sem ment, amikor nekicsapódott a szalagkorlátnak az utolsó szabadedzésen, de az autó oldalát a pilótafülkénél szinte átütötte az egyik letört felfüggesztésdarab. Az istálló…..
szipka 2010.05.18 15:51:23
Orbán Viktor – már nem először – Nicolas Sarkozyt másolja. Ezúttal a hétfői Ma reggelben beszélt arról, hogy reklámmentessé tenné a magyar közszolgálati csatornákat. Mint Süveges Gergő műsorvezetőnek elmondta (a 32. percnél): "a reklámokat a közmédiumokból…..
Lassan indíthatnánk egy rovatot az RTL nagysikerű (a műsor elején büszkén harsogják, hogy az ország legnépszerűbb vetélkedője, pedig az most éppen a BKV-totó lesz szerintem) vetélkedőjének, a Széfnek, mert ismét sikerült elnézniük egy első ránézésre triviálisnak tűnő…..
szipka 2010.01.13 12:32:50
szipka 2010.01.13 12:33:42
Azért ez már tényleg brutális, mintha egy szerencsétlen bangladesi kisfiút kergettek volna be a ringbe, hogy Hulk Hogan a fejére ugorjon egy trambulinról. A Tv2-t akkora pofont kapott, hogy ez már nekünk fáj. A Csillag születik döntőjét ugyanis a kereskedelmi célcsoportban, vagyis a…..
szipka 2009.12.22 11:08:31