Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisGenyo

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a nép felejtős. Ez a nép kuka. Ez a nép arra érdemes, hogy saját hülyeségébe fulladjon bele. És bele is fog. De addig még... De addig még bármi megtörténhet Magyarországon. Addig még átnyomják a Stop Soros törvénycsomagot. A civil szervezeteket végleg ellehetetlenítik. Az ellenzéki érzelmű,…..
A keszthelyi Vajda János Gimnázium általam nyilvánosságra hozott igazgatóválasztási botránya nyomán Balatonszentgyörgyről is megkerestek, ahol a helyi általános iskolában szintén érdekes körülmények között zajlik az intézményvezető kiválasztása. Amíg a nyári szünet zajlik, országszerte számos…..
KisGenyo 2017.07.17 12:48:33
@KisGenyo: Na mégegyszer, némileg értelmesebben! XD
Baján az Eötvös József Álltalános Iskolában is a nevelőtestület döntésével ellentétesen rak be a klik egy (iskola-, de nem párt-) "idegent"...
A városligeti KRESZ-park az ősszel útjába került egy kábelfektetésnek. Hosszában kettévágták az egészet, aztán amikor befejezték a munkálatokat, csak sódert szórtak rá. Ezt azonban már rég kihordta az időjárás, és kitaposta a sok bringázás. Olvasónk, E. szerint talán…..
A Bors szerint VV Veronika egyik mellében leszakadt az implantátum, és ha ez nem lenne elég, eleve nincs jól, mert lefogyott 42 kilóra, kalciumhiányos, és összevissza töri a csontjait. Mondjuk tényleg kurva szarul néz ki. Bővebben itt. Kép: Cser Dániel.    …..
KisGenyo 2014.01.10 14:27:01
A tajvani Különleges Alakulat és még néhány más kiemelt katonai egység az országban nemrég új golyóálló mellényt kapott, amihez ballisztikus maszk is dukált. A maszk megvédi viselőjét a halálos fejlövésektől és egyben gyengíti az ellenséges erők harci kedvét is, mert…..
Barna hajú lányok Xenia 2013.07.05 07:34:00
..
KisGenyo 2013.07.05 13:42:48
sorok között A szabadság ára 2013.01.11 04:27:00
Az államadósság csökkent valamelyest az előző évihez képest, a Nemzetgazdasági Minisztérium adósságnyomás-mérője most éppen 77.93% -on áll. (2011-81.4%) A Portfolio elemzése szerint ennek az alacsonyabb adósságnak viszont jóval többe kerül a finanszírozása, a magyar állam,…..
Szájkosarat húzott a fejére, pórázt kötött a nyakába kedvenc ölebének a gazdi. Mert politikailag van a hangulat keltve - Navracsics is egy utolsó hangulatkeltő!! - Bayer nem egy ostoba gyűlölködő kretén, akinek mindegy, Illyés vagy Babits, de azért tuti ami fix a szájkosár és…..
Kedves Urbanista!Naponta a Palota úton sétálok a kutyámmal és feltűnt, hogy 1-2 hete napról napra el-el tűnik a öntöttvas kerítés egy darabja. Elsőre még lehetett volna véletlen, de ma este már  tizenegy hiányzó darabot számoltam meg. Mentsük meg, mielőtt az egészet elhordja…..
KisGenyo 2012.03.13 09:08:53
@hangosbemondo: Havi 1 milliós képviselői juttatásokkal (ami inkább több), 24 hónappal, és 3,5 millió munkavállalóval számolva az én adómból 322 Ft-ot, ami ugyan nem sok, de én egy sörnek jobban örülnék.
A disznótor nem a pörkölt felzabálásával, hanem a vér felfogásával kezdődik - ez az ősi felcsúti bölcsesség jutott eszembe, mikor az Alkotmánybíróságról kiszivárgott, manyupokkal kapcsolatos határozattervezetről olvastam. Hajaj, lesz baj elég. A tervezet ugyanis kimondja,…..
KisGenyo 2011.09.08 16:13:47
@Borenbukk: Te bízol abban, hogy valaha nyugdíjba mész? Én nem nagyon. :D:D
Ha megnézek egy mostani nyugdíjast, és felteszem, hogy átlagos nyugdíjat fogok kapni (ahogyan a bérem is közel átlagos) akkor nem olyan rossz a kép.
KisGenyo 2011.09.08 16:18:49
@sagia77: Csak a tisztánlátás végett: azt gondolom teljesen mindegy ki lopja el a nyugdíjamat, mert a nyugdíjkorhatárt valószínűleg nem fogom megélni.
Az, hogy melyik bank zsebébe kerül: IMF vagy ahonnan kiszedték az ERSTE csak azért nem mindegy, mert ahonnan kiszedték oda nem kell ezután kamatot fizetnem, ahova betették oda viszont ezentúl kevesebbet kell. Önmagában már ez a tény engem megnyugtat, jobb helyre nem is kerülhetett volna.
Meglesz a Csendes-óceáni magyar kultúrgyarmat! Szabi küldte el a linket arról, hogy két héttel ezelőtt magyar kürtőskalácsos bódé nyílt Hawaiin, Honoluluban. Kicsit utánanéztem, és kiderült, hogy a tulaj nem más, mint az a Szadovszki Zsolt kajakos, aki 1999-ben, a szegedi…..
Ha Csányi fia elad 39000 darab OTP részvényt, amivel a részesedése 0%-ra csökken az apja által elnökölt bankban, az azért sejteti, hogy mégsincs itt az aranykor, ugye? A hírhez lazán kapcsolódik a hét Facebook csoportja, az Ezentúl Kósa sajtótájékoztatói előtt devizát veszek,…..
A német Fraunhofer Intézet kutatói új találmánnyal rukkoltak ki, előállították az ütésre elviselhetetlen bűzt árasztó sisakot. A Sankt Augustin-i kutatóközpont anyagmechanikai részlegénél kifejezetten a biciklisek közlekedésbiztonsági érdekeit szem előtt tartva…..
Pénztárcánk számára az elmúlt hét legfontosabb híre volt, hogy az Alkotmánybíróság visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a vagyonadó lakóingatlanokra vonatkozó részét. Ha egy kicsit gyorsabbak lettek volna, megelőzhették volna azt a nemzeti társasjátékot, amelynek során…..
KisGenyo 2010.02.04 09:35:59
@tom sailor: Bármilyen meglepő de nem eszik többet, mint egy 1200-es 45KW-os Lada. Viszont jobban megy, nagyobb és (bár ez objektív) szebb is. Úgyhogy amit mondasz az f@szság...
Légy férfi! Törj ki a mindennapok biztonságos egyhangúságából, próbálj ki valami mást, egészen újat! Kell a változatosság, néha talán még az enyhe perverzió is izgalmas lehet. Így bíztattam magam, de az igazi indíttatás váratott magára.Bevallom Kősüllő egyik levele…..