Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubbii

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még 06.15-én érkezett az alábbi történet epresfánk becenevű olvasónktól, a Teljesen kikészített idegileg c. posztunk kapcsán. Anyukám hasonló cipőben jár a munkahelyén. Két éve nyugdíjba ment a gazdasági vezető, helyére fiatal lett téve. Ami nem lenne baj, ha értene is…..
Bubbii 2009.06.30 10:43:52
comment:com Hírek kávé mellé 2009.06.30 09:36:00
Susan Boyle állítólag szerepelni for az Ugly Betty egyik epizódjában, anyám borogass.Nagyszerű hírünk van a Született feleségek rajongóinak: Drea de Matteo állandó szereplő lesz a következő évadban, egy olasz-amerikai család akaratos fejét alakítja majd.Ilyen lesz az amerikai…..
Olyan rossz hatással volt az áfaemelés a hipermarket pénztárgépeire, hogy az olcsóbb árucikekket össze-vissza árazták, Vendel papírzsebkendőjét például a valós 229 helyett 629 forintért számolták el, de halootak olyan szegfűborsrajongóról, aki 100 forint helyett majdnem…..
  A 80-as években volt egy film, amiben egy jövőből visszaküldött embernek látszó robot üldözött valami Sarah Connor nevezetű csajt, akit egy szintén jövőből érkezett fickó védelmezett. Az alkotás címe a Terminátor volt, minden tekintetben kiváló szórakozást nyújtott…..
Filmdroid Csak röviden... 2009.06.28 18:45:00
Street Fighter: Legend of Chun-Li: Régebben a Mortal Kombatot nyüstöltem, mivel az volt meg itthon a gépen, a Street Fighterhez is volt szerencsém, nem is egyszer, olykor-olykor suli után az egyik osztálytársamnál játszogattunk vele. Az első mozifilm Van Damme főszereplésével nem…..
Filmdroid Jeunet következő filmje 2009.06.30 03:04:00
Jean-Pierre Jeunet a Delicatessennel hívta fel magára a figyelmet, az Elveszett gyerekek városát már Cannes-ban Arany Pálmára jelölték. Ezután bízták rá az Alien 4-et. 2001-ben viszont (szerintem)  az évtized egyik legjobb filmjét tette le az asztalra, az Amélie csodálatos…..
Az Oscar-díjas Diablo Cody (Juno) írta a Jennifer's Body forgatókönyvét, amiből Karyn Kusama (Aeon Flux) rendezett filmet, a főszerepben pedig Megan Fox-ot láthatjuk. A történet szerint egy démon megszállja Fox testét, aki ezután fiúkkal kezd táplálkozni. Az Empire magazin néhány…..