Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Claire Bolton

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Először is: Mindenkinek ajánlom DaRk RoSe blogját, ami hihetetlenül szupi!Ti is elolvashatjátok a következő címen: http://darkrose.blog.huNah, és akkor a mai rész:Megjegyzés: Ami <> közé lesz írva, az a gondolatokat fejezi ki. :D Szóval, ott tartottam, hogy…..
Syasztok!Tudom... tegnap kimaradt.... Mentségem legyen, hogy megírtam, de már olyan fáradt voltam, hogy nem volt kedvem felrakni. Sztem a mai rész kárpótól titeket, hisz ez még a tegnapinál is hosszabb... És mostantól ez így lesz, hisz bekell számolni azzal is mi történik idő…..
Sziasztok!Megint itt vagyok, és megint írok Nektek egy szép kis részecskét. :DTehát:3. rész:-Jézusom! -Sam és akkorát síkitott, hogy szerintem még a szomszéd országban is hallani lehetett. :D-Nyugi van! -mondtam neki és újra átfutottam a levelet, Sam meg csak sikítozott.-Sam,…..
Claire Bolton 2007.05.21 17:03:35
Sziasztok!Véleményt eddig nem kaptam, de nem fogok könyörögni.Egyébként, amint az IM-Net enged regizni, felrakom a blogot oda is, de itt is megmarad majd, és az új linket/címet is le fogom írni!Nos, rizsából ennyi elég is, itt a rész:2. rész:Ott hagytam abba az elsőt, hogy…..
Claire Bolton 2007.05.19 19:58:20
Sziasztok!A nevem Claire Bolton, a németországi Wildcats (Vadmacskák) footballcsapat pom-pom-csapatának tagja vagyok!Hátközépig érő, enyhén szőkés árnyalatú, barna hajam van, ami enyhén göndör és szürkéskék szemeim.A történetben 14 éves vagyok.A történet a Tokio Hotel…..
Claire Bolton 2007.05.19 19:57:40
Sziasztok!Először is szeretném elmondani, hogy a blogban egy eddig "senkitől nem tapasztalt"/"soha nem látott" módszert fogok alkalmazni; A történetben viselt ruháimról képeket fogok berakni, hogy könnyebben el tudjátok képzelni! Remélem tetszeni fog ez a…..