Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wizuwu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közlekedési központ egy újabb, több évtizede megszokott és hagyományos színezést dobott a kukába. Természetesen, ahogy az a BKK-nál lenni szokott, a városlakók megkérdezése nélkül. Ilyen egy magát ügyfélközpontúnak nevező cég? A hagyományokat jól felrúgjuk, ugye?  A…..
Június 1-től személyes okokból a blog szünetel! Sajnálom, így alakult! (had legyen az én dolgom) Ha már június 16-án lesz egy éves a blog, akkor megint indul!:)Romanee-Conti..
Ezt szokták mondani a himi-humi szakértők. A lustaság, a tapasztalathiány, a felületes ítélkezés miatt gondolják így. Az én szerepem kicsit megvédeni a veteránautókat, és még rémisztőbbé tenni magát a veteránozást. Vélemények az azonos című írásunkról...
A 43rumors.com szerint a Sony egy 16mm f/2.8 objektívvel indít. Az átmérője 49mm, nagyobb mint az Olympus 17mm f/2.8, vagy a Panasonic 20mm-es objektíve. A források szerint a képminőség nagyon jó, és az ár nagyon alacsony lesz . Valójában a NEX3 camera + 16mm objektív olcsóbb lesz,…..
Tamás karácsonyra vásárolt, azonnal meghibásodott Xbox-konzolját nem javította a Microsoft, mert két azonosító nem egyezett rajta. Vajon mit csinálhattak vele az Auchanban? Segítségeteket szeretném kérni, illetve tanácsot, hogy esetemet miként tudnám "közszemlére"…..
Az S.G-nek ígért 2 hétből 2 hónap lett, a hivatalos szerviz meg ezalatt nem nagyon csinált semmit. Végül egy félig elkészült javításért akarták elkérni a teljes árat, tehát összességében semmi nem teljesült abból, amit eredetileg vállaltak, az ügyfél viszont tehetetlen.…..
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Wizuwu 2009.10.09 18:29:46