Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kova78

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy átlag magyar hetven kiló húst eszik meg évente. De vajon azt tudja, honnan érkezik az az évi ötvenhárom csirke a tányérba? Az elmúlt századokban még nyilván Béla bácsi hátsó udvarából jött a hús, de a világháborúk után megváltozott a rend, a háztáji nevelgetést…..
kova78 2010.04.22 13:04:43
@Zz_: Muszály sajnos. Én kb 1/2 kiló csirkehúst megszek egy nap. Hús nélkül meghalanék...
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
kova78 2010.04.22 11:20:21
@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem: Most tudod, hogy mekkora baromságot mondtál?

Ha TE MAGAD nem ugy alakithat a saját sorsán, ha elmegy szavani egy olyan politkust juttat be parlamentbe akiről ugy érzi hogy az érdekeitképviseli?

Szerinted akkor mi a megoldás? Mindenki hazudik szarjunk bele ne menjünk el szavazni?

Pont erről beszéltem, hogy ez a post erre buzdit, hogy szarjál bele ug yis mindeegyik hazudik. Fogadd el a sorsod.
Agyhugykő Napi fogós kérdés 2010.03.22 13:27:49
A Velvet.hu-t olvasva szomorúan megtudtam, hogy Michelle Wild nem kap munkát sminkesként, pedig kihívásokra vágyik, akkor most mondhatjuk hogy ezt megszopta, vagy elbaszta?Válaszokat kommentbe.....
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
-Kis ember nagy bottal jár, és hát én sem a kisfarkúak táborát erősítem - mint a mellékelt ábra mutatja! (Kifejezően megmarkolja férfiasságát) Nyelvész Józsi tanult kollegám kedvenc melóstársa volt az öreg, mindentudó kőműves Géza bá, az idézet is tőle származik. A…..
Magyaridióta Az igazi kérdés 2009.07.20 18:48:00
Ismét kinyilatkoztatott a Nemzetvezető, megint nagyot szólt, mint egy gyufabomba.Persze ez alkalommal is mondott marhaságokat, fél- és teljes igazságokat is, mint szokott.Az olyan arcátlanságok taglalásába most nem megyek bele, mint hogy ki ugrosztotta össze a magyart a magyarral, hogy…..
Bizony, egyes tót atyafiak – vélhetően nem kizárólag saját turizmusuk fellendítése érdekében – tengerbe kívánnak minket.Meglehetősen lehangoló a magyar reakciókat olvasgatni a facebookon. (Meg nyilván az lenne a szlovákoké is, alaposabb nyelvtudás esetén.) Ezek az…..
kova78 2009.06.30 09:00:10
Sziasztok! Egyszerüen le vagyok döbbenve azon, amit az "Atti" nevü felhasználó irt. Reménykedem benne, hogy csak egy magyarul beszélő Szlovák vagy! Ne haragudj, még ha esetleg tegyük fel, hogy igazad is lenne, akkor is lehetne annyi eszed, hogy megvéded a saját nemzeted. Aki ilyen véleményel van a saját nemzeteéről az szégyelje magát! Csak sajnálni tudlak. Jó példája vagy az elmúlt 40 év, hazafiatlan, torz, nemzetromboló oktatási politikájának. Megnyugtathatlak, hogy semmi szégyellni valónk sincsen és igen is rengeteget adtunk és tettünk hozzá a világhoz, amire büszkék lehetünk. Gondolkodj el azon, hogy vajon véletlen-e az hogy itt van a Kárpát medencében egy nemzet, a MAGYAR, ennyi rosszindulatú nép között, Román, Szlovák, Szerb, Ukrán akik már gyerekeiket kiskoruktól Magyargyűlőletre nevelik, csak azért mert a Magyarok mások és sokkal SIKERESEBBEK mint Ők! Ez az amit nem tudnak megemészteni már 1100 éve! Ezt érzik Szlovákok is, ez a bajuk. Ezért kötekednek. Nem tudok egyetlen Szlovák politikusról államférfiről aki valamit is hozzá tett volna, vagy formálta volna a Magyar törénelmet. Amilyük van azt mind a Cseheknek köszönhetik meg a pillanyatnyi szerencsének. A Magyar és a Szlováknyelv ecsetelgetésébe meg nem akarok belemenni, de annyit mondhatok hogy egy Nyelv bonyultsága, tömörsége leirja a nép gondolkodásmódját észjárását is. A Szlovák egy alfaja a szláv nyelveknek, a Magyar meg egy unicum nyelv amihez foghatót nem lehet találni a világban. Képes arra, hogy évszazadokon át beépitse a környező nyelvek szavait, legyen az Török, Sláv Román, Német, Angol stb, (amit Te próbáltál ecsetelni) úgy hogy közben megőrzi egyediségét. Nem véletlen, hogy Amerikai tudósok Magyarul akartak tanulni mert mert rájöttek, hogy ez a nyelv hatásal van a gondolkodásmódra is, nem értették, hogy egy ilyen kis nemzet hogan termelhet ki ennyi tudóst a világnak. Az hogy hol vannak szebb lányok, ebbe meg nem megyek bele mert gyerekes, de annyit mondhatok, hogy nem biztos, hogy ha Szlovákiában jó nőt látsz az szlovák...
kova78 2009.06.30 09:30:42
@Cyric: Ha kompromisszumokról beszélünk és kölcsönös gesztursokról, akkor mit kezdjek egy olyan 21-dik századi néppel aki előcitál egy olyan Soviniszta törvényt mint a Benesi dekrétumok aki nyiltan kolektiv bűnüsüknek kiáltja ki a Magyar nemzetet ugy un-block. Erre épitik az államukat? Senki nem szól egy szót sem az egész EU-ban ellene! Ez egy Numerus Calusus. Senki nem veszi észre?

Miért nem engedik meg az autonóniát, ami egyébként a trianoni szerződésben is benne foglaltatik?

Mi már bocsánatot kértünk nem egyszer, nem egy fórumon a vélt vagy valós sérelmekért. De nem tudok egy országot sem aki ezt velünk szembe megtette volna. Akkor meg miről beszélünk?

Egyébként a az hogy Nacionalizmus, nem bűn. Csak sajnos lejáratott szó itt Európában...
Az csak természetes, hogy a saját nemzetem támogatom, még akor is ha ez mostanában már ciki.

Igazad van hogy nem kell fröcsögni, de sajnos nagyon nehéz elviselni és jópofát vágni ahhoz, ha folyamatosan pofán köpik az embert....

Azért a felháborodáshoz való jogomat hagy tartsam már fenn magamnak.. :-)

És igaza van annak, aki irta, hogyha egy ez egy Magyar oldalon törént volna meg akkor már a Szlovák parlament tárgyalta volna.. Az tuti! :-)