Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kochav

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Illusztráció: Google Earth   A Margit körúton nagy fejlesztéseket terveznek. Jó hír, hogy nem Mammut 3 épül az egykori minisztériumi épület helyére, az viszont sokaknak nem tetszik, hogy egy műemlék* iparcsarnok is áldozatául eshet az átalakításnak. A témát…..
Lehet új kocsid 25 éves fejjel, kápére. Elmesélem hogyan. Kamasz gyerekként nyaranta vállaltam diákmunkát. (Ne hamarkodj kishaver, várd meg míg befejezem a mondókámat. Na.) Hordtam ki telefonkönyvet, terjesztettem szórólapot, kisegítő felszolgáló voltam, kölykökre vigyáztam.…..
kochav 2012.06.15 20:55:30
@Never: ...nem csak az emelésről van szó, az ilyet akkor is ki kéne rúgni, ha nem kér emelést.
ez a kulcs: “kiszállok, mert négy kollégám kis buksiját is vakargatnom kell, ha nem megy nekik a meló, és különben is az ügyfelek kizárólag velem akarnak kapcsolatot tartani, ha szabin vagyok, akkor is, blablabla” - na ez a legkárosabb hozzáállás minden munkahelyen. ezért kell kirúgni.
Olvasom, hogy Szájer József és Kovács Zoltán helyreigazítja Szíjjártó Pétert. Pedig ő Orbán Viktor szája, tehát nyilván azt adta tovább, amit a miniszterelnök mondott neki, mint felmondandó ostobaságot a visszamenőleges büntetésről, amellyel Medgyessyt, Gyurcsányt és Bajnait…..
kochav 2011.08.10 14:02:11
@gumo1: akkor szerinted sem lesz haszon...?
kochav 2011.08.10 14:16:58
@Adofizeto: Már várom, mikor viszik a GDP-t is rabláncon vagy legalább kommunistázza le valamelyik fideszes politikusa!

"Tizenöt évvel a rendszerváltozás után újra kell rendezni a tőke és a munka viszonyát..."

na ki mondta...?
kochav 2011.08.10 14:33:32
@Adofizeto: palibá... :D
Egyre szaporodnak a jelei annak, hogy immár véget ért az évezredes magyar pechszéria. Eddig az volt a megszokott, hogy honfitársaink igyekeztek „függetleníteni” magukat és értékeiket a magyar államtól – manapság viszont azt látjuk, hogy megfordult ez a folyamat.De…..
Nem, ez még nem az idei besztof válogatás, hanem egy friss, ropogós levél Andrástól, amin percek óta heherészünk. Ez úgy, ahogy van tökéletes, filmművészeti főiskolásoknak 3 perces vizsgafilmhez alapanyagnak ezennel felajánljuk. A következő viccesen morbid eset történt velem:…..
kochav 2009.12.28 10:18:16
@Igazi Trébics: ...hja, nem is értem, miért alacsonyodsz le a burzsoázia melengető kandallója mellől a plebs szakadt tábortüzes telepére... de azért akkor még egyetlen egyszer elmagyarázom neked...

nos.

"Az úriember az út bal oldalán parkolt menetirányban"

=

én épp az út jobboldalán álldogálok. jobboldalán, azaz, ha felemelem azt a nyamvadt kis görbe orrom, akkor jobboldalamon egy épületet látok, baloldalamon pedig az úttestet. natehát. ennek az úttestnek van egy másik oldala is. azt nevezzük baloldalnak. ha ott egy autó menetirányban parkol, azt - akár - úgy is nevezhetnénk, hogy nem parkol a forgalommal szemben. aha, de értem én, hogy ez így bonyolult, szóval mégegyszer:

menetirány = nem a forgalommal szemben
forgalom <> én
jobb <> bal

kérdezz nyugodtan, ha valami nem világos...
kochav 2009.12.28 13:30:55
@R.Gyuri:
noob.hu/2009/12/28/csatt_0.bmp

...nna... valahogy így?

OFF
@stanyecli: bocs, hogy lenyúltam a képedet, de igazán nem akartam vadiújat rajzolgatni
ON
Többen emlegetik mostanság Orwell regényét az 1984-et, ahol például a Szívélyesség Minisztériumának nevezték a brutálisan durva belügyminisztériumot. Ez ügyben szokás említeni Selmeczi nagyasszony ‚nyugdíjvédelmi‘ titulusát. Lássuk, mi az igazság ezzel a gonosz…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Mint régi, nagy ellenfelek, akik már évtizedek óta kerülgetik egymást, miközben várják is a találkozást, végre szemtől szemben ültünk, és feszülten figyeltük egymást, én és egy korsó Paulaner Salvator. Úgy képzelem el a pillanatot, hogy a masszív facsillárokon is kopaszra…..
Szeretem Kertész életigenlő depresszióját. Nem mondom, hogy olyan akarok lenni mint Ő, én olyan akarok lenni mint Én, de pontosan ez a lényeg. Kertész pontosan olyan mint önmaga, megengedheti magának hogy önmaga lehessen, felépítette saját magát, a sorsából, igen sorsából, nem…..
kochav 2009.11.09 03:34:42
@fraki: tessék? ezt kifejthetnéd... persze fene se tudja... kb. három neves magyar író van, aki németül is tud nyilatkozni a sajtónak: konrád, esterházy, kertész... ebben van biznisz. meg a nobel-díjban...
kochav 2009.11.09 07:04:10
kochav 2009.11.09 15:02:48
@Rá Dios:

Rá Dios 2009.11.09. 11:33:38
@Netszamuráj:
A nap szólása a Tiéd:

"A gonosz diadalához csak annyi kell,hogy a jók tétlenek maradjanak."

...ez edmund burke "szólása", ha jól emlékszem... de azért igaz. :)
Valahol a Csendes-óceánon: Lendvai kapitány: Mocskos, uram! Mocskos, Orbán úr! Még mindig mocskos! Nézze! Orbán első tiszt: Nem látok semmit, asszonyom, csak az ön ujját. Lendvai kapitány: Nem fogom hagyni, hogy hitvány viselkedésüket a hajóra is magukkal hozzák, uram!…..