Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mansyn

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sok külső ajak piercing UV fényben...
Egyik lépésről a másikra, de még mindíg nem értem el a célom. Mit hozhat ez a bizonyos szám? Mit hoz majd a holnap? Ha túl sokat gondolkodom rajta, idő előtt kiég a tudatom, és csak egy marék hamu marad belőle, amit könnyedén kifúj a szellő a helyéről. Hosszú idő telt el, és…..
Mansyn 2010.01.24 01:40:16
Chris Novellái Kóma világ 2010.01.02 14:07:00
 Segítsetek. Hangom már halványul. Kevésbé hallom jól önmagam, de azt tudom, hogy ha már nem hallom amit mondok, attól még folytatni fogom. Ritkul... Egyre jobban ritkul a levegőm. Meg fogok fulladni. Érzem... Érzem, hogy nincs több levegőm. Nem látom a világot magam körül.…..
Filmdroid 3 kép az Elm utcából 2009.12.02 10:17:00
3 új képet nézhettek meg a Rémálom az Elm utcában remake-ből. A horrorban Freddy Krueger néhány fiatalt terrorizál álmában. A tinik megpróbálnak ébren maradni, de ha elalszanak, akkor lehet, hogy már többé nem fognak felébredni.Április 30-án mutatják be a horrort Amerikában,…..
Filmdroid Van, aki túléli... 2009.11.13 19:12:00
(Nyomj rá, megnő)..
Mansyn 2009.11.14 02:55:31
Mansyn 2009.11.24 13:13:07
@efes: :D
Három új széleskörű bemutató volt ezen a hétvégén, a papírforma szerint az Újhold telepedett a bevételi lista élére, ám a vártaknál sokkal jobban termelt a kasszáknál a film. Sandra Bullock új filmje, a The Blind Side szépen megállta a helyét, viszont a Planet 51 keveseket…..
...azaz itt egy újabb  Bitch Slap előzetes, a produkcióban az alkotók a 70-es évek B filmjeinek a hangulatát próbálják visszaadni.  Julia Voth, Erin Cummings, Ameríca Olivo játsszák a főbb szerepeket, de feltűnik  Lucy Lawless is, akit a Xéna sorozatból ismerhettünk,…..
Mai klip rovatunkban az „érzelmes” vagy annak szánt zenéké a főszerep. Chester Bennington-nak a Linkin Park frontemberének nem elég az anyazenekar, neki van projektje is, a Dead By Sunrise. Nos a lemez egy hete nálam, de még nem volt elég időm a tanulmányozására.…..
Filmdroid Pandorum 2009.11.11 21:23:00
    Szerintem a Pandorum előzetese az idei év egyik legjobb trailere volt, ütős űrhorrort ígért első és sokadik ránézésre is. A szűk, sötét tereket és a szörnyek elől való menekülést ígérő produkciók első perceiből a néző le tudja szűrni, hogy ez vajon az ő…..
OurFashion Lindsay Lohan harisnyái 2009.11.08 11:18:00
"Húúú de különlegesek ezek a Lindsay Lohan harisnyák és leggingsek!" - kiálthatnék fel amikor meglátom a kollekciót, de nem így történik. Talán ha nem Lindsay maga reklámozná a kollekciót, simán átgörgetném a képeket, hiszen bárhol vásárolhatunk ilyen darabokat…..
 Vérivás, mészárlás és az ország legnagyobb böllére a balástyai böllérfesztiválon. Sokkoló képek és videó csak erős idegzetűeknek! Régóta vártam már arra, hogy végre életemben először részt vehessek egy disznóölésen. Ha az ember nap mint nap eszik szalámit és…..
"Levente és Péter ugyanaz a személy volt!" A történet tavaly kezdődött egy esti buliban, a 'fehér lépcsős' szórakozóhelyen és tartott egészen másnapig. Inkább vicces, mint tanúságos, mert egy ilyet nem lehet kivédeni, csak akkor, ha az ember nem ismerkedik…..
Megjelentek a jövő év elején mozikba kerülő The Wolfman első poszterei. A változtatások és újraforgatások miatt késlekedő film egy klasszikus 19. századi vérfarkas történetet mesél el, mint ahogy az az első és második hivatalos előzetesből is kiderült. Az első poszteren…..
Tizennégy évesen érkezik az első szerelem, és ennek megfelelően nem is tart sokáig. Amint a lány cseperedik, egyre nagyobb vonzerővel bír, és egyre több kiskan figyelmét kelti fel. Tizenöt évesen még játszik, de amint betölti a tizenhatot, már komolyodnak a gondolatai. Egy lány…..
Mansyn 2009.11.08 01:35:44
@Klájd: Attól mert a képen valaki szomorúnak látszik még nem biztos, hogy az. Lehet, hogy csak pózerkedik. :D
Én szerintem nagyon jó kép lett.
Tavaly Michael Crichton halála után Frank Marshall azt mondta, hogy úgy érzi ezek után nem szabad belevágni az évek óta halogatott Jurassic Park 4-be. De ha valaki Hollywoodban valamire azt mondja, hogy nem, az még nem jelent semmit. Az aintitcool oldalnak sikerült mikrofonvégre kapni Joe…..
Mansyn 2009.11.08 01:07:41
Aki akár csak vigyázott kisgyerekre tudhatja, állandóan oda kell figyelni a kis rohadékokra, mert egy perc alatt elmásznak, és kész a baj. Ebben a galériában jó pár kép van, amit elnézve már rendelem is a gyerekpórázt!          ..
Filmdroid Sikoly 4 teaser poszter 2009.11.05 11:48:31
Tegnap halhattátok, hogy Kevin Williamson a Sikoly 4-ről beszél. Visszatér az első három részben megismert főszereplőgárda, jelen lesz Neve Campbell, Courtney Cox és David Arquette is. A harmadik és negyedik epizód között 10 év fog eltelni és Woodsboroban fog játszódni a…..
Egy lány összejön egy helyes sráccal, és eleinte minden jól megy, majd elindul az érzelmi hullámvasút. A srác csajozik, bulizik - mégis kérdőre meri vonni barátnőjét, hogy ő kivel találkozgat. A lány nem látja be a meddő viták értelmetlenségét, és a fiút sem meri ellökni.…..
Mansyn 2009.11.06 00:13:23
@vagány csaj: Á de jó, hogy a kommenteket mindig végigolvasom mert mindig van aki leírja a tartalmat(: persze ha kérdezi valaki :D :), de ha nem akkor elolvasom a posztot. Tehát akkor ez is a szokásos szakítos összejövös sztori.
Múlt héten pénteken került ki a netre az Avatar kamerás előzetese, amit én speciel nem néztem meg, mert nem kedvelem az ilyen minőségú videókat. Ma viszont egy jó minőségű nemzetközi előzetes látott napvilágot. Megnéztem párszor, egyre jobban felcsigáz, úgy gondolom hatalmas…..
Tegnap még úgy volt, hogy várjuk a döntést, és akár kizárhatják a két országos frekvenciára július végén kiírt pályázatban befutóként álló FM1-et és Adveniot. Kisebb politikai kitérőként a háttérsztori, hogy tavaly az új médiatörvényben kitalálta az Országgyűlés,…..
Mansyn 2009.10.28 19:57:52
@R.M.E.: így van, ezzel 1et értek
Filmdroid Támadnak az arkangyalok 2009.10.28 15:43:11
Volt egy 5 perces előzetes, ami rossz húzás volt a készítők részéről, hiszen gyakorlatilag bemutatták az egész filmet benne. No most azért egy rövidebb trailerrel rukkoltak elő, ez már csak 2 és fél perc. A sztori szerint Isten el akarja törölni az embereket a Föld színéről,…..
Mansyn 2009.10.28 19:41:46
Nos kérem szépen, tegnap elindult az RTL-en a "Benkő feleséget keres" című reality, éshát jó volt, csak kicsit száni. Persze mindehhez kellett az, hogy Benkő (a Dánielt meghagyjuk a versenyzőknek) pofátlanul hozza a formáját, végül is ilyen könnyen még nem kapott nőt.…..
Tavaly májusban Joe Carnahan bejelentette, hogy dolgozik a Füstölgő ászok folytatásán, ami csak dvd-n jönne ki. Aztán télen a stúdió zöld utat adott a második résznek. Ezt már nem Carnahan rendezte, csak producerként  felügyelte a munkálatokat. Ryan Reyndols nem tér vissza…..
Subba Barlangrajz: Egy-két-há 2009.10.25 09:10:00
Új rovatunkban régi, de klasszikus videókat fogunk bemutatni. Ez a videó például hiába régi, minden pillanata aranyat ér!   ..
Mansyn 2009.10.25 23:44:00