Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metalcandle

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kásler, Léhman és Petibácsi...  Már nem is tudom, hogy mit gondoljak, pontosabban nem is tudom mit érezzek ezeknek a neveknek a hallatán. Egyrészt tiszteletet, mert merik vállalni az arcukat úgy, hogy tudják nagyon jól, pár éven belül kinyílik az emberek szeme és megkövezik…..
ÚRISTEN, MEG FOGJA FOJTANI AZ UJJÁÁÁÁT! Nos... khm... Igyekszem úgy fogalmazni, hogy ne tűnjek teljesen szociopatának, de nem ígérek semmit. Régóta van ez a cikk, hogy az orvosa ujját megszorította a baba(magzat) egy műtét közben és tényleg megható a sztory. A baj…..
ÓÓÓÓMÁLYFÁKINGÁD! Értem én, hogy szarul élünk, de komolyan elhiszi ezt valaki? Biztosan megnyugtató pár rosszmájú marhának, hogy a nagy rezervátum bukóban van és EL IS HISZIK BAZDMEG! Ez már tényleg súrolja a határt, amiről nem vagyok hajlandó tudomást venni, de…..
A tél úgylátszik egy párhuzamos dimenzióban meglepően enyhe vagy már nem is tudom, hogy mit higgyek... Közeleg a depressziós tél, amikor a friss vasárnapi reggeleket egy-egy jólsikerült és cifra kúrvaanyázással kezdünk a szomszédok fa hasogatása és láncfűrészes skill…..
Imádom, sőt az egyik kedvencem, mikor valaki a politikáról posztol különbnél különb oldalakról linkelve. Azon kívül, hogy saját magukat áltatják vagy húzzák fel gondolkodás nélkül még be is dőlnek a fizetett újságírók klaviatúraorgazmusának. Simulékonyak,…..
Gonosz ez a Facebook! -vagy csak a felhasználók kispolgárok? Naszóval(mi??? grammarnazi ON), Illene bemutatkozni, az én nevem ............ és ez a blog semmi másról nem fog szólni, mint az érdektelen szemétről, amit Facebookon minden nap Ti is láthattok és Én…..
Már az eredeti filmben is csak az volt megrázó, ahogy a Tom Cruiset hajtotta a Xenutól való félelem és a lejárt szavatosságú Vangelis számokkal támadó tripodok. Az Asylum ezt is überelni akarta és még folytatást is csinált hozzá. Ehhez beszerezték az igencsak lepusztult C. Thomas…..
Metalcandle 2009.08.07 22:05:22
@J.P.: En is vizualis tipus vagyok es elkepzeltem, ahogy egy radiomusor rahozza a cifrafosast a fel AmerikaraxD
Folytatjuk ZShercegnő sorozatunkat, ezúttal a messzi északról érkezett Natasha Henstridgeről lesz szó, aki minden idők legdögösebb alien királynője. A kis Natasa Kanadában született egy Springdale nevű kisvárosban ahonnan hamar elköltöztek Fort McMurray világvárosába. Itt lett…..