Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radva

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai képen egy ajtónyílást láthatunk. Vagy mégsem?..
Ma is egy filmplakátot kaptok, én személy szerint még nem is hallottam a filmről. Mindenesetre ez is a jól bevált rejtett koponyát ábrázolja. Köszönjük Tamsa!..
radva 2010.11.06 17:01:33
A mai képet Ravenhatredtől kaptuk, és egy igazi házi gyártású opcsalt láthatunk."Szeretnék küldeni neked egy érdekes otthon készült szülinapi képet, amin az egyik kisfiúnak a feje valamilyen okból kifolyólag átlátszó lett :) Kicsit meglepett minket is a fotó, de úgy…..
Az elkövetkezendő napokban kicsit elfoglalt leszek, jön a szabi és utazok haza, ezért egy 5 részes kis feladványt láthattok.Az utóbbi időben rengeteg beküldött kép érkezett, és tudom, hogy újabban nem nagyon foglalkoztam a beküldött opcsalokkal, a jövő héttől kezdve az összes…..
A mai kép állítólag igazi fotó. Döntsétek el ti, hogy lehetséges-e?..
Lassan egy hónapja hírdettük ki a fotópályázatot, amire sok szép kép érkezett. Viszont a határidő lejárt, úgyhogy dönteni kell. Kiválogattunk kilenc képet, amire most Ti szavazhattok, a képek a következők: Oli - Csoportkép Oli - Hol a bug? Zsolt998 - Rakéta Cseszter - Venom a…..
Nem akarom lelőni a poént, mert ezt a rajzot többféleképpen lehet nézni. Te mit látsz a képen?..
radva 2010.04.01 16:14:35
A mai képen egy reklámot láthatunk, bár igazából valami tudományos folyóiratot reklámoznak, nem a hódokat, ahogy először gondoltam. :)..
A mai képen egy rózsa rajzát láthatjátok, ám valami más is látható a képen...
A következő kép első ránézésre optikai csalódásnak tűnhet, mégis a valóságban elég könnyen megépíthető trükkről van szó...