Regisztráció Blogot indítok
Adatok
volut

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, vannak még olyan emberek, akik aggódnak, ha egy láthatóan magát rosszul érző embert látnak egy autó kormányára ráborulva, nyitott ajtó mellett. Benjámin még meg is kérdezte a taxist, hogy minden rendben van-e. Nem árulok el nagy titkot: nem volt rendben minden. A tegnap…..
Év: 1989 Tegye fel a kezét, aki nem óbégatott soha a karjait rázva egyetlen házibuliban sem erre a számra. Húsz éves a dal, húsz éve nincs olyan házibuli, ahol ne kerülne elő éjjel kettőkor közvetlenül a Kör közepén állok, de még a Sej ribizli, piros bicikli előtt. Egy…..
És még alagútban is! Pedig se hegy, se völgy! Bevezetésként csodáljuk meg a kőröshegyi völgyhidat, az M7-es autópálya ragyogó ékkövét: A 88 méter magas völgyhíd 41,5 milliárdba került, és amelyről Tóta W.-től kezdve az Állami Számvevőszékig elég sokan megírták, hogy…..
volut 2009.09.16 12:13:56
@zero: Igen, van tippem, visszakapom a jogsimat.Biz ám!
volut 2009.09.16 12:16:45
@vau: Itt vagyok ragyogok, mint a fekete... fojtasd tovább! (nigger pákó, vagyszurok vagy huje kocsog)
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
Az alaptermék függőiként megkóstoltuk a Red Bull Colát. Drámai hír, most is fahéjasat böfögünk tőle. Fura dolog, hogy a cég, amelyiket a világon mindenki irigyel, amiért kitaláltak 1 darab, nyilván 5 forintért előállítható terméket, amit negyvenszer többért tudnak…..
Gyerektrend Anya kicsi dominája 2009.08.26 18:02:00
No, kérem szépen, ez a két együttes egy luxusruhákat készítő német cég, a Tila terméke. Csak nekem rettenetesen visszatetsző, hogy úgy mondjam, bizarr a kiscsajokon ez a fénylős, domina bőrszerkó? Jó, hát a színek a pulcsin tényleg szuperek, de ez a bőr, ezt hanyagolnám…..
Zoltán családdal tervezett Balatoni nyaralása nem zajlott zökkenőmentesen: a szállodájukban partizott a Siófokra érkező külföldiek leghangosabb különítménye, ittas turistalányok dörömböltek éjszaka az ajtaján, de hiába reklamáltak, a hotel személyzete csak 10 perc csöndet,…..
volut 2009.08.27 08:43:49
@rebeka77: Akkor az tényleg drága volt. Bükfürdőn ezért a pénzért családi szobát kaptunk (2 felnőtt + két pici), az automata légkondi és a WIFI az alap, az árban félpanzió, a büféasztal kitűnő, és teljeskörü wellness sziget használat.
volut 2009.08.27 08:29:55
@Kyrae: Menjetek Pl. Bükfürdőre, ott az osztrák nyuggerek este 9 kor mennek aludni, de a kisgyerekeseknek is nagyon sok program van, és a szálloda is bababarát.
Vagy menjetek el Tésenfára, ott este 7 után csak a madarak csicsergését fogod hallani,mer