Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NagyMesterB

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a harmadik sorszámú, napi használatra is ajánlott KitKat alapú “snapshot” ROM érkezik a korosodó, de még mindig óriási közösségi támogatással bíró készülékekre is. Itt a CyanogenMod 11 M3. Természetesen továbbra is gond az Android fragmentációja, de az ilyen…..
NagyMesterB 2014.02.10 18:46:17
És igen! Mindig örömmel tölt el, ha egy "unokáink sem fogják már látni" módszer visszatér a közéletbe és újra megmutatja létjogosultságát. Ilyen volt régen a magnókímélő ceruzás kazetta visszatekerés (aki van annyira fiatal, hogy nem tudja miről van szó, itt…..
NagyMesterB 2012.02.07 04:05:00
@Sarkvideken: Nekem ilyen az asztali dokkolóm, elején kényelmes szögben áll a készülék, mögötte meg egy plusz akkumulátort tud tölteni

-Most már kezdenek fel tünedezni a több mint 2 Ah-s aksik, de azt a plusz 20-30g-t simán elviselném a 3-4 Ah-hoz

-DVD-hez is lehet venni visszatekerőt: pto.hu/post/1/666
A nagysikerű Dead Space játék elérhető már kedvenc operációs rendszerünkre is, ebből is látni, hogy folyamatosan fejlődik a Market, természetesen itt a minőségre gondolok. Mi is az a Dead Space? A legfélelmetesebb játék amivel valaha is találkoztam (PC-n). Egy sci-fi horror…..
Mindjárt vége az Úr 2011. esztendejének - rossz nyelvek szerint a világnak is, de nekik nem hiszünk. Szóval, ha már  a küszöbön kopogtat az év jól megérdemelt vége, gondoltam csináljunk egy szavazást így házon belül arról, hogy szerintetek mi volt az Év Játéka 2011-ben…..
Gépek lázadása, he? Igen, itt tartozom némi magyarázattal. Twitteren felmerült az ötlet, hogy kellene alkotni egy hetiben jelentkező, mobilos témákat, appokat boncolgató podcast adást - és itt felmerül az is, mint az amatőr könnyűbúvár, hogy mi a rákos bab az a podcast? A…..
C&H Magyarul Macska + Szőnyeg = ? 2011.12.10 22:00:00
A csávó feje az utolsó kockán... egyszerűen fergeteges!:DNos, erdetileg, mint a kommentekből kiderül, ez is szóviccként kezdte, csak fel sem tűnt, szóval köszönöm NagyMesterB-nek! Tehát a fordítás:A képregény a "kitty" szó kettős jelentésére épül -…..
C&H Magyarul Koporsó 2011.11.01 19:52:48
Bálint küldte, köszönjük! ..
NagyMesterB 2011.11.01 21:40:41
@ksstms: és tényleg :D azt nem is figyeltem, mivel ismerős volt már a strip, így amikor rápillantottam Reader-ben hirtelen csak az utolsó képkocka tünt fel, nem is néztem tovább, csak kikerestem az eredeti linkjét, majd herp-derp, és enter.
Agyvihar Álmok álmodói 2010.01.19 22:14:00
Nemrég éppen az álmokról olvastam valahol, és kattintgatás közben eljutottam az álomnaplóhoz is, ami arra szolgál, hogy azok, akik általában nem emlékeznek az álmaikra, vissza tudjanak emlékezni rájuk. Az álomnaplós szócikk végén mintegy mellékesen megjegyezték, hogy ha az…..
Pollner odaát mereng azon, hogy vajon Steve Rubel váltásával vége van-e a blogkorszaknak. Rubel ősbloggernek számít. Nem csak régóta blogol, de nagyon sikeresen is. Nagyon népszerű és nagyon klassz blogot írt az elmúlt években. Nemrégiben megírta, hogy blogját, a Micro…..