Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilovebubbles

1 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux trailer: creed (2015) 2015.07.01 07:25:00
A jobbára csak Rocky-spinoffként ismert Creedben Sylvester Stallone újra visszatér legendás karakteréhez, készen arra, hogy átadja tudását régi nagy ellenfele, Apollo Creed fiának (Michael B.Jordan). A novemberben érkező filmet Ryan Coogler (Fruitvale Station) rendezi,ez pedig az első trailer:..
Mióta közhírré tétetett, hogy a Halálos iramban-filmekből ismert nyurga Gal Gadot játssza a képregényvilág leghíresebb amazonját, a közvélemény egy része elkezdte húzni a száját - legalábbis azon része, amely nem tudja, hogy egy amazon ereje nem az izomzatából ered.…..
ilovebubbles 2015.01.11 12:45:15
@Dean6: majd kap cgi izmokat :D
Itt az év vége, itt az ideje a filmes listáknak, ám mi olyan szexik és faszák vagyunk, hogy a litániázást összekötjük egy kis időutazással is, mert hát "régen minden jobb volt", 30 éve aztán különösen. Orwell nem sok jót jósolt 1984-re, és ugyan ez volt az az év, melyben az AIDS-vírust…..
ilovebubbles 2014.12.28 00:28:55
A Comic-Con apropóján a Warner végre az arcunkba robbantotta az első mozgóképes anyagot George Miller évek óta készülő Mad Max filmjéből. Mivel gyakorlatilag forgatókönyvük sem volt, mindössze sztoriboardok alapján kezdték el a filmet, így az előzetest sem a csavaros…..
Mint ahogy azt már hónapokkal ezelőtt megírtuk, a következő X-Men-film főszereplője a nem éppen visszafogott névvel rendelkező Apokalipszis lesz, amely nem csupán egy ősmutáns (SPOILER? ha végigülted Az eljövendő múlt napjai feliratait, akkor láthattad, hogy már a piramisok…..
ilovebubbles 2014.06.16 16:50:01
@csgergo: gondolom a magánéleti "gondokra" utaltak vele
A múltkori beetetés után végre felkerült némi érdemi anyag is a világhálóra minden idők egyik legjobban várt folytatásáról, méghozzá nem kis mennyiségben. A forgatási…..
ilovebubbles 2014.06.02 17:47:48
aeon flux usa box office: god-zilla 2014.05.18 18:07:00
Második hete terem lényegesen több babér az eleve nem lebecsült fő premiernek, és ez alkalommal a felfokozott érdeklődés középpontjában a Godzilla áll. A Warner szörnyfilmje több szempontból is nagy tettet hajtott végre az év második legnagyobb nyitányával, miközben a Disney…..
Átfogalmazom: készen áll a világ egy új Indiana Jones-filmre? Mi több, készen áll a világ egy olyan Indiana Jones-franchise-ra, melyben a régészprofesszor gúnyáját időről időre új színész töltené meg, a'la James Bond? A jókora pletykákkal labdázó, ám félelmetesen gyakran…..
Amerikában költségvetésének alig több, mint felét hozta vissza, nemzetközi vizeken - így nálunk is - szerencsére azonban jól muzsikált a Tűzgyűrű, és egyébként is van olyan geek-matéria, hogy érdemes legyen nagyobb hangsúlyt fektetni a home videós megjelenésre, így a film…..
ilovebubbles 2013.09.22 12:19:08
aeon flux star wars-hírek 2013.09.20 09:05:00
Csak úgy röpködnek a pletykák is kijelentések a Star Wars VII. részével kapcsolatban. Levadásztam és albumba gyűjtöttem nektek a legzsírosabbakat. Az alábbi sorokban Abrams nyilatkozik a film hangulatáról, no meg azt is megtudhatjátok, mely színészek fordultak meg a rendező…..
ilovebubbles 2013.09.20 22:39:00
@danialves: Igen! Antal Nimród rendezi a Predatorst. Ők hozták le elsőnek és igaz is lett.
ilovebubbles 2013.09.21 01:04:04
@danialves: csak erre emlékszem :)
aeon flux bd-n is tűzgyűrű 2013.09.06 15:55:00
Lehet, hogy a nyár egyik nagy csalódásaként éltem meg Guillermo del Toro kizárólag tinédzserfiúkra kalibrált robotos-szörnyes sci-fijét, de ettől még izgatottan várom a BD-premiert, melyre Amerikában október 15-én kerül sor. És hogy miért vagyok izgatott? Mert del Toro simán…..
ilovebubbles 2013.09.06 16:14:30
@CyrusRamsey: a vízben áll?
Ha nem is döntött meg minden bevételi rekordot (csak néhányat), nem túlzás azt állítani, hogy Az acélember minden idők legmonumentálisabb szuperhősös mozija. Zack Snyder rendező, David S. Goyer író és Christopher Nolan producer nem csupán egy teljesen új világot húzott fel…..
ilovebubbles 2013.08.26 19:49:22
Guillermo del Toro méregdrága szörnyfilmje Amerikában költségvetésének még csak a felét sem termelte ki, még sincs teljesen kizárva, hogy a Warner rábólintson a folytatásra. Történt az, hogy a Kínában július 31-én nyitó Tűzgyűrű rekordot döntött az amerikai filmekre egyre…..
ilovebubbles 2013.08.14 22:33:16
@Dean6: ha a második részre vissza tudják fogni a költségeket, akkor szerintem megpróbálják. nem kevés pénzt hozott a film, csak közben drága is volt.
Irtózatos bukást ígértek neki: utóforgatásainak, problémás befejezéseinek, kétkedően fogadott, PG13-ban hömpölygő zombiseregeinek hála nem is tűnt nyerőnek a Brad Pitt főszereplésével (és produkciós irodájának istápolásában) készülő film, ehhez képest egészen…..
ilovebubbles 2013.08.03 16:47:50
@Zalaba_Ferenc: nekem a csörgetés rögtön a film közbe eszembe jutott, azt hittem így fognak kommunikálni.
aeon flux kritika: byzantium (2012) 2013.07.28 13:35:00
Clara (Gemma Arterton) 200 éve szökésben van lányával, Eleanorral (Saoirse Ronan). Mindketten vámpírok, akik megszegték a vérszívók testvériségének törvényeit, csak mert azok, amik: nők. Neil Jordan majd húsz év után ismét vámpírfilmet forgatott. ...amely sajnos a kutyát…..
ilovebubbles 2013.07.28 13:55:56
@REMY: címke: 6csillagos
A Csendes-óceán mélyén keletkezett dimenziókapun át gigantikus óriásszörnyek érkeznek Földünkre, hogy jó óriásszörnyi hagyományokat követve milliós nagyvárosokban rendezzenek rombolást. Mikor az egyik tábornok azt javasolja, hogy küldjünk rájuk föld-levegő rakétákat, őt…..
ilovebubbles 2013.07.12 06:59:15
@Dualla: Te sem nézted a filmet. Elmentek már oda, de semmit sem tudtak kezdeni az átjáróval. Most az volt a terv, hogy akkor mennek amikor átjönnek a szörnyek és hátha akkor majd betudják dobni a bombát. Úgy gondolták, hogy csak ekkor van nyitva, de kiderült, mindig nyitva van, de erről az oldalról csak a szörnyek mehetnek át rajta, mert "dns zár" van rajta. Ezen mit nem lehetett érteni? WTF!
ilovebubbles 2013.07.12 08:37:17
@Dualla: Akkor szerinted mit kellett volna ott csinálniuk? Idris Elba karaktere nem egy "fejes". Jager pilóta volt (ha rákeresel a neten, akkor kiderül, hogy a vissza vonulása után pilótákat oktatott). Ő sosem hozhatott olyan döntéseket, hogy mit csináljanak a portálnál. A filmben úgymond szakadárként, végső elkeseredettségében öltötte ki a tervet. Én ezért is mondtam a tesómnak, hogy rövid volt a film, ugyanis az ilyen dolgokat tényleg nem fejtették ki rendesen, csak utalgatnak, hogy a háttérben van egy kis susmus. De ezen mit kell röhögni? Vagy mire gondolsz? Az egész portál egy olyan helyen van, ahol rengeteg a földrengés, a szunnyadó és működő vulkán. Gondolom még egy Jagerrel sem jó móka huzamosabb ideig ott tartózkodni, nemhogy bármit is oda építeni (hatalmas ágyukat, akármit, ha már scifi). De lényegében nem is mondják, hogy már próbáltak bombát bejuttatni a portálba (ha én nem figyeltem és mégis, akkor bocs), tehát nem próbálják meg újra ahogy te írod. Én tényleg nem értem, hogy most mibe kötöttél bele.
Ha az zavarna, hogy egy random tudós miért sok év után jön rá a szörnyek közötti szorosabb kapcsolatra (klónok?), azt megérteném, mert ez tényleg vicces. De így legalább lett a filmben egy poénos karakter.

Amúgy bocs a sok spoileres írás miatt, jelölhettük volna.
ilovebubbles 2013.07.12 09:16:20
@Zalaba_Ferenc: Az a rész kicsit olyan volt mint amikor a macskánk elkap egy egeret és az nem akar tovább mozogni, nincs mivel játszani. Olyankor nem is bántja, próbálja békén hagyni, hátha újra megmozdul. Igen, igazad van, de nem akkora blődség mint amekkorának elsőre tűnik. Szerintem az intelligencia sem arra vonatkozik, hogy annyira okosak, hanem inkább egy kutya szintjén állnak, tudnak parancsokat követni. Legalábbis nekem így jött le. Vannak a filmben ilyen dolgok, de nem az a 100%-os hülyeség.
Geekblog Tűzgyűrű 2013.07.11 00:01:00
A geekek gyakran kilóra vehetők a filmpiacon, egy nyálcsorgató koncepció már elég ahhoz, hogy hibákat, problémákat söpörjön el náluk, valahogy így: „kit érdekel a logika, bazmeg, hát itt óriásszörnyek harcolnak óriásrobotokkal!” Vagy, ahogy ánglisül mondanák, „your…..
Mi lehet látványosabb? Egy kijelölt pályájáról letérni nagy sebességgel készülő vonat, avagy túlméretezett bádogemberek ökölkonfliktusa paradimenziós kreatúrákkal? Ha a válasz túl szoros, akkor lehet licitálni Tornatorére vagy pár spanyolajkú színészre is. Heti…..
ilovebubbles 2013.07.11 09:40:21
Szörnyeket teremtünk a szörnyek ellen a soron következő nyári szuperprodukciók egyikében, és bár az óriásszörnyek és -robotok minden nyelven ugyanúgy ütik-vágják egymást, az emberi mellékszereplők csatakiáltásait illik magyarítania manapság egy magára valamennyit is adó…..
ilovebubbles 2013.07.09 11:17:15
A Halo-játékok (és ami még fontosabb: a legendás Myth I-II) mögött álló Bungie az E3 újságírói szerint jövőre újraírja az akciójátékok műfaját. A Destiny egy nyitott világú rpg/fps lesz, melyben a játékosok a fő sztorivonal mellett menet közben kifejlesztett…..
- SPOILERES ÍRÁS - Azt mondják, minden platformnak, minden konzolgenerációnak megvan maga játéka, az a program, amit évek, évtizedek múltán nem egyszerűen klasszikusként vagy mesterműként emlegetünk majd, hanem mint azt a játékot, amely egybeforrt az adott konzollal vagy…..
ilovebubbles 2013.07.01 19:06:23
@Zalaba_Ferenc: Te nagyon akarod utálni szegény Ifninitet. Pont abba a helyzetbe kerültél amikor mindenbe belekötsz. Pedig rengeteg játéknál vannak ilyen "hibák", csak ott nem tűnnek fel. Talán túlságosan is sokat vártál tőle. Pl. a feléd rohanó katonák egyfajta kettősséget hoztak. A játék elején minden békés és nyugodt, majd hirtelen elkezdődik a vérengzés, rohannak feléd a rendőrök és "mi a faszom ez, mi ütött ezekbe?". Majd haladsz tovább és őrültebbnél őrültebb, fanatikusabbnál fanatikusabb egyénekbe botlasz és rájössz: "ez a világ nem tényleg nem normális". Mármint a történet és a megvalósítás is ezt sugallja, de erre még rátesz egy lapáttal a "buta" AI is. Csőjáték lett? Igen! De ne keressünk már benne Fallout 3 szerű nyitott világot. Nem olyan lett mint ahogy ahogy az előzetesek sugallták, de igen, ez egy nagyon jó játék lett. Jellegtelen? Nem lehet, hogy csak neked? Én sem használtam sok spellt és fegyvert, a sebzés maximalizálására mentem rá, de én egy szadista állatként toltam a játékot. Engem sokkal jobban idegesített a rengeteg láthatatlan fal. Rengeteg helyre nem lehetett beugrani, bejutni ahova úgy tűnt simán beférne az ember. Leginkább ez adta meg csőjáték érzését és nem az, hogy nem lehetett minden felé elmenni.
ilovebubbles 2013.07.02 03:25:29
@Angyalosi Ádám: Tényleg baromság. Ennyi erővel minden játékba bele lehet kötni.
Én most vettem ps3-at viszonylag olcsón. Nem mindegy mennyit fizet érte az ember, de megéri. Vagyis még nem tudom, de remélem megérte.
ilovebubbles 2013.07.02 12:36:26
@Zalaba_Ferenc: Tök sokat írtam, de rájöttem, hogy nincs értelme. Te utálni akarod ezt a játékot és nem lehet meggyőzni téged az ellenkezőjéről. Neked nem jött át a játék, de attól még nincs teljesen igazad.
Scofield után Stallonénak is egy olyan börtönből kell megszöknie, amit ő tervezett. Habár a trailer inkább az sugallja, hogy az az ember, aki képes volt bármely börtönből megszökni, most egy olyanba kerül, ahonnan nincs kiút. Pontosabban nem lenne kiút, ha nem segíteni neki Arnold…..
ilovebubbles 2013.06.27 19:49:18
@szkristof92: Attól, hogy B-nek néz ki, még lehet szórakoztató. Senki sem mondta az ellenkezőjét.
ilovebubbles 2013.06.27 22:56:54
@vargatom: folyamatosan kilóg a cgi lóláb.
Brad Pitt az egyik pillanatban még zabpelyhet eszik, és a családjával barkóbázik, a másikban már egy olyan, szupergyorsan terjedő zombijárvány elől menekül, amely pillanatok alatt kényszeríti térdre a világot, miközben tálalásban megmarad családbarátnak és polkorrektnek. Hát…..
Ahogy egyre biztosabbra kívánnak menni az amerikai filmstúdiók, úgy sodródik egyre szélsőségesebb állapotokba a szezonokra osztott esztendő: 2013-ban talán minden eddiginél erőteljesebb lesz a kontraszt az év első pár hónapja és a zakatoló nyár között. Januárt a karácsonyi…..
Megírjam? Ne írjam? Ezen töprengtem egy sort, miután a bosszúság vaskos felhője immáron végre tovaszállt, hisz hülye vagyok az egészhez, mezei felhasználóként én mindig arra kattintok, ami mellé oda van írva, hogy "javasolt". De talán épp az általam képviselt vaskos réteg az,…..
ilovebubbles 2013.06.23 16:12:24
@Zalaba_Ferenc: DDR? Nem is inkább SSD? :)