Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benevezett versenyző

28 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlthét csütörtökön előterjesztette az Európai Bizottság a Duna Régió Stratégiáját: fejlesszük a határon átívelő közlekedést, védjük a környezetet, javítsunk a versenyképességünkön, csökkentsük a korrupciót, és tokhalban újra legyen gazdag a Duna. A nagy EU…..
Újra itt a tél, letagadhatatlanul megint befagy a seggünk. Hónapokig rimánkodunk, remegünk, alulöltözünk, és panaszkodunk, hol a fűtésszámla, hol az érzéketlenné vált végtagjaink miatt.  Pedig a 19-ik század végéig tartó Kis Jégkorszak, a Dunát is befagyasztó globális…..
Ne csodálkozzunk azon, hogy Budapest sorozatosan az Európai Bizottság feketelistájára kerül a porszennyezettség kritikus koncentrációja miatt, ha a belvárosban autósztrádát üzemeltetünk. A Kossuth Lajos utca forgalma 2x3 sávon ontja a szén-dioxidot a városlakókra, csúcsidőben…..
benevezett versenyző 2010.11.23 18:27:48
Sokat vitáznak szakemberek arról, hogy mennyire élhető város Budapest. Az utca embere számára szerintem soha nem a szezonális ingadozásoktól mentes, társadalmi-gazdasági kosarakat számolgató statisztikai mutatók voltak az érdekesek, bár kétségkívül azoknak is megvan a…..
Ezen a nyáron többször is legatyásodtam annyira, hogy az esti sörözéseken is érdemessé vált spórolni. Azt javasoltam ilyenkor barátaimnak, hogy hagyjuk zsúfolt kerthelységeket és a drága sört a külföldieknek, vegyünk pár dobozost és üljünk ki A parkba. A nehéz kérdés csak…..
Hol VOLT, hol nem VOLT... Július első napjának hajnalán jómagam SKAmut és írótársam Littleprincess magunk mögött hagyva Alba Regia tört fehér hétköznapjait, neki vágtunk a nagy útnak, melynek nem más volt a célállomása, mint a soproni VOLT fesztivál. 7:15-kor indult relatíve…..
No hát leírok egy tavalyi fesztiválsztorit, ha már idén dolgozom BS helyett, meg úgyis van ez a verseny. (Na ha ezt a vezetőség olvasná, biztos a fejemet venné érte, hogy a SOunról írok hihihi;)) Ha mi a Tücsivel nekivágunk az éjszakának, az már önmagában sztory, főleg, ha…..
Gondoltam ha már egyesek Hegyaljára mennek, jó lesz ha megosztom velük a VOLT-os tapasztalataimat, mielött még túl késő lenne.Sopron kurva messze van, erre rá kellett jönnöm, viszont úgy hogy elötte Pécsre megyek még messzebb van. Ez tiszta matematika ill. földrajz. Ezekből nem…..
Az alkohol egy csodálatos ital! Csak akkor kezdenek el gondok lenni vele, amikor egy héten keresztül minden nap több kalóriát visz be belőle az ember, mint szilárd táplálékból. Igaz a vége felé már egy feles betolásával is kivitelezhető mindez, aminek hátterében az a tény…..
Na, az van, hogy ez a fasz Kocka leokosított valami okostelefont, meg egy céges VIP-bérletet nekem egy dekoros vevőjétől, aki a baszom gigalufikat, meg óriásmolinókat tolja a Soundon, úgyhogy eltűnünk a hét további részére. De nagyon nem akarunk kihagyni benneteket, ráadásul a Tibi…..
Sziget 2008 beszámoló második rész.Pénteken egész nap ittunk, hogy az esti koncertekre megfelelő hangulatba kerüljünk. Máté miután éppen a szarról (mi másról) témáztunk hirtelen kijelentette: A szarról jut eszembe: Geci! Ezek után egy gecis történet következett, de az hogy…..
Ezúton köszötöm is egyben a Sokallok blog olvasóit, ahol ezentúl az én beszámolóim is olvashatóak lesznek. Célunk nem más mint a világuralom és az ehhez vezető rögös úton álljon itt a 2008 Sziget beszámolója, ahonnan Charmó abbahagyta, a teljesség igénye nélkül.Szerda este…..
Utólért valami fertőzés, ezért is váratott magára oly soká a szigetes bejegyzésem, mert még a toalett kellő időben történő megközelítése is néhány esetben csak hiú ábrándnak tűnik mostanában, nemhogy a számítógépé! Szigetről immáron 2 teljes napja hazasomfordáltam,…..
Aztakurva...Körülbelül így lehetne röviden összefoglalni az eseményeket. Szodoma fertője ehhez képest napközisotthon bázmeg! A vidéki men eleve korlátozottan vett részt a fesztiválon, mert közbeiktatott egy rövid kitérőt külföldre, de amíg jelenvolt annál jobban próbálta…..
Több fesztiválon is jártam már, erősségem a hazai fesztiválok látogatása. Tapasztaltam, hogy a legnagyobb meglepetések akkor érnek, amikor nem számítok rá. Így volt az alábbi esettel is, ami azon a fesztiválon, azt a napomat erősen meghatározta.Kik vagyunk? Mi a feladatunk a…..
Ne tévesszen meg senkit sem, nem jártunk még az idei Nature One-on, és a tavalyi élményeimet sem volt kedvem mégegyszer leírni. A blog.hu által hírdetett versenyre nevezem csak be ezt az írást, mert mint tudjuk, a remény hal meg utoljára. Afféle rebroadcast, hátha...Sikeresen…..
Minden évben van egy hétvége, amikor Tata városa felbolydul, amikor mindenki a tó partra tart, amikor mindenki jól érzi magát, mindenki szórakozik. Ez a hétvége a Víz, Zene, Virág fesztivál hétvégéje. Idén immár tizenhatodik alkalommal került megrendezésre ez a mára már…..
A diákok felsorakoznak, végre itt a VAKÁCIÓ, már csak az évzáró van hátra, néhány vers, iskola „izgató” beszédje, bizonyítvány osztás miegymás. A színpadon megjelenik valaki és felszólítja az egybegyűlteket, hogy énekeljék el a Himnuszt, mire a diákság…..
Első alkalommal látogattam ki erre a fesztiválra, és be kell vallanom, hogy sok jót hallottam róla ezelőtt, de én magamban a neve miatti szóviccek okán teljesen leírtam. Rosszul tettem!A terv egyszerűbb mint egy kő: eljutni a fesztiválra Budapestről a VOLT különvonattal és ott…..
 Első igazi bejegyzésem nekem ez itt, melynek különleges oka a július 4-ei látogatásunk a Volt fesztiválon. Nem titok, csak is és kifejezetten Marilyn Manson 2. kishazánkban elkövetett koncertjére voltunk kíváncsiak. Mint utóbb kiderült, rajtunk kívül még 25.000-en tettek így…..
Szevasztok! Utolsó említésre méltó 'kalandunk' az idei (2009) Volt fesztiválon volt, amihez egy kis beszámoló is dukál, mert nagyon jól éreztük magunkat. Már egy ideje bizseregtünk a fesztiválra, június 30-án el is indultunk. A táskáim túlsúlya csak induláskor tűnt fel, mikor…..
Ez a hét elég pörgősre sikeredett koncert ügyileg, így egy rövid beszámolót megérdemel.A koncertek hada kedden kezdődött el a Dinosaur Jr. előadásával, amihez egészen horvát fővárosig kellett vonatozni. Zágrábig az utat kisebb eseményekkel, de gond nélkül megtettük, majd a…..
PVS - post volt szindrómaElmondhatatlanul utálok itthon lenni. a város büdös és koszos, persze nem úgy mint mi az elmúlt napokban. teli van bűnözéssel meg rosszindulattal, a mindennapok rabigájával. és ezt a szagot nem lehet lemosni. sok leg történt velem.LEG magasabb: 70m amiről…..
Nincs konkrét sztorim. Csak egy egybefüggő élménymassza az agyban, amit hét év alatt gyüjtöttem össze, de nem Tibetben. Hanyag számítások alapján közel két hónapot töltöttem életemből eddig a Hegyalja fesztiválon, Tokaj tövében, ahol az átlag bassusra lüktető mámort hűs…..
 Határozottan emlékszem, milyen érzés volt, amikor az egyik korai Sziget fesztiválon, spontán módon, testületileg, üres műanyagpoharakkal dobáltunk meg egy mobiltelefonáló ürgét. Nagyon jó! A félrészeg szocmunkás brigád szemében a nyilvános mobilozás megtestesítette…..