Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thinker_

0 bejegyzést írt és 1021 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok év után hazatérve megdöbbentő látni a kétségbeesett országot, ahol az emberek magukba zárkóztak, és ahol a reménytelenség riasztó mértékben taszítja az alkoholhoz az embereket. A mai történet főszereplője közel nyolc év után látogatott haza és sokkolta, amit…..
A mai történet számomra (és a szerzője, Alex számára is) azt bizonyítja, hogy érdemes mindent beleadva, keményen dolgozni, mert lehet előrejutni. Alex és párja két éve élnek Angliában, most pedig nagy lehetőség előtt áll. Hogy mi is az, a poszt végére kiderül. Mielőtt…..
thinker_ 2014.01.31 14:58:31
@Zoole[uk]: kezdunk is rettegni itthon....
Egy hete sokaknak (beleértve engem is) nagyon tetszett Roland bulgáriai történetének első része (ide kattintva olvashatja el, aki kihagyta volna), akkori ígéretemhez híven ma következzék a folytatás, melyben lakást keresünk, kiderül, hogy a bolgárok nem kifejezetten munkamániás…..
thinker_ 2014.01.22 09:55:53
Ma írtuk meg, hogy Rétvári államtitkár hetet-havat összehordott Marxról tegnapi, súlyos tévedésekkel tarkított nyílt levelében, melyet a Budapesti Corvinus Egyetem aulájában található Marx-szobor elleni tiltakozásul írt. Azóta létrejött egy "Marx marad" Facebook-csoport is,…..
Ha volt valaha sikeres reklám a vega étrend népszerűsítésére, akkor azt hiszem megszületett. A 78 éves testépítő nem elég, hogy vegetáriánus és étrendjébe a fehérje bevitelt úgy oldja meg, hogy nem eszik húst, emellett testépítéssel is foglalkozik. Jim Morris az új PETA…..
Noha fel lehet építeni a várakozást, és ez egy ideig jól is működik (személyes tapasztalat), amikor eljön a pillanat, hogy tényleg költözni kell, sokszor nehéz egy ilyen gyökeres változást elfogadtatni a gyerek(ek)kel. Különösen, ha mindehhez országot is váltunk, nem is…..
Libertarian Drug hunt 2013.08.12 00:00:00
Egy szavunk – nem sok – se lehet a drága jó rendőrségünkre, már ami a drogos fesztiválozók kiszűrését illeti. Százával gyűjtik be a külföldi és magyar fiatalokat egyaránt, mert vétettek a Szent Korona országának gránitszilárdságú törvényei ellen: drogoztak. Persze,…..
thinker_ 2014.01.13 15:37:00
A Dezeen nevű - az egyik legismertebb és leglátogatottabb - építészeti és dizájn oldalon jelent meg újra egy magyar ingatlan. A Hideg-háznak keresztelt, skandináv minimál stílusú jegyeket hordozó, kőszegi hétvégi házat a Béres Építésziroda tervezte egy párnak. Képek a…..
thinker_ 2014.01.12 20:10:51
Az új-zélandi kormány közlekedésbiztonsági kisfilmje olyan, mint egy horrorfilm, amiben egy ponton reménykedsz, hogy elkerülhető a vég. De a pont nem ott van, ahol gondoljuk. Akkor már késő. Elképesztő, hogy hogyan vezetnek az emberek. Kétféleképpen osztályozom a dolgot…..
Braun Róbert blogja TV2 lopás 2014.01.10 13:11:27
Most már azt is tudom, hogyan került a dealbe Yvonne Dederick. Ő a németek embere. Elmondom: A TV2 megvásárlásának módja a halasztott fizetés. Ha nyer a Fidesz a választásokon, van üzlet, ha veszít, nincs üzlet. Fizetni április után kell. De addig valakinek őriznie kell a céget,…..
Amíg a Jókai utcában Mesterházy Atesz immár miniszterelnök jelöltként a kampányra gyakorol serényen, addig megkerült Gordi is, és levelével próbálta árnyalni ezt a képet.  Kinyitva az írást több meglepetés is ért. Először is nem hittem, hogy az Együtt a…..
thinker_ 2014.01.11 13:15:18
@nandras01: "rá, mint az jelenlegi poltikai paletta egyetlen valóban demokratikus és europer személyére igen..."

mit használsz, ami ennyire üt? crack? kokó? hernyó? vagy csak simán vagy ennyire hülye? :)
A piliscsabai, római katolikus Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2 kisdiákja reggelente elkésik a napkezdő miséről. A szülők egy fegyelemre nevelő levelet kaptak az intézménytől, melyben kiemelik: hogy aki késik, annál egy…..
Minőségi kontent - új összefüggések, fel nem ismert valóság, Eötvös professzor háttértudása a majdnem ugyanilyen Csöpi lényeglátásával... hát.... Ötvözve. Paul Williams Walker emlékére, akit drónnal robbantottak fel... tudodkik. ..
Külföldön is előfordul, hogy a főnök megpróbál visszaélni hatalmával és ellenszolgáltatást vár azért, hogy „jóban legyenek". Nem könnyű ezeket a helyzeteket kezelni, miként az Edina mai írásából is kiderül. Már csak az a kérdés, hogy jön ide a szakáll? A kép…..
Románul beszélt, megverték: Gheorge Predut az új Malina Hedvig. Hiába no, kezd beérni a Fidesz-Jobbik tandem nemzetpolitikája, a sok székely zászlón kívül, végre vannak felmutatható eredmények is, lassan, de biztosan megtaláljuk a helyünk a kelet-európai nacionalisták…..
Mai utunk Ausztráliába vezet, ahonnan Greg küldött beszámolót. Egy éve él a Föld túlsó oldalán, saját bevallása szerint többé-kevésbé sikerült beilleszkednie, ami viszont nem egyszerű, az az állandó változás. „Úgy illik, hogy először bemutatkozzam, ha már új…..
thinker_ 2014.01.08 11:48:32
@tilmir (ch): ajánlom figyelmedbe.

www.youtube.com/watch?v=C6r1IcY1pv0

buták, mint a tök. ennél egy átlag magyar is sokkal jobban teljesít.
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
A Kraftwerk neve az elmúlt négy évtizedben egybeforrott az elektronikus zene fogalmával. Szinte mindenki, aki ebben a szcénában tevékenykedik, őket tekinti előképének, tőlük kapott kedvet és ihletet a szintetizátorokkal való zenéléshez. 2014. május 15-e és 18-a között a…..
thinker_ 2014.01.07 23:24:22
1. HOGYAN, MIÉRT IS LÉTEZIK A SÁTÁN? Ha gyerek vagy, és félsz a sötétben, hát megvan rá az okod. Ha azt képzeled, egy gonosz szörnyeteg ott lapulhat láthatatlanul a feketeségben a szobád csücskében, vicsorgó pofájából véres nyálat csorgatva a játékaid közé a szőnyegre,…..
ReCenzor Mesterházy elkúrta. 2013.09.15 19:11:25
Ha vannak visszautasíthatatlan, akkor vannak elfogadhatatlan ajánlatok is. Nézzük dióhéjban, mit ajánlott az MSZP a DK-nak, miről nyilatkozta később Szigetvári, az Együtt-PM társelnöke, hogy "A szocialisták korrektül tárgyaltak..."Az MSZP ajánlata a DK-nak tehát a szocialista…..
A magyar „baloldali” ellenzék szövetségi viszonyainak megértése olyan luxus, amely a magyar választópolgár számára nem adatik meg. Olyan mennyiségű baromságot kell ugyanis naponta elolvasni hozzá, napi tájékozódás címszóval is, hogy a téma megértését hivatásszerűen…..
thinker_ 2013.09.15 18:03:48
@Remete: hehe:) 8 ev alatt csak Nokias doboz volt? javaslom ezt azert nezd at jobban. elo fog kerulni ott meg par dolog. Orbanek 20 ev alatt se tudnanak annyit artani az orszagnak, mint a gyurcsany felek par honap alatt.
thinker_ 2013.09.15 18:06:40
@Jaffar: igazad van. ha anno gyurcsanynak 2/3a van nem itt tartanank. mar kihalt volna az orszag. kint lenne a zarva tabla.
Tegnapi cikkünk folytatása. A tegnapi írás inkább a tankönyv szakmai minőségét taglalta, ez pedig rátér az erkölcstankönyv erkölcsi problémáira. Erényekről, vallásról, társadalomkritikáról A könyv az első oldalán sorolja az erényeket. Ennek nagy előnye, hogy a könyv…..
thinker_ 2013.09.12 19:20:18
@Merker Iván: Jah, hogy van masik ures hely! Errol eddig nem volt szo! Persze egyeltalan nem eletszeru, hogy felszall egy idos neni a buszra, van par ures hely, es o veled kezd el vitatkozni, hogy add at a helyet.
thinker_ 2013.09.13 01:32:50
@Almandin: szerinted. a normalis ertekrend nem az. csak manapsag a liberalizmus a meno.... sajnos.
1. ábra: A társadalmi összetartás és a vallás fontossága országos szinten véve negatívan függ össze. Vízszintes tengely: a vallás fontossága a mindennapi életben. Függőleges tengely: társadalmi összetartás. Ha megkérdezik az embereket, hogy mi az, ami a társadalmat…..
1. ábra a vallások eloszlása a világban országonként ábrázolva Mi a különös a vallások világtérképén? Persze, ha megszokás szerint nézzük, akkor semmi. Nincs ebben semmi különös, a világban különféle helyeken különféle vallások vannak. De tényleg nincs?! Vessünk a…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...