Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pco

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Sajtófőosztály (NEFMI) Kedves Kolléga! A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sajtó és Kommunikációs Főosztálya számára frissítjük a sajtólistánkat. Kérem, szíveskedjék e-mailben tájékoztatni arról, hogy a tárca különböző ágazatai közül mely területtel…..
zomblog mEgéRteTt 2008.02.06 16:26:00
Ma egy rövid msn beszélgetés eredményeképp Bazsival azt állapítottuk meg, hogy sok blogtársammal ellentétben nem meg nem értett zseni, hanem megértett nemzseni vagyok. Semmi allűr. Csak tiszta forrásból. Őszintén, egyenesen, mint Háry Já Garibaldi. A nép gyermeke. De télleg,…..
GLM És Guszti felállt! 2010.10.20 21:40:00
3 nappal a mászós mutatványt követően Guszti összeszedte az erejét és felkapaszkodott Guszti mamájára és felállt! Aztán ezt megismételte még kétszer a puzzle dobozzal is, és azóta mindenhol próbálkozik. Guszti mamája és papája pedig kihegyezett reflexükkel résen vannak,…..
Azzal kezdődött, hogy nyájas megmondóemberünk újra írt: man@wo.rk to ugyelet Magas színvonalú, kulturált jó estét kívánunk! man@wo.rk úgy gondolta, hogy ez a cikk/hír érdekelheti önt: Újabb extraadók, vége lehet a magánnyugdíjpénztáraknak Hé! Van legalább egy…..
Na, hosszú csöndre (átkozott vírusok) kemény téma.Vagy két éve jött olvasói levelet veszek elő.From: olvasóTo: olvszerk.Kedves Don B!„Ennek ellenére Önöknek mégiscsak kell, hogy legyen humora, hiszen a [...].” A fenti mondatot a Velvet [...] számából másoltam.…..
GLM Mászni akarok 2010.07.27 11:14:00
Guszti úgy 2 hete mászni szeretne. Valójában az akar jobb kifejezés. Guszti mamája és papája szerint az akarat és maga a cselekedet/képesség együtt adják ki a 100%-ot, melyből az akarat legalább 10%, néha meg inkább 90%. Guszti ezt rendre be is bizonyítja. Hason fekve hamar…..
pco 2010.08.03 23:20:07
zomblog nYűgöSék 2009.11.22 00:15:51
[részlet a lányom blogjából]... A Tejesasszony meg a Szeles Fószer (ez utóbbi felelős a böfiért meg a fingásért) ma elég nyűgös volt. Próbáltam nekik szép szóval elmagyarázni mit akarok, de tök értetlenek, és néhány óra elteltével a türelmük is megkopik kissé. Nemrég…..
zomblog aPrÓ cSodÁk 2009.09.29 00:37:00
Tegnapelőtt költöztünk. (Ez nem teljesen igaz, mert gyakorlatilag egy hete költözünk folyamatosan, de az ágy tegnapelőtt jött, és onnantól számít, nyilván. Ha a poharaktól, akkor pénteken. Ha a virágoktól, akkor ma. Ha a roggyatag szobainastól, akkor még nem.)Tegnap…..
zomblog aKi a mOsDóbaN 2009.07.06 23:34:00
"Fiatal az, aki annak érzi magát." - modják azok, akik nem már nem fiatalok, de annak érzik magukat."Fiatal az, aki tud a mosdókagylóban lábat mosni." - mondom én, aki még tudok a mosdókagylóban lábat mosni.  További értesítésig legyen ez a fiatalság…..