Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harger

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Még ütöget a tegnap 2015.12.05 12:24:29
harger 2015.12.05 16:22:09
harger 2015.05.29 17:35:58
Ideje levágni a karszalagokat, kiszedni az orrból a fekete fesztiválfikát, el kell felejteni a túlpiás állapot okozta fesztiválveszekedéseket, ugyanakkor a mámort is, melyet a fesztivál okozott. Újabb Szigetnek lett vége, méghozzá nagyon gyorsan. Ahogy ilyenkor megszokhattunk, jönnek az értékelések,…..
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
harger 2012.09.24 21:32:46
@Rosszindulatú Vászka: már hogy a fenébe ne keverték volna újra az eredeti TV-s hangot. Hogy merül ez fel? Ez akkora baromság, hogy ennyi erővel lehetne azt is terjeszteni, hogy csak egy tribute zenekar magyarországi fellépését vetítik a mozikban, 2006-ból, retróruhás közönséggel, nem?
Amúgy a Milla Triós csajok mindent visznek! :-)
  Pál!  Nehéz napjaid vannak, Pál. Az elnöki büszkeség, az emberek által táplált szeretet kellemetlen másolási botrányok miatt véreres. Meg-megélénkülő össztűz ér, bárhová mész, nem lelsz nyugalmat: bántanak.  Tudom, rettenetes kín ez, ilyen időkben…..
harger 2012.03.30 20:41:13
@Dr. Zerge: Bárhol, aztán irány a nagyvilág! Biztosan sok ország fog téged várni szeretettel... Csak aztán nehogy ott is felháborodj valami iszonyatos esemény kapcsán.
Amúgy persze, hogy gáz Plagibá, de én nagyjából leszarom. Sokkal jobban idegesít ez a sok hisztikriszti itt a zinterneten...
Az 1991-es évről sokat nosztalgiáztunk idén, jöttek az emlékek az eurodance korszakról, vagy éppen a 20 éves, legendás albumokról.Sajnos az 1991 egy nagyon szomorú emléket is jelent, hiszen ebben az évben hunyt el Freddie Mercury, a Queen énekese, zenei géniusza, mondhatni…..
Édesanyám úgy jegyezte meg egy életre James Hetfieldet, hogy a Metallica énekes-gitárosa, persze csak úgy rocksztárosan, de premier plánban köpött egy óriásit, amikor éppen zenekarával együtt lerótta tiszteletét a Freddie Mercury emlékére tartott wembleys gigakoncerten. A hazai…..
harger 2011.11.24 16:34:23
@hasznavehetetlen régensherceg: egyetértek! röhejesen gyenge, semmitmondó valami. Csak azért nem szapulom tovább őket, mert legalább posztoltak és még az a nyavalyás Queen-gyűlölő index is kirakta.
Brian May megerősítette, szó van arról, hogy a Queen következő turnéján Lady Gaga helyettesítené a néhai Freddie Mercuryt. A zenekar gitárosa elmondta, hogy nagyon megkedvelte Gagát, mikor az énekesnő Yoü And I című dalán együtt dolgoztak, igazi kreatív személyként, ismerte…..
A nyugalom megzavarása érdekében bemutatjuk az ausztropop műfaj nyolcvanas évekbeli nemzetközi sztárjának méltatlanul kevéssé ismert számát. Kisipari felvételek, abszolút mélypont a basszusgitárral való evezés - egy laza pénzeső közepette.Hogy meglegyen az eklektikus…..
harger 2011.07.12 14:03:19
A BBC2 összedobott egy a Queen 40. szülinapjához méltó doksifilmet, melyet nem átallok 2 embed videó formájában a B-oldalon továbbsugározni felétek.Mindent elmond a filmről, hogy nekem is tudott olyan kockákat mutatni, melyeket sosem láttam. Mondjuk ez annak is köszönhető, hogy a…..
harger 2011.06.20 01:53:11
@rettentó: Jogos. Az a két kérdés valóban csak egy szerencsétlenben merülhet fel...
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
harger 2011.03.16 09:15:30
@hagyma: tökéltesen igazad van! :-) Persze Árpinak, mint jóújságírónak, az a feladata, hogy a fonákságokra felhívja a figyelmet, de szerintem folyamatosan hisztériázik, nem látja a fától az erdőt...
harger 2011.03.16 09:29:50
@Tyrion25: Még jó hogy, megaszondod, hogy mennyire fog ez minket érzékenyen érinteni.
Először is, szerinted Orbán erre nem gondolt?
Másodszor, szerinted a német beruházók segítségként vannak itt az országban vagy pedig jól felfogott (a kapitalizmus természetéből fakadó) önös érdekből?
Kicsit gondolkodjál a világ működésén, mielőtt óbégatsz.
Totális győzelmet aratott a héten a Neveletlen hercegnő 2. része, más film a közelébe sem tudott kerülni, tehát ismét el lehet gondolkodni azon, hogy miért pont ez a film, miért pont annyian nézték, mint idén talán még egy filmet sem, stb. Mint ahogy az is nagy kérdés lehet, hogy…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
harger 2011.02.02 15:30:20
@csizsikpizsik: Tökéletes indoklás!!!
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
harger 2011.02.02 10:13:01
@Bergeroth: Köszi a respectet, de mivel is érdemeltem ki? Ez játék a pénzzel, ami persze vérre megy, de az életben általában minden vérre megy...
Szóval neked is megpróbálom elmagyarázni: nem azért maradtam, mert vérlázítónak és autokratikusnak tartom a kormányt, hanem mert úgy számoltam, hogy nekem, aki mindig is tisztán adóztam és valószínűleg ez folytatódni is fog, egyszerűen jobban megéri maradni. A mutyibárók és az minimálbéres vállalkozók meg szépen bemennek a közösbe, ami pontosan annyit fog nekik visszafizetni, amit beletesznek. Ez persze nem így van, meg hosszú távról beszélünk, de nekem így jön le a lényeg.
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..
A figyelmünket elkerültük, de még a nyáron a Fidesz kiterjesztette az ekho-t (egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás) az első osztályú sportolókra, trénerekre, sportszervezőkre. Törvény: "Az egyes adótörvényeknek a sport támogatásával összefüggő…..
Tizenhárom év elteltével -a kilencvenes évekbeli nem túl sikeres próbálkozások után- ismét megjelenik egy, a Monty Python csoporthoz köthető videójáték. Ezúttal egy Facebook alkalmazásról van szó, ami egy olyan, klasszikus arcade játékokra hajazó minijátékok köré épített…..
Subba Ingyen szafari 2010.10.27 11:00:00
Ha nagyon mennél, de nincs pénzed, nézz körül Google Street View-ban! Az Urlesque összegyűjtötte az oldal legjobb állatos képeit, a cikk alján további hasznos linkek. A képen egy páviáncsaládot látunk, amint épp a dél-afrikai Kruger Parkban haladnak...
Abcúg 80s! HAZAI ROCK 2010.09.28 16:46:00
  A KOPASZ KUTYA MEGESZI A NEMZET CSÓTÁNYÁT Nézem a tévében a Ferót. És látom, hogy tré. És messze nem ez a legnagyobb bajom vele. Mert egy gyatrán licenszezett műsorban, gyatra forgatókönyv alapján gyatrának lenni nem akkora gáz. (Ugyanakkor persze riszpekt a tehetséges…..
Buda legjobbja. Jó persze a Daubner is, de az csak amolyan magyar módra. Az Artigiana Gelati viszont pontosan azt hozza, mint egy jó olasz fagyizó: lapáttal mérik a hatalmas adagokat, a gombócok nem túl édesek, jó ízléssel álmodták meg őket, ezeknek a fagyiknak van stílusuk és…..
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..