Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagypapa~

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
nagypapa~ 2019.02.19 17:16:13
@corrado: Tudsz konkrétumot is mondani, kérlek? A Cor-A-t az anyja viszi, ez látszik a cégjegyzékből és az éves beszámolóból is.

A lányról semmilyen nyilvános infó nincsen, ami alapján indokolható lenne, hogy egy befektetői zsűri döntéshozó tagja legyen. Ami látszik a profiljából: 25 éves korában kezdett el az IBS menedzsment(!) szakára járni, egészen addig modellkedett, illetve volt egy félbehagyott jogászi próbálkozása is. Már az egyetem (IBS) alatt egy befektetési társaság alapítója volt (:D). Az első pénzügyes munkája egyébként a befektetési tevékenysége után jött jóval: fél éves gyakornokság az OXO-nál. Aztán kis kihagyás után partner lett a OXO holding cégében. Mesés pályafutás, az biztos.
Főbb erősségei a linkedin profilja szerint: conflict resoultion, strategic decision support és presentation skills. Ezeket még a jogász ismerősei endorse-olták, ha jól látom.

Ráadásul bármikor, amikor megszólalt a műsorban, látszott, hogy szegény a segédszöveget olvassa fentről.

Csak engem zavar, hogy annyira be akartak tenni egy eyecandy-t a műsorba, hogy bármiféle hitelességre sem törekedtek?
Gerta Rauss bolygó Így kéne 2012.08.01 21:43:14
Kééééész! Szerelmes vagyok!! ..
nagypapa~ 2012.08.02 12:34:19
@vernarancs:
Elég nagy kapufa :)
Az ausztráloknak úszásból eddig 8 érmük van a londoni olimpián.
1 arany, 5 ezüst, 2 bronz.
Régenmindenjobbvolt-rovatunk mai adásában elmesélem, hogy nagyjából másfél-kétévente rendszeresen előveszem a Starcraftet, és újra végigjátszom. Kívülről tudom már az összes pálya minden pixelét, hogy Kerrigan mikor mit mond, melyik átvezető animáció melyik pálya után…..
Ritka helyzett állt elő: úgy tűnik, Budapestre érkezik egy abszolút első vonalasnak számító zenekar. A leginkább gótpunkot játszó brit The Horrors november 20-án a Dürer-kertben lép fel. A zenekar eddig két lemezt adott ki, legutóbb 2009-ben, ennek producere a Portisheadből…..
A Jersey Shore 2009-es permierje óta hajtogatjuk, hogy a magyar közönség megérett egy olyan reality-re, amiben igazi gyökér fiatalokat zárnak be egy villába valami vízparton, adnak nekik piát, kaját, elviszik őket bulizni, és a történéseket rögzítik. A Jersey Shore című műsor…..
A kanadai Fucked Up kiadta első videóját a David Comes To Life lemezéhez. A Queen Of Hearts dalra készült klip ugyanolyan rendhagyó, mint maga az album, és megnézése előtt érdemes meghallgatni eredeti formájában is a számot:..
Előre nem látható okok miatt a Queens Of The Stone Age lemondani kényszerült most zajló Európa turnéjának utolsó három állomását, így elmarad a május 28-ára tervezett budapesti fellépésük is. A zenekar honlapján megjelent közlemény nem tér ki részletesen az okokra, csak…..
nagypapa~ 2011.05.10 22:51:39
@Monster Lewis: Én úgy tudtam (wan2-s interjú az EoDM énekesével), hogy nem jött el JH és más dobolt helyette.
Idén is a Vodafone lesz a Sziget Fesztivál főszponzora. A tavalyi újítások, úgy mint sms-es kávéautomata, percalapú jegy stb., megtartása mellett idén elsősorban a mobilnetezésre helyezik majd a hangsúlyt, így a Sziget területén 21 mbit/sec sebességre képes „mobilinternetes…..
Át- és feldolgozások, valamint újragondolások a popzenében A bejegyzésem apropója egy jópofa történet. Az MR2 Petőfi Rádió az utóbbi hónapban az elmúlt tíz év legjobb zenéit kereste, amelyre a hallgatók szavazhattak. Meg is született a top 100, s a hétvégén…..
Az Arctic Monkeys bejelentette, hogy április 11-én kerül nyilvánosságra az első dal a következő lemezükről. A dalnak az angol zenekar jó szokása szerint szép hosszú címe van: Don't Sit Down 'Cause I've Moved Your Chair. A single fizikai formátumban csak április 16-án…..
Tovább bővült a július 7 és 10 között megrendezésre kerülő Balaton Sound fellépőinek a névsora. A sajtóközlemény szerint idén Zamárdiba érkezik a hiphop műfaj egyik legnagyobb sztárja, Snoop Dogg (a fenti képen középen), akinek március végén jelenik meg Doggumentary című…..
Hivatalosan ugyan még nem jelentette be a hazai szervező, de mivel a zenekar kiadójának honlapjára felkerült, így nem tudunk elmenni amellett a hír mellett, hogy május 28-án Queens Of The Stone Age-koncert lesz a Petőfi Csarnokban. Josh Homme volt Kyuss-gitáros zenekara most adja ki…..
nagypapa~ 2011.02.21 16:48:09
Vincent Moon, híres francia független filmes elég keményen lehordta az Arcade Fire-t. Eredetileg Moon készítette volna a kanadaiak számára a Historie de Feu koncertfilmet, de a rendező állítása szerint a zenekar egyszerűen visszadobta az egészet. "Egyszerűen rossz emberek, ennyi.…..
A Lángoló Gitárok a bevett szokásokkal ellentétben tényleg az év legvégén összegzi az elmúlt 365 napot. Tavalyhoz képest meglepően sok átfedés található a szerkesztőség idei kedvencei között, ezt betudhatjuk annak, hogy egyre inkább egységesül az irányvonal, vagy annak is,…..
nagypapa~ 2011.01.02 10:58:08
Többé-kevésbé meghallgattam mindent, ami érdekelt 2010-ben, íme:

1. Grinderman – Grinderman 2
Mickey Mouse And The Goodbye Man
When My Baby Comes
Bellringer Blues

2. The National – High Violet
Sorrow
Anyone’s Ghost
Runaway

3. Daft Punk – Tron Legacy
Recognizer
Disc Wars
End Titles

4. Dum Dum Gilrs – I Will Be
O Mein M
I Will Be
Everybody’s Out

5. Sir Lucious Left Foot -- The Son of Chico Dusty
Daddy Fat Sax
Follow Us
Shatterbug

6. Neil Young – Le Noise
Walk With Me

7. MGMT – Congratulations
Someone's Missing
Siberian Breaks
Congratulations

8. Arcade Fire – The Suburbs
Ready To Start
Suburban War
Month Of May

9. Blac Rebel Motorcycle Club -- Beat the Devil's Tattoo
Half-State

10. Gorillaz -- Plastic Beach
On Melancoly Hill
Rhinestone Eyes

11. Vampire Weekend – Contra
Giving Up The Gun

12. Wolf Parade – Expo86
Ghost Pressure

13. Interpol – Interpol
Lights
Try It On
All Of The Ways

14. Caribou – Swin
Odessa
Bowls

15. No Age – Everything In Between
Depletion
Shed And Trascend
Chem Trails

(az adott album szerintem legjobb számai vannak sorolva)

Ezek még tetszettek:
Kanye West – My Beautiful Dark Twisted Fantasy
Mogwai – Rock Action
The Tallest Man on Earth -- The Wild Hunt
Yeasayer – Odd Blood
Klaxons – Surfing The Void
Crystal Castles -- Crystal Castles
Simian Mobile Disco – Cruel Intentions

Legjobb (hangulatú) koncertek:
A38: Wolf Parade
Sziget: Thie Hives, Billy Talent, RotFront, The Carbonfools, Re-G
Először térképezd fel a helyzetet, milyen gépet kaptál: teljesen üres, nincs rajta egy darab program se, van rajta valami szöveges akármi (pl. FreeDOS), Windows van rajta, régi telepítés, újra kéne installálni, Windows van rajta, gyári telepítés (tele egy…..
nagypapa~ 2010.12.26 23:24:39
@Zsírfeka: Nálam a winmediaplayer szarul szól.
Ezért sokkal jobb az aimp player (nagyon szépen be lehet állítani hangszínt), ráadásul kevesebbet erőforrást is vesz el a géptől.
Quimby - Kicsi ország (Tom-Tom Records) Öt év után december 16-án, tehát holnap jelenik meg hivatalosan a Quimby legújabb stúdióalbuma Kicsi ország címmel. A lemezt legkorábban Budapesten, az Almássy téren található Musicland lemezboltban lehet majd megvásárolni a holnap este 18…..
Gulyásdemokrácia Álszentség 2010.12.07 10:16:00
Emlékezhetünk még, a nyáron hatalmas hírveréssel beharangozta a kormány, hogy most majd az állam magán kezd el spórolni, lecsökkentik a pártok támogatását tizenöt százalékkal. Meg is tették, ahogy azt kell. Mert ez így milyen korrekt a nyolc évig senyvedő néppel szemben, de…..
nagypapa~ 2010.12.07 11:19:22
Most következő műsorunk a szexuálisan éretlen személyiség fejlődését megzavarhatja, a lelkivilágát felforgathatja, a napját elcseszheti, ezért a poszt olvasása 18 éven aluliak és nagykorú, de gyermeteg lelkivilágú trollok számára nagykorú felügyelete mellett SEM ajánlott!   nekik inkább a…..
A White Stripes mellett a Raconteursben, és a Dead Weatherben is érdekelt Jack White elárulta, a duó másik tagjával, Meggel készen állnak arra, hogy visszamenjenek közösen a stúdióba. A Vanity Fairnek adott interjújában White meg is magyarázta, hogy miért kellett három évet…..
nagypapa~ 2010.11.12 12:28:43
nagypapa~ 2010.11.14 23:53:46
@farkamatvakarva:
Mmint WS cikkhez indie címkét pakolni.
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
A tavalyi lista sikere után idén is megszerveztük a "Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija" szavazásunkat, melyben arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek kik ma Magyarországon a legstílusosabbak, legjobban öltözöttek a férfiak közül. Az olvasók és a divatbloggerek…..
nagypapa~ 2010.11.06 18:56:17
A tavalyi sikeres szavazás és igen nagy visszhangot kiváltó listánk után, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést: Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija? Szeptember 6-tól vártuk az olvasók jelöltjeit egy hónapon át és elképesztő módon, közel 10.000, egészen pontosan…..
Lemmyék egy sörreklám kedvéért lassították le az Ace Of Spades klasszikusukat. A Kronenbourg 1664 a Motörheaddel indította új kampányát, ami kb. arról szól, hogy ennek a sörnek akkor jön ki az íze, ha lassan fogyasztjuk. Maga a reklám egy francia kocsmában játszódik, ahol…..
Ozzy Osbourne @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.04. Érthetetlen hogy sikerül összerakni a 61 éves Ozzy Osbourne-t az egyes koncertekre, de valahogy mindig sikerül. A Scream című albumát turnéztató egykori szakmunkástanuló egy jónak kis túlzással sem nevezhető koncertet…..
Bejelentették azt a tizenöt zenészt, és zenekart, amiből majd ötöt beiktatnak a Rock and Roll Hall of Fame-be 2011. március 11-én. A jelölteket már jó ideje nem csak a szűk értelembe vett rockzene világából választják ki, 2007-ben Grandmaster Flash bekerülése kapcsán nagy…..
nagypapa~ 2010.09.29 21:56:58