Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krel

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg A Persol öregít? 2011.09.19 10:48:00
Kaptam egy közepes sokkot: behívót kaptam a magyar Luxottica központba a Nagymező utcába, hogy megnézhessem az ideiglenesen hazánkban állomásozó Persol kollekciót. Gondoltam, látok végre élőben Roadstert, meg lefényképeszkedhetek 714-ben, nem kezd riadt károgásba az eladó, mint…..
2298 S, ez már nem is napszemüveg, hanem kemény diplomáciai jegyzék az 50-es évekből  Ezt is megértük: megkaptuk a Persol 2011 őszi-téli kollekciójának hivatalos képeit. Magyarországon szerintem ebből még semmi nincs, de ha lehulltak a falevelek, esetleg hó takará el a…..
Mai agymosásunk szóljon talán a környezetvédelemről: a Smith 2011. Evolve családnevű nyári kollekciója a fenntartható fejlődés jegyében fogant. A keretek műanyaga a Rilsan Clear néven szabadalmaztatott rugalmas, ellenálló és könnyedén fröccsönthető poliamid, ami na miért…..
Nem is tűnik veszélyesnek, ugye? Pedig ide belépni alkalmanként 600 ezerbe kerül3217 dollár: ennyit költ egy átlagos vásárló az Egyesült Államok legdrágább divatüzletében. Pedig első ránézésre a nálunk közepesen ismeretlenül csengő Oscar de la Renta Madison Avenue-n lévő…..
Találja meg a képen a napszemüveget!  Na jó, végem van. A Persol már kora tavasszal publikálta az őszi kollekció képeit, de akkor egyrészt még nem létezett blogunk, másrészt most van meg a magyarországi forgalmazás időpontja. A mintakollekció szeptemberben érkezik,…..
krel 2011.08.24 20:03:51
krel 2011.08.24 21:39:36
Folyamatosan izzok, egyszerűen nem tudok leállni a dühöngéssel. A Hatvannégy Trollmegye nálam mindenképpen elérte, amit akart: sikerült egy számomra nagyon fontos dologba beleszarni.Aki esetleg még nem hallott róla, röviden az ok: a Toroczkai-féle szélsőjobboldali társaság egyik…..
krel 2011.07.21 09:40:42
napszemüveg Smith Nolte – 2009. 2011.07.17 14:50:00
Mindenkori kedvenc napszemüvegem. Nem ez van rajtam a leggyakrabban, de ez az, amitől kicsit megemelkedik a pulzusom, amikor kiveszem a vitrinből, és tudatosul bennem, hogy ma keményen idióta leszek. Túllihegős típushiba: ennyi kék már sok Az üvege enyhén kékes, nem…..
A GQ honlapjának Style rovatában egy Tommy Ton nevű szerző viszi az utcai stílusvadász-fotósorozatot: nagyszerű pojácákat lő az utcán elképesztő szettekben. A minánói divathéten is az utcán lövöldözött, elkapott néhány csodálatos kulcstartót, zakót, aktatáskát, sálat,…..
Az Urbanistán jelent meg egy írás arról, hogy a gyalogoshíd helyett egy másik alternatíva kerül a városvezetés asztalára. A BTSZK ügyvezetője, Molnár József mondott egy érdekeset a Budapest Turisztikai Konferencián: egy Várkabin munkanevet viselő projektről beszélt. A tervek…..
Van egy múzeum vidéken, amit már évek óta meg akarok látogatni. A hódmezővásárhelyi Emlék Pont közelében már vagy egy tucatszor elhajtottam, mellette kanyarog a főút, és úgy omlik rá a panelektől szürke városrészre, mint zöld sziklaorom a kőfejtőre: a formája már…..
Nem az első alkalom, hogy szoknyát húz Marc Jacobs és feltehetőleg nem is az utolsó. Hogy ez esetben mi kerekedett ki belőle? Látható az alábbi fotón. Ez egy csíkos Prada szoknya, amelyet az idei férfi Prada kollekcióból választott cipővel viselt. Hát... elég furcsa, az…..
krel 2011.04.27 13:55:21
Mikor Anna kiskutyája elvitte az egyik cérnaspulnit, aztán végigszáguldozva a showroomon szó szerint elhúzta a csíkot maga után (nyomot hagyott, mint Ariadné a labirintusban), közben megugatta a hatalmas lószőrt, szörnyet látva benne. Igen, azt hiszem ebben a pillanatban esett át…..
Na, hát a nap végére az végérvényesen kiderült, hogy a Facebookra képtelenség képet posztolni, de hát miért is akar az ember ilyen hülyeséget csinálni egy közösségi oldalon, nem igaz?Most tehát downgrade-elünk egyet, és blogposzt formájában játszunk. A tét ugyanaz:…..
krel 2010.11.09 08:56:53
Még ugyan van pár fok a ma beígért 35-ig, de már most sandítok a hűtőben felhalmozott sörösdobozok felé, ahogy itt nagyjából ruhátlanul pötyögve hallgatom a ventilátor hangját. Így van ezzel Utazónk is, aki tudja, hogy mit kell kérnie, ha Dublinban jár. Viktor pedig segített…..
A minap láttam a filmet és a borzasztó kritkák ellenére tetszett. Valószínűleg azért, mert már eleve alacsony elvárásokkal indultam neki, de ez nem változtat azon, hogy kifejezetten szórakoztatónak találtam (és a többi moziban ülő ember is jól érezte magát a reakciókból…..
A mai iPhone vs Android konferencián tartott Pintér Robi (Ipsos) egy adatokkal és érdekességekkel teli előadást. Íme: Pinter Róbert: Mobil TrendekView more presentations from hirbehozo...
Mi (és szerintem a Ti nevetekben is írhatom) szeretünk ruhákat vásárolni. Jó bemenni egy boltba, jó érezni az új ruhák illatát, jó megfogdosni, próbálgatni őket. De a shopping túrák nem mindenkit hoznak lázba. Sokan vannak úgy vele, hogy ha ruhát kell vásárolni, akkor nem…..
Krizsanyik Balázs az élő példa arra, hogy az álmok igenis megvalósulhatnak és a ranglétrán való folyamtos feljebbre jutás sem csak mese. Sima, "mezei" eladóként kezdte, ma pedig már nyolc ország Springfeld üzleteit koordinálja. Balázzsal elöször az MTV, Stílus című…..
Mai napi csúfságaink ezek az Acne szandálok, amelyek a Himalaya nevet kapták. Barna és fekete színben kaphatóak, kb. 160 fontért. Szerintem nagyon csúnyák, nekem semmiképpen sem kellenének. Nektek mi a véleményetek? ..
Mégpedig a H&M Magazine-ba szánták Around the World névvel. Ez ismét kiváló lett egyik kedvenc fotósunktól, még ha egy kissé túl is van retusálva néhány kép, de ebből a modellből (Dominque Hollington) többet nem lehetett volna kihozni, véleményem szerint.    …..
Terjed a pletyi, így hát én se maradok már ki belőle! ;) Szo! :) "A Stop Avatar Movie bloggerei [1] szerint erősen diszkriminatív a tavalyi év legdrágább és legsikeresebb scifije, az Avatar [2], mivel James Cameron [3] steril jövőképében nincsenek meleg katonák a…..