Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blacha

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A kettőnk dolgát csak a bizalmasabb haverjaival vitatta meg... hát az pont elég nekem” - Ha egy pár szünetet tart, és a nő töri meg előbb, az annyit jelent, hogy valójában a pasi már lezárta magában az egészet, csak a másiktól várja, hogy ez ki is legyen mondva.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
Kétszázszor jártam eddig a budapesti repülőtéren. Ennyi idő alatt kitapasztaltam, hogyan spórolhatok pénzt, hogyan nyerhetek időt vagy épp kerülhetem ki a tömeget az utazásaim során. Felderítettem a „lisztferihegy” kevésbé ismert zugait, miközben a saját káromon tanultam. Íme, ezek egy hivatásos…..
blacha 2020.01.12 07:40:32
@gybala: köszi, meglátjuk. Amikor beregisztraltam akkor csak gyorsan be yomtam egy januári dátumot és most jött ez a kupon. Februárban úgyis repülők majd kipróbálom elfogadják e.
Bár kiáltó-emberek és az öreg Matuska is próbálkozott a visszhang helyreállításával, az eltűnését ma is rejtély övezi.  ..
blacha 2019.12.14 05:23:58
Majdnem pontosan két éve készült a témában ez a poszt és magunk is meglepődtünk, hogy mennyi minden megváltozott azóta, sőt inkább mondjuk úgy, hogy alig maradt valami, ami ma is ugyanúgy működik. Ezért aztán itt a friss, felújított verzió, már csak azért is, mert idén is szépen nőtt a két…..
Tegnap olvashattuk, hogy Varga Mihály Moszkvába készül, hogy újratárgyalják a paksi hitelt Putyinékkal. De hogy is jutottunk idáig? Hogyan lett az „évszázad beruházásából” a rendszerváltás utáni Magyarország legkínosabb gazdasági kudarca? Egy biztos: 14-ben Orbán tényleg a semmibe ugrott fejest…..
A nyári vakáció központi témája sokszor a strand: melyik a legjobb, a legszebb, a legnépesebb vagy éppen a legelhagyatottabb. Összeszedtünk hét plusz egy kevéssé ismert, de elbűvölő strandot, illetve partszakaszt, amelyeket szerintünk legalább egyszer mindenképp érdemes meglátogatni. Punta…..
blacha 2018.07.09 20:25:22
@Fillérné Alsómocholády Turbulencia: a kanári szigetek & co afrikához tartozik földrajzilag :) amugy nálam nissy beach az elsö europaban.
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
Na végre: rácuppant a brit polgári repülési hatóság az utasok szétültetős szívatására, bejelentették, hogy vizsgálatot indítanak.  A CAA közleménye alapján mondjuk inkább kínosan fészkelődni van kedvünk. Tisztában vannak a problémával, erre jól lekutatták a dolgot, megkérdezték az utasokat. Ebből…..
Vajon honnan származik a Király utca, az Anker köz vagy éppen a Csepel-Csillagtelep neve? A válasz néha egészen megdöbbentő!  ..
sörfigyelő Postrizinske 2017.07.08 03:15:37
Illat: tipikus Nymbur Hab: sűrű, krémes Szín: óarany  A Postrizinske néven (jobb helyeken) sokféle sör van forgalomban, az ismertebbek a Hrabal fotójával ékesített üvegesek. Úgy néz ki, hogy ez a dobozos is az alap sorozat tagja, ahol van nála gyengébb 10°B, 4.1%-os is, meg persze van…..
Egy ismerősöm vagy hét évvel ezelőtt vett egy lakást. Az építő - jó szokás szerint - eltűnt az éterben, a hibákat sem javította ki, és maga mögött hagyott egy majdnem ötvenezer forintos vízdíjtartozást.   Egészen tavalyelőttig ment a vita, hogy kinek a tartozása, a vízmű szerint az új fogyasztó…..
blacha 2016.10.17 09:56:33
@CyberPunK: azt a biroságot nem nagyon fogja érdekelni... egy nullás igazolás nem.sokat ér a ptkval szemben. Legfeljebb az mondja a biro, hogy a nullás igazolás alapján egy másik perben követelheti a tartozást a régi tulajdonostol. Követeléskezelö voltam 6 éven keresztül, rengeteg hasonlo ügyet láttam... lehet ugrabugrálni, de az csak drasztikusan növelini fogja a kölcségeket. (Sok balfasz ügyvéd meg belerángatja az embereket az ilyen felesleges pereskedésbe, aztán amikor elbukják a pert, akkor még tartja a markát) Ha van fogás az elözö tulajon, akkor érdemes öt beperelni és behajtani rajta azt a dijat, amit a közmü be fog hajtani a mostani tulajon (mert biztosra veszem, hogy bevasalják).
blacha 2016.10.17 09:58:07
@blacha: *költségeket...
blacha 2016.10.17 10:34:51
@Zolcsi77: haha :) részben én is ezt irtam... balfasz ügyvéddel nem.érdemes probálkozni, mert csak plusz költségbe veri az embert. Ott a ptk , amiben le van irva feketén fehéren a jogszabály. Egy értelemes ember az alapján el.tud járni saját érdekében is.
Újabb cég indul hadba, hogy a járatkésesek és törlések után bevasalja a légitársaságokon a kártérítéseket az utasok számára. Ha három óránál többet késik a járatunk, ne habozzunk akár pereskedni is, mert jó eséllyel jár legalább 250 euró. De az utazási irodákra ne bízzuk az ügyet, csak újabb bőrt…..
Három hónap késéssel itt az új Wizz-weblap. Egyelőre tele hibával, az expressz foglalás nem működik, lefoglalt járataink is eltűntek, de legalább tényleg szép. Sokan nagyon várták a Wizz szülinapi akcióját májusban, amiből semmi nem lett. Akkor az volt a bejelentés, hogy az új weblapjukkal…..
Miközben Tenerifére horror áron pörögnek a jegyek, két kevéssé ismert Kanári-szigetre szépen leestek az árak, befigyelt pár 8 ezer forintos jegy is idén év végére. Izland ugyanennyiért már csak hab a tortán.   A poszt élesítésének pillanatában két időpontra (november 23. és december 14.) vannak…..
A Blikk egyik informátora szerint a Morning Show hamarosan műsorvezetőkkel együtt átköltözik Andy Vajna Rádió 1 nevű adójára, mert  Nem lehetett félreérteni, ahogy a Rádió 1 vezetői arról beszéltek, hogy Balázsék náluk folytatják, és nem úgy tűnt, mintha ez titok lenne – mondta informátorunk, aki…..
Az egyik legcsodálatosabb spanyol város. És nem, nem Barcelona, sőt még tengerpartja sincs. Mór hagyományai, iható söre és antik bája annál inkább. Arról nem beszélve, hogy a Sierra Nevada is csak egy köpésre van, tavasszal és ősszel síelni is lehet az egy szál pólós városnézés után. Granada, a…..
Őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy T. elővigyázatos vagy csak paranoiás, de a szépen csendben, fű alatt megejtett változtatások mindig gyanúsak, a Wizz Air pontokat gyűjtők meg nem baj, ha értesülnek a változásról. Sziasztok, tegnap (júni. 16.) az Erste egy sunyi húzással, megváltoztatott…..
blacha 2016.06.27 12:52:38
@sixtybi: ja... ezzel vége az ingyen repülésnek. Lehet hogy a wizz szolt oda, hogy én nem vagyok jo ügyfél :) majdnem 200 ezer lerepült pontom volt. Szerencsére a törléskor kb. Csak 5 ezer, de akkor is a qwaanyjukat.
blacha 2016.06.27 13:29:25
@sixtybi: debit
blacha 2016.06.28 10:14:24
@sixtybi: nem tudtam használni a bankkártyát. Beléptem a netbankban és ott láttam, hogy eltünt a számlához rendelt kártya és azzal együtt a wizzair pontok is. Hétvégén megvoltam löve, hogy ott a pénz a számlámon, de nem férek hozzá...
Ez tényleg a beszarás kategória, ilyet még nem láttunk, hasonlót se nagyon. Éjfél körül feltette a rendszerébe a Wizz Air a foci EB következő magyar meccsére a jegyeket és úgy tűnik, akkora az érdeklődés, hogy azonnal lefagyott a cucc, ha akarnánk, se tudnánk foglalni. Reggeli állapot: a rendszer…..
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
Régen érdemes volt akkor repjegyeket venni, amikor a légitársaságok megnyitottak egy új foglalási időszakot. Ma már nagyjából 98 százalékban lúzerség ilyenkor foglalni, a régi beidegződésekre alapozva általában középáron, vagy drágábban töltik fel a jegyeket a fapadosok. De mindig van több-kevesebb…..
Még hogy nem lehet fillérekből összehozni egy pár napos király kis feltöltődést áprilisra egy kellemes meleg helyen! Mi kell hozzá? Kis netes bogarászás, felkészülés, némi rugalmasság és bumli, na meg egy csipet szerencse. Ha ez megvan, az utazás Ciprusra lazán kijön retúrban…..
Az hagyján, hogy egy hideg klotyótlan bádogsátorban várakoznak a fapados utasok a beszállásra Ferihegyen, de miért kell még hosszú ideig méretes pocsolyában ácsorogni azt megelőzően, hogy felengednek a megváltást jelentő gépre? Semmiből nem tartana egy pöttyet odafigyelni azokra…..
Nem lesznek itt új járatok, kár remélni - nagyjából ezt üzente a Ryanair a magyar utasoknak. Jobban megéri nekik máshova tenni a gépeket, mint hogy itt küzdjenek egy drága reptérrel. A Wizz vezére sem látja úgy, hogy feleződött üzemanyagár mellett rögtön megéri hosszú…..