Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keriati

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiterjedt razziát indított a rendőrség kedden a biciklisek ellenőrzésére. A háromnapos akcióra a kerékpáros közösség interaktív térképpel válaszolt, amelyen bejelölhetők, hogy ki hol látott ellenőrzésre kiélesített rendőrt.Itt tehát megnézheti, hogy merre kell tekernie,…..
BuheraBlog Mitévő legyek? 2011.06.23 18:06:00
A blog lassan négy éves történetében eddig nagyjából száz "gray-hat" hibajelentést juttatam el kisebb-nagyobb cégeknek. Meggyőződésem, hogy ezzel minden esetben sikerült hozzájárulnunk - többes szám, hiszen a hibajelzések általában tőletek érkeznek, kedves olvasóim!…..
Miklós egy újabb zseniális termékönmeghatározást fedezett fel. A CBA napraforgó étolaj elég egyértelmű elnevezés lenne, ha nem kukoricaolajból készülne. De miért? Statisztikai adminisztrációval bajlódok éppen, és szükségem volt az étolaj vámtarifaszámára. Rá is kerestem…..
Már megint jött két egészen zseniális videó a Minecraft-közösségből, először nézzük meg őket, aztán töredelmes vallomás és webkettes huszárvágás következik.   Khm, szóval az a helyzet, hogy tovább nem tudjuk halogatni a beismerést: az IDDQD szerkesztőségét úgy…..
A Microsoft bíróságon megy neki az Apple-nek az AppStore neve miatt. Szerintük ugyanis egyetlen cégnek sem lenne szabad ilyen általános nevet levédetni, hiszen mind az app, mind a store a piaci résztvevők által aktívan használt szavak, sőt az App Store szóösszetételt szeretnék…..
inphoto.blog.hu Olympus XZ-1 2011.01.05 15:03:00
A CES-en mutatja be az Olympus legújabb XZ-1 kompakt fényképezőgépét. Kicsit kisebb, mint a Panasonic LX5. Beállítható idő vagy rekeszautómatika (az A-módban közvetlenül a lencsén). A menü rendszer más, mint a többi Olympus kompaktnál. Az OLED képernyő félelmetes, jól…..
Azoknak, akik az elmúlt napokban nem tudták elérni kedvenc torrent oldalukat vagy nem fértek hozzá az előirányzott pornómennyiséghez, itt egy lehetséges magyarázat:A Reality Check Network - amely kifejezetten az ilyen "nagy forgalmú" website-ok hosztingjára (xmovies.com,…..
keriati 2010.10.21 23:23:28
Bigyóblog Tea time! 2010.10.19 12:55:00
Van benne időutazás, űrhajók és gyilkos robotok is, mi az?Via GraphJam..
keriati 2010.10.19 20:38:06
Miért rugdossák vajon az új Passat hátsó lökhárítóját a hoszteszcsajok? - kérdezte tőlem Papptibi. Ennyire megutálták volna már a második napon? Igaz, hogy a formájától én sem jövök lázba, na de ilyen érzelemkinyilvánítás bizonyára nem örvendezteti meg a gyáriakat.…..
A burzsujok közül is csak kevesen tudják, hogy a svájci mellett a német óragyártás komoly érdemekkel bír. A keletnémet Erzgebirge hegyeiben található Glashütte városa például olyan óramárkáknak ad helyet, mint az A. Lange&Söhne, az Union Glashütte vagy éppen a Glashütte…..
keriati 2010.10.01 21:40:58
Amikor bezuhantunk a Párizsi Autószalon 1-es pavilonjába, a francia márkák között merültünk el először: Citroen, Peugeot, Renault, satöbbi. Vagyis Nissan, Dacia. Elvégre, hazai pálya. Aztán arrébb ballagtunk Bandival, és hopp, egyszer csak ott állt egy Rolls-Royce Phantom Drophead…..
Ez is egy jó hatásvadász cím lett, íme a gumicsont:Korábban már én is írtam róla, hogy a Stuxnet bizonyos támadó moduljait ipari vezérlőrendszerekbe történő bejutásra tervezték. Ehhez hozzávéve, hogy a botnet a Realtek Semiconductortól és a JMicron Technology-tól lopott…..
Ugyanis néhány napja megjelent a VLC Media Player az iPadre, és ami még jobb hír, hogy ingyenesen letölthető az AppStore-ból. Macesek körében a név nemcsak ismerősen, de jól is cseng, ez az Mplayer mellett a másik kedvenc minimalista videólejátszó az Apple operációs rendszere…..
Gördeszkával, kocsikulccsal vagy laptoppal. További 27 hasznos módszer a számítógépes egértől kezdve az öngyújtón át egészen a hokiütőig itt.   ..
keriati 2010.09.21 18:18:53
Azon egy pillanatra sem lepődünk meg, ha olyat hallunk, hogy valaki akár több millió forintot is fizetett egy antik könyvritkaságért. Azt az elvetemültet viszont garantáltan mindenki kezelőorvosának és gyógyszerészének felkeresésére szólítja fel, aki egy új könyvért fizet…..
A Horological Machine nevéhez eddig is elképesztő órák fűződtek, elég csak a legutóbbi The Frog névre keresztelt darabra gondolni. Kuruttyoló békák helyett most inkább a repülőgépekhez fordultak inspirációért, a végeredmény pedig a most bemutatott No4 Thunderbolt lett. A…..
Ízlelgessétek csak ezt a mondatot: “Van otthon egy Marilyn Monroe mellkasi röntgenképem.” Bizarr mi? Higgyétek el, minden ökörség el tud kelni, mindenért hajlandóak fizetni, és igen, még a burzsujok között is meglepően sok a hülye. Rengeteg tárggyal vagyok úgy, mint a…..
Az HBO az alábbi videóban kér elnézést a True Blood harmadik évadát promótáló marketingkampány kissé eltúlzott mivoltáért, én meg ezért a hülye mondatért. A videó mellesleg nagyon vicces. ..
A Homár aggódva olvassa, hogy az elmúlt egy hónapban sem emelkedett a munkamorál az Intersparban. Ha hihetünk az Interspar bolondjának, a köztudomásúan végetért válság ellenére sem pótolják a kihullott alkalmazottakat, illetve már az áruszállítást is a dolgozók…..
Nagyon sok milliárdos úgy gondolja, hogy jobb, ha óriási vagyonát nem hagyja a gyerekeire, mert csak elrontja az életüket. Inkább eljótékonykodják, visszaadják a pénzt azoknak, akiktől kapták: a társadalomnak. Ezt vallja Demján Sándor haverja, a magyar származású, tengerentúlon…..
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..
keriati 2010.06.06 13:17:21
@Jaffar: Hát a késők/felkészületlenek (no poti, no flask, vagy bármi hiányosság...) nálunk is repültek, de így is az endboss tryokon elment néha 2-3 nap, de végül legalább lementek azok is...
@Álmos: Igen, aki wowozik még ott olyan hozzáállás néha megvan, hogy most akár csinálhatnék <valamit> vagy wowozhatnék... akkor meg már wow, hisz a havidíjat ki kell használni...
Az viszont meglepő hogy van aki single player (avagy inkább nem mmo) játékokkal is képes napi 6+ órákat játszani...
Miután nyilvánosságra került a Microsoft igazságügyi szakértői munkát segítő szoftvere, a COFEE, várható volt valamiféle válaszreakció a túloldalról. Ez a DECAF nevű eszközben öltött testet, amely képes érzékelni, ha COFEE-val felvértezett adathordozót csatlakoztatnak az…..