Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ingyenes nyugdíjpénztár tanácsadás

3 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Átlépjek vagy ne lépjek? 2010.11.03 06:14:00
A magánnyugdíjpénztár vs állami nyugdíjpénztár téma a terítéken van, és lassan nincs olyan nap, hogy ne olvashatnánk cikket erről a dologról. Engem most a gyakorlati oldala érdekel: ha Orbán azt mondja, hogy akkor mostantól át lehet lépni a magánnyugdíjpénztáraktól az…..
Bár az előzetes közvéleménykutatások nagy része a legalizáció-pártiak többségét mérte a kaliforniai választók körében, a 19. Javaslat elbukott és a fű egyelőre nem lesz legális az államban (55% nem - 45% igen). Úgy tűnik, pont az történt, amiről a Tilos Rádió Morális Vállalkozók c. műsorában…..
Ingyenes nyugdíjpénztár tanácsadás 2010.11.03 12:35:35
A következő ügyben fordulok Hozzátok: lakásvásárlás előtt vagyok, és ráakadtam egy cégre, aki bedőlt hitelesek ingatlanjait árulja.Elmondásuk alapján arra jutottam, hogy ha így vásárolok, olcsóbban jutok ingatlanhoz, a korábbi tulajdonos pedig - jelenleg ugyan már a bank az - a…..
Én még 26 évesen is nehezen találok munkát. Még csak 3 hónapja keresek, de 2-300 önéletrajz után kb. 3 helyről írtak vissza, hogy kösz, de nem kellesz. Spar,McDonald's,Burger King, Tesco... minden megvolt. Ide túlképzett vagyok, oda nincs szakmám, itt nem elég a nyelvtudás, oda…..
Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy svájcifrankalapú lakáshitelem van, nem is kevés. Az árfolyamváltozás és a lakáspiac befagyása, valamint az ingatlanárak esése miatt momentán a lakás jó esetben is csak a háromnegyedét éri a ráterhelt jelzáloghitelnek. Szívom a fogam az…..
Ingyenes nyugdíjpénztár tanácsadás 2010.05.11 18:25:02
Onlinemarketing blog Félcédulák 2010.03.11 22:10:00
Alig egy hónap múlva választás. Alig egy hétig lehet még leadni az ajánlószelvényeket, ami nélkül nem indulhatnak a jelöltek, nem állíthatnak a pártok listát. A nagyoknak ez nem gond, de a kicsik számára ez erős kihívás. A két legnagyobb kicsi, az MDF és az LMP számára…..
Ingyenes nyugdíjpénztár tanácsadás 2010.03.12 13:51:56
@Konrad: Nem a PDF-el van a gond. Inkább azzal ahogy ez kinéz:
lehetmas.hu/csongrad/jeloltek

Így hiába írom be a keresőbe, hogy Bozsóné Dr. Margóczi Katalin, ami azért lássuk be, nem egy Kovács József jellegű név, mégsem a lehetmas.hu az első. Nyilván LMPs tartalom az első, egy blog, de nem a lehetmas.hu. És szerintem ez sokkal inkább egy SEO jellegű hiba és nem formátummal kapcsolatos, mint pl PDF. Ha PDFbe lenne, azonos ablakban nyílna és rendesen lenne egyenként a képviselők neve, adata, önéletrajza, betartva az alap SEO dolgokat (title, meta, on page optimalizálás) akkor Te sem háborognál ezen a PDF dolgon. Tehát szerintem nem a PDFel van a baj.
Ezerszer emlegetett bullshit duma, hogy az internet azért (is) jó, mert itt célozhatóak a hirdetések. Igen. Elvben. Aztán jön a gyakorlat, és mi szívunk, mert...Van egy kedves ügyfelünk, aki eléggé helyi üzletet csinál: konkrétan ételt lehet nála rendelni Budapest bizonyos…..
Subba Vasárnapina: Itt a tavasz 2010.02.28 11:30:00
 KatonadologAlettaMost online cset Tawny Party LichelleHármanRebecca  ..
Ingyenes nyugdíjpénztár tanácsadás 2010.02.28 20:09:19
Csak azt lehet privatizálni, ami állami tulajdon. A magánnyugdíjpénztárak vagyona a tagoké. A rendszert átalakítanák, de még az Alkotmánybíróság még nem döntött az új jogszabály sorsáról. A tagok eddig beleszólhattak a rendszer működésébe, de a pénztárak nem verték…..
Nekem fater mindig ad pénzt új farmerra, meg mozira. Akkor minek nekem saját bankszámla? Leginkább azért, mert ő sem állhat melletted örökké, pénztárcanyitásra készen. Biztosan előfordult már, hogy megláttál valamit a kirakatban és szeretted volna megvenni, de nem volt nálad…..
Amilyen menő volt egy időben "adót optimalizálni", okoskodni, annyira lett mostanában mindenki büszke arra, mennyi adót fizet. Kedvelt érvelés a "meg lehet nézni a fizetési lapomat, nem ám minimálbér", "el kéne menni dolgozni oszt akkor lehet pofázni"…..
Megpróbáltam magánynugdíjpénztárt váltani. Eddig 2x sikertelenül. Történt ugyanis, hogy a nyár végén a megcélzott nyugdíjpénztár weboldaláról kinyomtatott űrlapot visszaküldte a nyugdíjpénztár, mondván, hogy megváltozott, mert a meglévő alapadatokon túl, a PSZÁF…..
Az önkéntes pénztári tagság és befizetés – ahogy a neve is kifejezi – mindig önkéntes vállalás. Azoknak ajánlott, akik az első két pillérből – első pillér az állami nyugdíj, a második pillér a magánnyugdíjpénztárak - származónál magasabb nyugdíjat…..
Erdős Norbert országgyűlési képviselőnk szóbeli kérdése az Országgyűlés 2009. szeptember 28-i ülésnapján. ERDŐS NORBERT (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Korábban már intéztem kérdést önökhöz írásban is a…..
Az előző posztban kiderül hogy nem érdemes igazán nekiállni és saját erőnkből eldönteni, hogy melyik nyugdíjpénztárba érdemes belépni. Macerás, időigényes és nincs elég információnk eldönteni, hogy tulajdonképpen mi is jó nekünk.De akkor mi a teendő? Egyszerű, bízzunk…..
Hogyan tudod megfelelően kiválasztani a megfelelő pénztárat? Egyszerű, keresel egy táblázatot, amivel az összehasonlítás pikk-pakk megvan, gondolhatnád Te. Azonban ez korántsem ilyen egyszerű.Ugyanis ezek a táblázatok általában nincsenek mindig a legfrissebb állapotban. Van hogy…..
A magánnyugdíjpénztárak helyzete elég vitatott Magyarországon. Nincs elég információ ahhoz hogy a nyugdíjpénztár tagok megfelelően tudjanak választani a magánnyugdíjpénztár kínálatból. Ezért hoztuk létre ezt a blogot és ezzel kapcsolatban lesznek fent információk is. A…..