Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hardwork

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi, jónevű cipőmárka a Birkenstock, a német megbízhatóság és minőség lábon hordott attribútuma, amely valami elképesztő csoda folytán az utóbbi évek egyik divatikonjává is avanzsált. Ehhez biztosan kevés volt a kényelem és tartósság, ugyanis a kissé bumpszli, parafatalpú lábbeli pár évvel…..
hardwork 2018.11.07 10:01:18
Szegény Magyar Postát irtó sokat ütöttük már, ami nem csoda, tekintve, hogy nincs olyan hét, amikor ne jönne 3-4  levél velük kapocslatban. Ez a szám a karácsonyi időszakban duplájára emelkedett, és bár a téma aktualitása miatt az oldalon is többet foglalkoztunk velük, egy csomó panasz nem fért ki…..
hardwork 2018.03.07 13:42:47
Ma repülős napot tartunk, aminek keretében a Wizz Air is szégyenpadra kerül. Az addig oké, hogy az időjárás kiszámíthatatlan, járattörlés esetén azonban a repülőtársaságoknak kiszámíthatóan az utasok segítségére kell lenni. És a repülőtársaságot nem Attilának, hanem Wizz Airnek hívják. Kedves…..
hardwork 2018.01.17 08:49:56
@Terézágyú:
Ha valóban így van, az tovább cizellálja a helyzetet, akkor lehet jogászokkal piszkálódni, de akkor jön, hogy a pilóta tapasztalata nem volt megfelelő, vagy mert csak.
2002. augusztusában a 18 éves Loppert Dániel a Kapolcsra látogató Medgyessy Péter miniszterelnököt háromszor is lehazaárulózta. A tapolcai rendőrkapitány személyesen tett feljelentést ellene rendzavarás miatt. A tárgyalása igazi jobboldali show-műsor volt, a tapolcai városi…..
Nehéz meló Hamarosan 2009.07.02 22:00:00
Külföldi munka – egyre többünk fejében fordul meg. Mégis több rémhírt és butaságot lehet olvasni, mint használható információt. Ezt a portált azért hoztuk létre, hogy saját tapasztalatainkat, fontos tudnivalókat és gyakorlatban hasznosítható információkat osszunk meg…..