Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oldstero

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Barátaink! Hihetetlen, de meglett a titokzatos "Velencei fényképalbum" szerzője, akit legutóbbi posztunk felhívása alapján  Vizi-Bognár Mónika és Németh Tamás közös munkával végül megtalált. Mindkettőjük kiindulópontja az Albert Schweitzerről készült portré…..
A napokban újra frissült a fortepan.hu. Átnéztem a friss képeket, és van egy pár, ami elgondolkodtatott. Vajon hol készülhettek az alábbi képek? Jelzem: az sem biztos, hogy Budapesten, illetve Magyarországon készültek. Tippeket kommentbe kérnék! 24012: Szeged, árvíz utáni…..
A Benkő Dániel feleséget keres című műsorában a döntőig sem jutott el Rusz Éva, aki a Blikk infói szerint most Delhusa Gjon show-jában tűnhet fel. A tatabányai ruhaüzletben dolgozó 43 éves elvált anyuka állítja, "szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül", de a…..
Oldstero 2010.08.31 17:31:09
@Vis Maior: Gratulálok !
Kommentbajnok lettél.
kommentbajnok.blog.hu/2010/08/31/loarcunev_58
  „Schmitt mindig úgy beszél, hogy nála minden fantasztikus, zseniális, azaz halmozza a fokozó jelzőket, amitől az az ember érzése, hogy nagyon bizonyítani akar” - írta az államfőről Dobray kolléga a Mandiner blogon, és ebben sajnos úgy tűnik, bizony igaza van.…..
Ha kérdő hangsúllyal azt mondom: Kennedy-gyilkosság, mindenki elsősorban (és természetesen) az általunk is feldolgozott JFK-ügyre gondol. Tájékozottabb olvasóink azonban rutinosan visszakérdezhetnek: melyik? Ez a szerencsétlen család ugyanis úgy vonzza  magához a több, mint…..