Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dkvfigyelo

9 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos elég rég volt itt bejegyzés, most megpróbálok újra közzétenni mindenfélét. Kezdjük a legfrissebb észrevétellel amelyben olvashatjuk mennyire értenek a dolgukhoz az ellenőrök, egy kismamát és családját szívatták, és alázták meg. Tisztelt Cím!   Sajnálatos…..
Az előző ajtó ki nem nyitós eset megismétlődött, annak ellenére, hogy kértük a kivizsgálást ami rendben lezajlott az alábbi eredménnyel:   Tisztelt Utasunk!  Megkaptam levelét, melyben leírja az Önnel történt kellemetlen utazási eseményt, ami 2011. március 3.-án…..
Gyuri újabb történet írt meg nekünk. És itt már nem csak az ellenőrök hibáztak, mármint csaltak vagy loptak hanem a civil rendőr is. Bár nem tudhatjuk, hogy a műszak végén hogyan számolnak el, de mivel semmilyen papírt nem állítottak ki, így nagy valószínűséggel ez tényleg…..
Levélben kaptunk egy kérést, újabb szavazás indítására. Sajnos egy elég gyakori problémáról van szó, a járatok többségén csak hering módjára lehet utazni. Volt itt egy utasszámlálás, ennek ellenére járatmódosításokat csak ez év első felében várhatunk amiről semmi…..
dkvfigyelo 2011.02.24 14:33:59
@daveC999: ha szeretnél szavazást indítani ebben a témában kérlek írj emailt.
Fordult a kocka, és most a régebbi Durvaság a villamoson című poszt vagy máshol: Megint utasra támadtak a cigó ellenőrök eset ellenkezőleg történt meg. Szerencsére itt sem történt tettlegesség. De az említett utasok, családostól ingyen és bérmentve utazhattak, mármint a…..
Egy pár nappal ezelőtt keresett meg minket egy olvasó, javasolt egy kérdést és mi szavazásra is bocsájtjuk. Várjuk szavazataitokat. Miután lesz elegendő szavazat elküldjük az illetékeseknek és várjuk a válaszukat. Aztán ha lépnek valamit akkor végre egy kicsit az utas is…..
Az imént kaptam egy körlevelet a Legyen DKV éjszaki járatok! facebook-os csoporttól amiben nagyon jól össze foglalták, kiszámolták és vonalhálózati térképet,  készítettek az éjszaki járatokról. Minden benne van, én egyetlen dolgot sajnálok mivel én is józsai vagyok és…..
Éreztétek már magatokat megalázottnak a pékségben vagy a postán, amikor egy marék apróval fizettetek? Gáborral ez történt. Azok kedvéért, akik lusták végigolvasni, a történet röviden: Gábor aprópénzzel fizet, pontosan kiszámolva a jegy árát, mire a sofőr az utasok füle…..
dkvfigyelo 2010.09.07 21:52:20
@Jolanda: Ha szeretnéd megbeszélhetjük, hogy egy cikkben tennénk közzé az eddigi kommenteket és a folytatást. Hátha lenne belőle egy index címlap, akkor jöhet az 1kolléga, az xy ellenőr és a többi. Ha benne vagy dobj egy emailt.
dkvfigyelo 2010.08.30 20:28:27
A választások közeledtével megszaporodtak a nyilatkozatok, sajtóközlemények is. Debrecen polgármestere augusztus 23-án úgy nyilatkozott, "megbukott" a 30 napos bérlet a városban. A regionális közlekedési egyesület ma sajtóközleményben reagált a DTV-riportban…..
DKV figyelő Durvaság a villamoson 2010.07.07 11:19:00
Tegnap a villamoson egy durva esetnek voltak szem és fül tanúi Marika és munkatársai. A villamoson az ellenőr neki rontott egy fiatalnak. Ordibált, szidta az anyját. Az előzményekről nem tudunk. Mivel rezzenéstelen arccal tűrte arra lehet következtetni, hogy nem volt jegye, vagy…..
Kaptunk egy újabb levelet Gábortól, a levél szerint most a testvérét találták meg az ellenőrök az előző eset kapcsán a névről emlékeztek. Üzentek is vele, hogy vissza vágnak Gábornak, ezek után kérdés, mi lesz ha az utasok több észrevételt írnak, felfedik az esetleges…..
DKV figyelő Válasz a DKV-tól 2010.05.20 14:08:00
Még réges régen, február végén megpróbáltuk felvenni a kapcsolat a DKV vezetőségével, de akkor semmiféle választ nem kaptunk. Ezelőtt három nappal újra megpróbáltuk, és a korábbi feltételezéseinkkel ellentétben, most vették a fáradtságot és írtak egy válaszlevelet, nem…..
Gábor az 1-es villamoson szembesült egy nem mindennapi esettel. A 75. számú ellenőr többször is testi fölényére hivatkozva fenyegette az utast. Itt Debrecenben nem sűrűn történik, ilyen és ehhez hasonló eset. Vagy csak nem tudunk róla? Minden esetre reméljük a DKV vezetése…..