Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piimpa

10 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem könnyű annak a helyzete, aki tudni szeretné, hogy mi is történik a palánkok mögött... A már nem  vidám Vidámpark, de még nem is Állatkert, de még nem is nem is Pannon park területén.Most azonban bekukucskálhatunk a területre...virtuálisan. Az Állatkert? A Betonkeverő Zrt? beszámol a fővárosi…..
Piimpa 2018.02.25 08:40:31
Van ugye ez a hajtépés az RTL és a TV2 között, hogy a TV2 ellopta A Fal című vetélkedő formátumát, és Stohl András műsorvezetésével csinált egy sajátot. Erre az RTL berágott, mert ha már kifizettek egy rahedli pénzt a formátumért, meg ráköltenek egy másik szabad szemmel is jól látható összeget a…..
A jelenleg éppen a Sztárban Sztárban zsűriző Hajós ismét új műsort indít, amiről ráadásul úgy tudjuk, hogy teljes egészében az övé, ő találta ki a koncepcióját. A Dalfutárról Hajós a Blikknek azt mondta, hogy  Zenei vakrandik és csoportos slágerszülés. A lényege, hogy a néző megnézheti és…..
Piimpa 2016.11.04 12:36:03
Általánosan elfogadott tény, hogy az öregek nem igazán csipázzák a fiatalság zenéjét. Persze ez az ő idejükben is megvolt, egyszerűen csak az akkori öregek zenéje ellen lázadtak azzal, ami épp akkor volt a jól menő irányzat. Beat, rock and roll, legyen bármi is a körítés. A…..
Az az igazság, hogy az iszonyatos mennyiségű hulladék kategóriás telefonos kiegészítő között akad egy-két igazán földöntúlian nagy marhaság is. Ilyen a 13 dodóba, azaz kábé 3500 forintba kerülő Pooch Selfie nevű csoda is, amelynek az a célja, hogy rávegye az állatot (nem a gazdát, hanem az igazi…..
Nem hiszem hogy él a galaxisban olyan halálfém rajongó, akinek ne kezdene el azonnal hevenyül termelődni a boldogsághormon elüszkösödött agytekervényei közt, ha az 1991-es évjáratra gondol. Valószínűleg ez volt a műfaj csúcséve, egy sor szenzációs lemezzel, egy másik év sem adott annyi LP-t a Death…..
Egyre szürreálisabb fordulatokat vesz a Juhász Péter Bekussoltatása-hadművelet, a tegnapi napon éppen a tragikomikum volt soron. Kezdődött ugye minden azzal, hogy A Tények riportere, Kunfalvi Nóra igyekezett kicsit tendenciózusra vágott riportjában Juhászra rábizonyítani, hogy lopcsalhazudik -…..
Piimpa 2016.03.21 10:31:28
@Ballib Cenzúrázók Réme 6: nem tudsz egy posztot hiba nélkül megírni :? :DDD szegény anyád nem ezért gürcölt a négyes út mellett nap mint nap!
Hazudni, elkenni dolgokat nem szép dolog. Akkor sem, ha a közpénzből fenntartott királyi tévé csinálja, és akkor sem, amikor az állami bank segítségével megvásárolt kereskedelmi tévé, sőt, akkor sem, ha egy független kertévé teszi. Etikusnak meg végképp nem az, de hát az “Orbán nem geci” videóban…..
Piimpa 2016.03.19 16:11:33
@levvvvente: szopjon le anyád baszd teherbe
Nem érthető az összefüggés? Pedig tök egyszerű. A Papa Roach Európában turnézott éppen a Five Finger Death Punch társaságában, de miután több koncertjüket is lemondták terrorveszély miatt, így fogták magukat és hazamentek. A Five Finger Death Punch viszont folytatja…..
Piimpa 2015.11.25 18:49:53
Végleg kirúgta Gesztesi Károlyt a TV2 a Jóban Rosszban sorozatból mert már kezelhetetlen volt az alkohol problémája, állítja a Blikk. Gesztesi hol ittasan jelent meg a forgatáson, hol egyszerűen el sem ment, amit egyre nehezebbe tudtak tolerálni. Ez nem új keletű probléma…..
„A nemzeti szajhaverseny dobogós helyezettjei" kommentárral tette ki a Facebookra Szalay-Bobrovniczky Alexandra, Vajna Tímea és Rogán-Gaál Cecília képeit Lovas Zoltán újságíró, a DEKA alapítója. Egyebet nem is fűzött hozzá, de hamarosan mégis törölte a kontentet – bár a…..
A magyar progressziónak föl kell lépnie az európai politikai status quo ellen. Vissza kell szorítani a jelenlegi német politika hegemóniáját az európai döntésekben. A „merkelizmusnak” mennie kell. Nem lehet az európai politikai meghatározója újra a chamberlaini politika –…..
Piimpa 2015.03.01 20:07:39
Ismét ruhatár-botránnyal kezdődött az év, nem először és nyilván nem is utoljára. A szilveszter - érthetően - óriási csábítást jelent sok üzleti vállalkozás számára, nagy árbevétel, egyetlen éjszaka alatt, ennek nehéz ellenállni. Ugyanakkor a West-Balkán tragédia óta a…..
Piimpa 2015.01.03 14:18:36
@best: kiadtál ennyi pénzt, egy ilyen lineupra ? :DDD mondom, hogy parasztbál volt ez
Az elmúlt két hétben a Sonynak köszönhetően jobban szemügyre vehettem egy igazi felső kategóriás 4K TV-ét. A legtöbb embernek sajnos ma Magyarországon nem telik egy ilyen árú készülékre. Sokak szerint a 3D technológia egyre jobban kezd háttérbe szorulni, és a gyártók az…..
Közel 300 millió forint közpénzt költöttek rá másfél év alatt, most mégis jogutód nélkül szünteti meg az V. kerület a Váci utca felvirágoztatására létrehozott projektcégét. Újramárkázást, magyar Oxford streetet, parkolási lehetőséget, a boltosok közösségének…..
                1. Nem lehet majd vasárnap vásárolni. Nem igaz. Lesznek olyan üzletek, ahol lehet majd vásárolni vasárnap is. 2. Elbocsátások lesznek, mert kevesebb munkaerőre lesz szükség. Nem igaz. A vasárnapi forgalom nem olyan jelentős, hogy ennek kiesése miatt…..
Továbbra is a 70. évvel ezelőtti események felidézéseképpen kitérnék egy ritkán emlegetett – vagy inkább agyonhallgatott – ütközetre, melyre immár német földön került sor, egy hatalmas rengetegben, a hürtgeni erdőben, és amely állítólag az amerikai hadsereg leghosszabb – és jó eséllyel egyik…..
Én kicsit elszégyelltem magam, amikor az MTV-ról szombat este kiderült, hogy katalógust vezet az online sajtó vélt vagy valós elkúrásairól, és percre pontosan kijegyzetelik a hírportálok hírfolyamát. Azért szégyenkeztem, mert ez nem nekünk jutott eszünkbe, márminthogy a…..
Piimpa 2014.11.10 12:56:31
@polyvinyl: melyik népről? az oroszról? amelyiknek a faszát szopod olyan lelkesen? te kommunista csökevény! TAKARODJ VISSZA OROSZORSZÁGBA, NE ÁRULD AZ ÉN HAZÁM!
A tavaszi szemeszterben négy nemi erőszak történt az ország harmadik legrégebbi alapítású egyetemén, ebből ráadásul kettő egy éjszaka, ugyanazon a helyszínen. A patinás Yale University-ről van szó, amely az ELTE-től eltérően az Egyesült Államokban található, itt azonban nem…..
Piimpa 2014.10.08 10:51:31
@Muad\\\'Dib: ne idegeskedj.... azzal csak felhívod magadra a figyelmet..... persze-persze, "nincs közöd". látjuk....
Piimpa 2014.10.08 10:55:36
@Bicepsz Elek: egyetértek elek, de nézd meg, hogy hogy próbálkoznak elhárítani a felelősséget. még ők (ezek a csirkebaszók) támadnak minket, normális embereket.
Itt most nem a nemi erőszakról lesz szó, arról pláne nem, hogy vajon tisztában van-e bárki a tényekkel – ezt amúgy is végigvettük már néhány napja Rents Öcsém tolmácsolásában. Ami érdekes most, hogy tisztában van-e egy egyetem vezetése és a diákok érdekeit képviselő(?)…..
Piimpa 2014.10.08 10:39:53
Piimpa 2014.10.08 10:41:24
@diszkriminans: "„A HÖK-ösök egy szélsőségesen korrupt, gengszterbanda, teljesen helyénvaló a tevékenységük korlátozása” – fakadt a Hetek kérdésére az egyik vidéki tudományegyetem tanársegédje, aki szerint az egyharmados hallgatói szavazatarány miatt maffiamódszerek uralkodnak számos intézményben, „tisztára, mint a nagypolitikában”." :DDDDDDDDDDD

hát :DDDD
Piimpa 2014.10.08 10:42:51
@derceto: @diszkriminans: nyugodj meg, mi se tartunk téged annak.

konkrétan a vidéki bunkóparaszt színvonalát hozzá, amelyiknek, az a "buli" huszonpár évesen, hogy ráverheti egy begináztatott nőre a faszát.

gratulálok
Az Iron Maiden egyike azon rock-dinoszauruszoknak, akik aztán tényleg a rockzene történelemkönyveinek aranybetűkkel írt oldalaira kerülnek. Ráadásul népszerűségük ma is legalább akkora - ha nem nagyobb -, mint a zenekar pályájának csúcsán a 80-as években. A Loudwire…..
Folytatjuk!..
Piimpa 2014.04.10 12:44:40
A Mainz 1,95-ös szorzóért nyer a Hannover ellen a Bundesliga 21. fordulójának nyitó mérkőzésén. A Hannover Alsó-Szászországon kívül (csak Wolfsburgban nem kapott ki) továbbra is pont nélkül áll, és a tendencia szerintem folytatódik, a Mainz 1,95-ös szorzóért legyőzi…..