Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nico Tindeath

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó nagy gyomrost kaptak a The Walking Dead rajongói ma reggel az amerikai tévés szaklapoknak köszönhetően, ugyanis az a hír járja, hogy A Rick Grimes seriffet alakító Andrew Lincoln a kilencedik évad után már nem nagyon akar zombikat hentelni...
Jack Bauer nélkül tényleg semmire sem menne a világ: a gonosz, hazug Navarro ügynök hiába lopta el a titokzatos dobozt, amivel a világ összes fegyvere felett át lehet venni az irányítást, hiába van még lezárva és katonákkal tele pakolva egész London, és hiába vijjognak vörösen…..
Az előző rész végén ugye nem szállt csendben magába a 24 órája, annak ellenére, hogy az utolsó képkockákon egy eltévedt rakéta darabokra szaggatta az amerikai elnököt. Na, vagy az van, hogy James Heller elnök mégsem volt jó ember, és aranyos pudlikölyköket molesztált egy…..
Állítólag Amerika nem tárgyal terroristákkal, és ha valaki az amerikai elnökre támad, akkor rögtön ott terem egy elitkommandós, de legalábbis egy megkeseredett egykori CIA-ügynök, hogy kivégezzen minden támadót. Na, ezek a filmes toposzok mind megdőlnek a 24-ben, ha már a…..
Jack Bauer nem az a fickó, aki zavarba jön, ha két tucat fekete ruhás kommandós, géppisztolyokat lóbál az arcába, hogy akkor mi vagyunk az MI-5, és szabad-e bejönni. Ugye ott csöngettek ki a múlt héten, hogy Jack a lekvárfőzésbe beletébolyodott háztartásbelire hasonlító…..
Mivel az előző rész végén kolompolt a 24 órája, elég egyértelmű, hogy a CIA-ügynökök nem robbantak fel a dróntámadásban. Vagy legalábbis a szöveges szerepet kapó ügynökök, a többiek persze most is ugyanúgy hullanak, mint a vörös ingesek a Star Trekben. Navarro ügynök már…..
Jack Bauer down! Ismétlem Jack Bauer down! Ilyen is ritkán van a 24-ben: főhősünk a földről indítja az epizódot, egy szőke csaj guggol a nyakán, és fél tucat tengerészgyalogos robbantja rá az ajtót. Nem látszik, de Jack éppen nyerésben van, mivel ha nincs a feszes seggű…..
Jack Bauer végleg átment Steven Segalba: arcizma sem rándul, a pólójára sem freccsen egyetlen vércsepp, és tényleg úgy viszi végig a pályát, hogy egy életerő pontot sem veszít. Sőt, ha lenne nála egy Venti Flat-White Latte, tuti, hogy egyetlen csepp sem löttyenne ki, miközben…..
Jack Bauer már megint nem tud nyugodtan ülni a seggén, muszáj megmentenie az egész világot, de legalábbis az amerikai elnököt. Hiába nyaral az egész 24 Londonban, nincs idő megnézi a szőrős sapkában feszítő fickókat a Buckingham paloátnál, vagy szelfizni egyet a Big Ben előtt,…..
Hol van már az első három évad, Jack Bauer már nem csak a CTU egyik ügynöke, aki időnként terroristákba botlik, mint valami különösen peches John McClane. Sőt túl vagyunk a nyolcadik, fárasztó napon is, Jack Bauer már nem csupán egy Chuck Norrist mímelő Charles Bronson. A…..
A helyzet, hogy úgy mondjam fokozódik, egyre több itt a feszültség, mint amikor akciósan árulják a Krímben az orosz vodkát. Kicsit megszédülve várja mindenki, hogy mégis akkor hogyan tovább: ki üt először, vagy ha nem, hát mikor csap valakibe a villám a végtelen kék égből.…..
Amíg az első két epizódban csak úgy mellékesen el-el mélázva mondott nagy bölcsességeket a Jack Londont idéző narrátor, addig most már csak az üres közhelyek zengenek a hófedte alaszkai hegyek közt. A természet arra emlékeztet minket, hogy az ember is csak egy állat. A halál…..
Az első részből is kiderült már pár dolog, ezeket jobb, ha a mikroblogging és newsportal trendeket figyelembe véve pontokba szedjük: Aranyat szakállas emberek szoktak ásni Klondike-ban nincs semmi, csak arany, és pezsgő és kaviár, meg kurvák.Ez utóbbiakat aranyárban mérik. A…..
A Discoverynél jobban senki nem ért az amerikai médiában az aranykitermeléshez: egy raklapnyi valóságshow-t forgattak már Alaszkában és Afrikában is arról, hogyan lehet egy aranymosó tálkát lögybölve milliomossá válni. Vagy inkább arról, hogy hogyan nem. Éppen ezért nem…..
Mindig is sejtettem, hogy Bear Grylls egy rohadék. Nem azért, mert élve falja fel a a pondrókat, és élvezi, ahogy a soha szárnyat nem bontó pillangók szétfröccsennek a fogai alatt. És nem is csak azért, mert úgy belez ki egy tatut, mintha csak a zsebeit fordítaná ki, miközben aprót…..
Nekem annyi maradt meg a Gyűrük urából, hogy ha nem digitális szörnyek kaszabolják egymást pixelekből felhúzott várakban, erdőkben, vagy bányákban, akkor műszőrrel borított lábú fickók menetelnek lélegzetelállító hegygerinceken, miközben az operatőr helikopterrel köröz…..
Bear Grylls a vadon Chuck Norrisa, egy slankított szabású John Rambo, akit bárhol dobunk le a Földön, könnyedén túlél, sőt még élvezi is. A sivatagban úgy sétálgat, mint más a plázában a karácsony utáni leárazások alatt, a dzsungelbe pedig úgy ugrik le, mint az átlagember a…..
A Szerelem a láthatáron olyan, mint egy több szálon futó Sztárom a párom, csak Zs-kategóriás Julia Roberts-szel, vagy inkább egy multiplayer Bridget Jones, amiben több szingli nő próbálja megtalálni az ő Mark Darcyját. De hogy ne csak filmekhez méricskéljük: ez egy olyan,…..
Az amatőr szexfilmben nem az a jó, hogy ott a bizsergető érzés, hogy bármikor megpillanthatjuk a szomszéd lányt, abban a pólóban, amiben a szemetet viszi le, de persze a susogós, lila melegítő nadrág nélkül. Még csak nem is az a megkapó, hogy a szokásos, ízléstelen…..
hogyvolt Best of Michelle Wild 2012.12.17 12:08:01
Michelle Wild volt az ezredforduló Magyarországának Marilyn Monroe-ja, és azért minden elmond az ezredforduló utáni Magyarországról, hogy miután a szél pajkosan fellibbentette a szoknyáját, Michelle Wild nem szexszimbólum lett egy sármos színész oldalán, és még csak nem is…..
A Keleti kopók olyan mintha a Medal of Honor élethűen renderelt, különleges küldetéslemeze. Na jó abból is az easy mód, hiszen véres tűzpárbajok helyett általában le lehet tudni az egészet néhány “Kezeket, fel, itt a rendőrség, le a földre te geci” - kiáltással. Nem tudom,…..
Azért kommandósnak lenni nem olyan mint, szépen renderelt főszereplőként élni a Duke Nukemben. És még csak nem is egy Call of Duty. Néha tényleg olyan ez mint a Sims 3, blokkolóóra, rutinmeló, gyakorlat, rövid ebéd, fegyverpucolás, blokkolóóra, Barátok közt, újramelegített…..
Kelet-Európában a legnagyobb a rend és a jogbiztonság: mert ugyan itt a legnagyobb a bűn, de itt a legkeményebbek a zsaruk is, akik csuklyában, hatalmas Gatling gépágyúkkal irtják a bűnt, és védik az egyszerű, jóravaló emberek békés álmát. Erről szólna a Keleti kopók, ami…..
Én már sejtem, hogy Hajdu János, a TEK parancsnoka mit kíván minden születésnapján, amikor elfújja a gyertyákat a tortán. Hát hogy őróla is forgasson legalább egy epizódnyi Keleti kopókat a Discovery. Ebben a sorozatban ugyanis még a tök ártatlan családokat zaklató román…..
Gary és Wu hazautaztak Chiléből, nincs több homok, hó, vagy sár. Nincsenek öklömnyi rovarok, meg nyüszítő vadállatok, a legfélelmetesebb, amivel Kaliforniában találkozhatnak, az Paris Hilton elkényeztetett ölebe. Wu számára legfeljebb az jelenthet már csak kihívást, hogy az öt…..