Regisztráció Blogot indítok
Adatok
serialkiller01

0 bejegyzést írt és 324 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Kutyák és autók 2008.01.30 06:47:00
A Korcs szerelmek az egyik kedvenc filmem, még a címét is sikerült zseniálisan lefordítani (Amores perros). Röviden vázolja Mexikóvárost, kutyaviadalozó csórókkal, emberrabló bűnözőkkel és pincsitartó szeretőkkel együtt, sok vérrel és sokkoló színekkel. Az a pár…..
Subba Áll a mezőn 2008.01.28 15:46:00
A következő kisfilm a lublini egyetem egyik koleszának panorámáját mutatja be. Látni, ahogyan egy ember áll a mezőn, és nézelődik. Szigorúan tizennyolc éven felüli lapozás.      ..
Subba Funky Erzsi 2008.01.25 15:40:00
Funky Erzsiről annyit tudunk, hogy szereti a fehér ruhákat és a tánczenét évszaktól és a helyzettől függetlenül. Járja itt:    és járja ott: ..
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..
Elátkozott nap volt. Olyan, amikor senkinek, semmi sem sikerül. Péter például belerúgott Powerbookjának töltőjébe, a drót persze elszakadt, és honnan az ördögből lehet este hétkor töltőt keríteni egy olyan eszközhöz, aminek az összes példánya már vagy halott, vagy nagyon…..
Murci küldte nekem ezt a videót, amelyen a régi iskola egyik világsztárja Walter Röhrl ül a volán mögé és bebizonyítja, hogy huszonegynéhány év távlatából is képes zseniálisan terelgetni a mesteri autót. Jó hír, hogy az autó eladó, rossz, hogy nincs rá pénzem. Pedig én…..
serialkiller01 2008.01.25 11:36:15
Egy diavetítés alatt végigutazhatunk egy óriási és miniatűr kalandozást a 10-es szám hatványain keresztül 10 millió fényévtől 100 atométerig. A szerző nincs megjelölve, csak a fordítója, Dr Nagy Elemér. 1 méterről indul s távolodik a zoom, aztán egy idő után megfordul. Nos…..
serialkiller01 2008.01.22 16:54:42
Subba Hol a fa Főnök? 2008.01.21 14:57:00
Persze nem értjük mi a történet, de ilyenkor nem is fontos tudni minden részletet. Örüljünk csak a modern embernek, aki egy telefonnal és az internet segítségével minden helyzetben képes kellemetlen pillanatokat okozni barátjának.  ..
serialkiller01 2008.01.21 15:53:44
A sokkoló alsó-közepes szedánok után visszatérünk a normális ügymenethez, „lepattant benzintemetők a sarkon”-sorozatunk folytatódik. Most, hogy Péter felfedezte a kupéközpontot, célzott ingerlés következik. Volt már egy Galaxie, de ez öregebb és eladó. És ott volt, nem…..
Most kamu-e a sztori vagy sem? A szakítóblogon nem lehet elég nagyot álmodni, a legképtelenebb dolgok is megtörténnek emberrekkel. Meg hát: "Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot." És minden apához egyszerre tartozik egy Harmonia…..
Belsőség Kikészít ez a fagy 2008.01.17 12:06:00
Azért jó, hogy több autóm van, mert így sorra tudom járni rajtuk a fagyhalál különböző módjait. Az Alfettámba a hűtővíz fagyott bele a napokban, de ez maximálisan az én hülyeségem miatt történt. Most viszont a 164-en volt a sor. Egész hétvégén állt a ház előtt, és…..
A csallóközi nép leleményességéről híres. Képes bármit reprodukálni odahaza, hozott, szerzett vagy vett alapanyagokból, kisebb vagy nagyobb sikerrel - de az eredménytől függetlenül megpróbálva.A mai napomat is egy ilyen élmény tette kellemessé, természetesen Gyuribaánál a…..
Nem tudtuk eldönteni, pedig erősen rágtuk a radírt a ceruzánk végén, hogy valóban komoly popszámnak tekintsük-e a Soape és Rempine Raemons nevével fémjelzett, a világhálón mostanában felbukkant videóklipet, amiből az alábbi figyelemreméltó mozzanatokat szemezgettük ki. Magunk…..
serialkiller01 2008.01.18 11:41:43
Forró dróton érkezett a következő vendéglátóipari bréking nyúz: mostanában ne próbáljatok pizzát rendelni a budai Il Colosseó honlapján. Bruhahaha. A későbbi archivációs gondok elkerülése végett és céljából, idekopizzuk az oldal jelenlegi tartalmát. Az IL COLOSSEO…..
A Kent grófságbeli John Dodd a hatvanas években építette meg a "The Beast" -nek nevezett, valódi autóbuzi járgányt. Nem aprózta el, mivel motorként a második világháborúban méltán elhíresült legendás Rolls-Royce Merlin motort választotta (egy Bolton Paul Balliol…..
serialkiller01 2008.01.17 20:09:59
Az Indexen olvasható cikk mint rendes autóbuzit engem is arra késztetett, hogy nézzem végig a videót, pedig sem a Veyron, sem CR nem a szívem csücske. 2008-ban ezzel el lehet adni egy csukát? Lefutni a Veyront? Remélem megcsinálják Trabant Hycomattal is.....
serialkiller01 2008.01.16 13:59:56
Belsőség A világ lúzere vagyok 2008.01.09 14:27:00
Szeretem a telet, amikor van hó, és azért szeretem, mert van hátsókerék-hajtású autóm. Nagyjából öt éve várom a pillanatot, amikor végre részt vehetek az autósportos körökben is népszerű hójárásban.
Az első évben, amikor már majdnem volt rá lehetőségem, akkor még…..
Január másodika, az első szerkesztőségi értekezlet utáni percek. Rácz kolléga kinéz az Árpád útra, és felkiált: „Látjátok, mégiscsak igaza van a Bangle-nek, mennyivel jobban néz ki az új 5-ös, mint a régi!” Erre persze szép kis vita kerekedik.Én:Rendben van,…..
Az autó nem szenved súlyos szembetegségben, sőt. A mattulásra híresen hajlamos gyári pilácsokat valaki – áldassék a neve – valamikor ezekre a jó kis Hellákra cserélte. …Chrysler Grand Voyagert. Ez van, kicsit szélsőségesen szoktunk autót vásárolni, feleségem nevén…..
Meggondolatlanság volt azt állítanom, hogy az U.S.A.-ban készül az összes buta tuning,  ez nálam is lecsapta a biztosítékot. A Vespa robogót mindenki aranyos, bájos kis kétkerekűnek tartja, senki nem gondolná, hogy bármi újat ki lehet hozni a több mint 40 éves formából,…..
serialkiller01 2007.12.20 11:40:38