Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joseph_

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Androlib blog. Bipp! Kommuna 2011.01.05 12:44:00
Olvasói levél, ellopott SGS2:"Sziasztok!Tudom nem szokványos amivel megkereslek benneteket,de mivel tudom köztetek is van nagyon sok telefon guru ezért kérlek bennetek,hogy segítsetek nekem.Egy hónapja kaptam a férjemtől egy samsung gs 2-őt a szülinapomra,sajnos a tegnapi napon…..
Androlib blog. Bipp! Launcherpro 2011.01.21 12:00:00
A programról már írtam korábban, de most kapott egy aranyos fejlesztést és van néhány hír is. Illetve talán vannak friss olvasók, akik nem ismerik a kedvenc home replacement alkalmazásomat. Szóval megérkezett a 0.8.3-as verzió, amelyben a transition effect az újdonság (a…..
Akinek lejáratos Launcher Pro-ja van, szedje le még a lejárati idő előtt, mert nekem ma reggel gallyra vágta a telefonom (nem tudok semmit elérni, izomból a weboldalára akar irányítani, de mivel éjszakára a 3G-t is lelövöm, ezért nem tud odanavigálni). Nekem lesz most egy resetem,…..
Joseph_ 2011.01.06 13:09:35
@pantomimes: az utóbbi negyed órában épp regisztrációval foglalatoskodtam.. :) Igazatok van.. már utaltam is a pénzt.
Joseph_ 2011.01.08 13:07:35
@readya: Én is ezt mondom, hogy ott nem tudom, hova küldjem a zsetont, mert az nincs megadva. Honlapjukon se találtam róla semmit. ötlet?
Ma éjfélig ingyenesen letölthető a Gameloft oldaláról advent alkalmából a Dungeon Hunter HD androidos verziója.   http://wapshop.gameloft.com/php5/wifi/dl_web_tnb/promo/buyfull.php?adid=147084 A játék motorja 5 mega, a további cuccott a netről húzza le a játék, tehát…..
Igen barátaim, a Galaxy S tulajdonosok végre megkapják a megérdemelt frissítést. Jelenleg magyar szolgáltatónál vásárolt telefonoknál nem jelenik meg a frissítés, de ez már csak napok kérdése lehet. Európa több részéről is jelezték, hogy az unbrandelt (függetlenül, nem…..
Tegnap Darkcomet olvasónk már jelezte (köszi), hogy mától tölthető az Opera Mobile béta verziója (nem ugyanaz mint az Opera mini).  Bővebb infó és letöltés a hivatalos oldalon vagy a marketen. Én még nem tudtam rendesen tesztelni a programot, úgyhogy a tapasztalataitokat…..
Ahogy ígértem, íme a cikk a LauncherPro nevű Home Replacement alkalmazásról. Először is le kell szögeznem, hogy van belőle ingyenes verzió illetve fizetős. A fizetős verzió szerencsére paypal-on keresztül vásárolható meg, tehát számunkra is elérhető (bár már nagyon várom a…..
Tegnap megérkezett a legújabb YouTube app -ami természetesen ingyenes- a Google műhelyéből, ez állítólag az első frissítés amit már a Gingerbread-hoz (Android 3.0) fejlesztettek.  Az új appban már lehetőségünk van a like-dislike opciókat használni, a videókat már…..
A múlt héten szivárgott ki a hír, hogy a Samsung hamarosan útnak indítja a 2.2-es update-t. Nem sokkal később tettek is követték a híreket, ugyanis a Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy Európa északi régiója (Norvégia, Dánia, Svédország) meg is kapják és azóta meg is…..
Joseph_ 2010.10.18 18:36:32
Frissült a T-mobile weboldala, most az is kiderült, hol fogják árusítani péntek reggeltől (az Arénában péntek nulla órától ) az iPhone 4-et:    * Békéscsaba, Csaba Center T-Pont, Andrássy út. 37-43.    * Budapest, Aréna Pláza T-Pont, Kerepesi út…..
Joseph_ 2010.09.23 09:53:10
@ambushka: hát ez szar volt.

On: árakat akarooooooooook!!!
Azt ugye tudjuk, hogy a sorbanállás holnaptól indul, és péntek 00:000 órától kezdődik az iPhone 4 mobil értékesítése az Aréna Plazában található T-Pontban. Az azonban újdonság, hogy még aznap, országszerte további 14 üzletben is kapható lesz a mobil.Cheers.update: T-Mobile…..
Joseph_ 2010.09.22 11:16:26
@FeGa: Jogos :D Én mindenesetre örülök a hírnek ^^
Joseph_ 2010.09.22 14:58:56
@Lakatos Baltazár: bahh ne.. nem találom. le tudnád írni? ..nem hibáztatlak, nem tudhattad. Bár látom elég volt egy troll is erre a blogra mára, én kérek elnézést ^^
Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor 00:00 órától lesz. Aki azonban azt gondolta, hogy a két évvel ezelőtti partihoz hasonlóan a MOM Parkban találkozunk, téved.A sorbanállás, és az ezt…..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Itt van, végre megjött az első kurva, már annyira vártuk. Őszinték leszünk, azt hittük, először a pornós csaj kerül a bulvárlapok címoldalaira, de nem, hanem Andi, aki a "testéből élt". Természetesen a Benkő feleséget keres című trash-realityről van szó, aminek a…..
Joseph_ 2009.10.29 18:58:41
@AvgDvl: De nem érted! Nem véletlen, hogy kurva a csaj.. Ovónő jelentkezhetett volna 10millió, akkor is beválogatták volna azt az egy kurvát, aki jelentkezett volna. Ha meg nem jelentkezik egy kurva sem, keres magának az RTL egyet...

MINDEN ki van találva előre, a botrányok, a káromkodások, minden....
A tévés vetélkedő nehéz műfaj, statikus, és unalmas, hiszen általában egy játékos küzd a játékvezetővel, szabályokkal, akadályokkal, és ezt kell egy műsor keretén belül szórakoztatóvá tenni, tessék csak elképzelni, milyen nehéz lenne mondjuk abból az ötletből érdekes,…..
csak most jut eszembe, hogy akar rosszra is lehet gondolni a cimbol... oh. NAh de az ertelme nem a kedvenc dolgaim a taborban (meg kell jegyeznem: haha), ahnem a lengyelekkel ez az 5 kozos szavunk van!!! szoval minden mondatban szokott szerepelni valamelyik, ha beszelunk. Ennek az uzenetnek a…..
Joseph_ 2009.08.11 10:13:27
hi!!Megis van idom meg felmosas elott irni, mert epp kajaznak a kis dogok..Kepzeljetek, hogy ma 5 vihar volt itt.. reggel nap, aztan vihar, aztan nap, aztan vihar, aztan nap.... szoval szep egy nap ez. Es meg nincs vege.. Pedig ki akartunk menni par sorre.. De legalabb nem kellett annyit dolgozni,…..