Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MickJagger

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Scienceroll.com nevű blogom másodszor nyerte el az orvosi blogok világversenyének legjobb orvosi technológiai/informatikai blog díját.Ez a legfontosabb verseny, ahol egy orvosi témájú blog megmérettetheti magát. Ezt írták a verseny szervezői: For the second year in a row, Bertalan…..
MickJagger 2010.02.21 09:15:59
tvblog Alulmaradt a Műsorszünet 2010.02.05 18:54:00
Az ORTT döntését követően csütörtökön került sor az elsötétítésre a TV2-n, s ma délelőttig, míg meg nem érkezett az AGB nézettségriportja, bizakodni lehetett abban, hogy az alacsony költségvetésű, de legalább sajátgyártású (végre nem licenc!) Műsorszünet című…..
Itt az idő, most, vagy soha! De nem arról kell nyilatkozni, hogy rabok legyünk-e, vagy szabadok, hanem a vállalkozóknak kell bevallaniuk, hogy mennyit is ért a tevékenységük piaci értéke január hónapban. Az új előírásokat még tavaly építették bele az Szja törvénybe (én…..
Szuper kis sztori kerekedett a Valleywag kezdeményezéséből: ahogy azt reggel megírtuk, a lap hajtóvadászatot indított az Apple Tablet ellen, sőt, még vérdíjat is kitűzött a kütyü fejére: tízezer dollárt ajánlottak annak, aki valamilyen fotóval bizonyítja az eszköz…..
Intro Bár annak idején PipBoy olvtárs már kivesézte a szerkentyű amerikai változatát, nem olyan régen a Líra jóvoltából a kezembe kerülhetett egy GSM verzió. És nem bírom megállni, hogy ne osszam meg az élményeimet. Mi is ez voltaképpen? Kézbevéve és meghajtva az…..
MickJagger 2009.12.31 22:10:33
MickJagger 2009.12.31 22:09:18
@phaid: Kijelző mérete. PDF. Hordozhatóság nem érdekel, itthon használom
Gondolkodtam, hogy direktbe berendelem a Kindle 2-öt, de úgy voltam vele, hogy ha vásárolok, akkor már a (szerintem) legjobbat veszem.
144 ezer volt mindennel együtt, ami nem kevés, de végre tudok angol könyveket normálisan olvasni. Mindenkinek van hobbija. :)
A Fringe másfél évadon át szórakoztatott és borzasztott el minket eddig azokkal a változatos halálnemekkel, melyeknek a statiszták, sőt, néhol "rendes" szereplők is áldozatul estek, a leszakadó ábrázattól az elfolyó bőrön át a benőtt testüregekig. Ha valaki szerette…..
Utószó – Miért fontos megszólalni(További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)                Korábbi egyházammal, a Szcientológiai Egyházzal szembeni kitálalásommal…..
MickJagger 2009.06.28 10:16:49
@jhokka:

"És basszus soha egyetlenegyszer sem ő, sem más nem jelentette fel a rendőrségen őt"

www.whoisdavidmiscavige.com/lawsuits/

Nézz már utánna, mielőtt ilyen hülyeséget írsz.