Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezüst utazó

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolosi Péter a Sorozatwiki blognak azt nyilatkozta, hogy azért Puskás Peti és Kiss Ramóna vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! reality következő felvonását, mert a Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Az RTL programigazgatója elmondta, hogy a Class FM (Balázsék előző…..
Egy fénykép többet mond ezer szónál. Két fénykép ugyanarról az eseményről, csak évek, évtizedek elteltével pedig még ennél is többet: ilyenkor döbbenünk rá igazán, hogy mennyire sokat változott a világ, nagyon, nagyon kevés idő alatt. Legyen szó akár a melegek…..
Úristen, tisztára, mintha tegnap lettek volna a 90-es évek, ehhez képest nagyon rohan az idő. Ez főleg két dolgon látszik: hogy halálra röhögjük magunkat a 90-es évek ruháin, divatján, zenéin és bumzli telefonjain, másrészt pedig azon, hogy mennyire felnőttek a korszak…..
 Bemutatnak a deviza-adósoknak: újabb látszatintézkedés jöhet  Kötelező lehet a forintosítás a jelzálog alapú devizahitelek esetében. Ugyan a jelenlegi kormány egyik kinevezettje, a pénzügyi jogok biztosa szerint ez egy „igazságtalan helyzet szentesítése”, úgy néz…..
Végre elérhető Gazdag Gyula Válogatás című filmje online. A film, amiben egy KISZ alapszervezet keres magának beat zenekart a korai Kádár korszak egyik legjobb korképe. Gazdag Gyulának a Balázs Béla filmstúdió rendezőjének anno nem egy alkotása került dobozba (azaz nem…..
Kedves Modor Tibor!Bátorkodtam A modoros playmate III. részét elkészíteni. Tudom, hogy van átfedés az előző két résszel, de talán sikerült kiegészíteni néhány durva fordulattal. És mindezt a butalapok stílusában.Üdv,Horika    Lenkei Cindy a tavalyi Miss…..
27 éves okleveles gépészmérnök vagyok.Emlékszem milyen reményekkel jöttem ki az iskolapadból, hogy ilyen diplomája azért nem sok mindenkinek van, “nagy ember” lett belőlem, kapkodni fognak utánam a cégek és olyan munkát végezhetek, amilyet akarok, öltönyben fogok…..
 Király Linda és Ördögh Nóra haja minek van?  ..
A haldoklás egy mesterien kidolgozott jelenet, amely ugyancsak hemzseg a kliséktől és az elkoptatott közhelyektől. Haldokolni ugyanis minden színész álma! Ebbe aztán bele lehet rakni minden érzelmet amit a vietnámi bambuszharcosok irtása közben elrejtettünk a pisztolytokunkban. Nekem…..
Hosszas hallgatás után a kibaszottul befognak perelni rovatunk jelentkezik egy nagyon gáz Rambo koppintással. A film 1988-ban készült és a címe: Commander vagy Last American Soldier. Érdemes megnézni a szinte egy az egyben lemásolt Rambo szerkót és a vietnámi és orosz katonák…..
Sziasztok!   Egy könyvelőirodában dolgozom,ahol velem együtt hatan vagyunk összesen.A cégnél egyedül én vagyok, aki nem oltatta be magát a H1N1 ellen.   A főnök család családjában van egy személy, aki súlyos immunhiányos beteg (nem jár be ide - éppen kórházban van),…..
Utazás a tojáslabdák földjére: Bill Clinton és Diana Ross; ha kell–ha nem összeomló kapuk; nevek a mezeken és három pont a győzelemért; valamint (legalább) három zseni. Azaz: minden idők talán legjobb világbajnoksága (minden idők szinte biztosan legrosszabb döntőjével).…..
 Jó-jó, tudom, hogy kicsit erőltetett a cím, de ezt a témát valahogy be kellett szorítanom blogom keretei közé. Egy ilyen cikk megírása előtt egy oknyomozó újságíró valószínűleg hajléktalannak álcázva magát megfigyelné egy girosz-büfé átlagos napját nyitástól…..
A Troma munkásságát azt hiszem nem kell bemutatnom. Sok érdekes filmet láttunk már ettől a méltatlanul elhanyagolt alkotóműhelytől. Ez t a cuccot kiemelt helyen kell kezelnünk! A mű címe önmagáért beszél: A NYMPHOID BARBARIAN IN DINOSAUR HELL. Ezt csupa nagy betűvel kell írni,…..
Kumar és barátja akit nevezünk Radzsivnak nagyon dühös lesz, amikor egy csajt rádobnak fél méterről egy kinyomtatott Google Maps térképre. Ezért megtámadják a stábot és a producerről kiderül, hogy igaziból Abdul a pakisztáni titkosszolgálat filmipari titkosügynöke. Feladata az…..
Azt hitted rajongó vagy? Úgy gondolod te vagy a Zskategória legnagyobb rajongó arca? Most csalódnod kell! Itt van Bob, akinek a honlap ugyan egy rakás szar, de a galléria aranyat ér. Ez az ember egy isten! Nézzétek meg milyen arcokkal pacsizott le. A Black Eye Peas énekese ugyan…..
Ma már hihetetlennek hangzik, de 1989 október 23.-án egy rakás budapesti gimnazista meg szerette volna nézni, ahogy Szűrös Mátyás, a rosszul dizájnolt komenista a Parlament erkélyéről kikáltja a Magyar Köztársaságot. Sok iskolából központilag vitték a gyerekeket a térre, más…..
ezüst utazó 2009.10.19 14:09:43
Szinte hihetetlen, hogy mennyi politikai sz@r van font a youtube-on, es pont ez meg nincs! Akinek megvan, keretik bedigitalizalni, es feltenni!
ezüst utazó 2009.10.19 18:18:54
@varenka: Ok, koszi!
Miközben pelyhedző állú legényeink saját szobrukat fényezik Egyiptomban, a felnőtt válogatott az elkövetkező egy hétben lejátssza utolsó két mérkőzését a selejtezőcsoportban. Azt nem írjuk le, hogy befejezi a dél-afrikai tornával kapcsolatos ténykedését, mert utána…..
Ez meg az minek van? Bolero italpor 2009.07.14 14:07:43
Bolero italpor minek van? ..
ezüst utazó 2009.08.19 11:47:17
Zebraman megvéd minket mindenféle gonosz szörnyektől például a hormonzavaros homártól és van egy segítője is: egy szexi ápolónő. Honnan jönne ez a magas szintű idiotizmus ha nem Japánból. Csodáljátok Zebramant velem együtt!Első videónk a Zebraman 2004-es filmjének trailere!…..
Nálunk még nem is látható a film, de máris itt egy ZSfeldolgozás. Komoly kérdések merülnek fel a trailer nézése közben, mert konkrétan itt sem hiszem el, hogy ezt leforgatták komolyan! A videót köszönjük Macskafaraoknak! UPDATE: ezt tényleg leforgatták!!! OMFG!..
Azta kurva! Igazi low budget sci-fi, hihetetlen fegyverekkel! A posztapokaliptikus világot druida lepedőben tetszelgő vitaminhiányos jedik uralják. De jön Black and Decker man és az ő vibrátor motorja és mindenkinek lyukat fúr a fejébe! Azok a fúrógép fegyverek pricelessek! Ez a film…..
Jasonnek úgy néz ki az arca, mint 6 Zámbó Árpy, ezért nem szereti ha az arcát csesztetik. Főleg ha azt, egy topban levő szőke csajszi csinálja, de végül a csaj arcára fagyott a mosoly. Ja és ezúton köszöntöm innen a három rajongót akivel összefutottam ma, főleg a barna…..
Tudom, hogy ő Ryan O' Neal Love Story meg minden. De ilyet ritkán lát az ember, ennyire túljátszani valamit ritkán lát az ember...
ezüst utazó 2009.07.19 18:05:18