Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buncow

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
Tisztelt Praxis! Gimnazista lányom történetét szeretném elmesélni önöknek és egy olyan problémára felhívni a figyelmet, amely sokakat érinthet. Minden iskolában szokott lenni orvosi vizsgálat, évente egyszer, vagy kétszer. Ilyenkor megmérik a gyerekek magasságét, súlyukat,…..
buncow 2011.03.08 22:58:53
@Leroi: Olyan csodás lenne a világ, hogyha az ember képes lenne értelmezni néhány egyszerű tőmondatot.. Olvasd el még egyszer mit írtam, ennek a vizsgálatnak semmi köze nem volt karfiolszerű dagadt fütykösödhöz, vagy gennyedző, hüvelygombás muffokhoz, esetleg folyós, fertőzött mellbimbókhoz.... ez egy egyszerű iskolaorvosi vizsgálat volt, és mint mondtam, én senkitől nem hallottam még, hogy így vizsgálták volna az iskolaorvosnál, engem se vizsgáltak így soha, ez valami egészen új módszer lehet... De majd ha a lányodat 14 évesen pucérra vetkőzteti magasságméréshez egy vén fasz, mondván, hogy ő orvos, légyszíves akkor se pampogj.. Sokan elfelejtik, hogy az orvos is ember, és valami isteni magasságokba emelik őket.. az is egy szakma, aminél a páciens sokkal jobban ki van szolgáltatva, mint más szakmákban.. Ha valakit indokolatlanul pucérra vetkőztetnek, az mindig gyanús, és hiába jön a sok álszent kioktatás, hogy "biztos kurva nagy szakértők vagyunk", mint mondtam, se hugom iskolájában, se nálam középiskolában, vagy egyetemen, vagy általános iskolában nem volt ilyen jellegű, megalázó vizsgálat. Egy egszerű vérvételből, pisából, stb, már nagyon sok mindent meg lehet állapítani, nem kell ahhoz a tizenéves pöcsöd vagy csöcsöd mutogatni egy vén perverz fasznak, aki orvosnak adja ki magát. De már mondtam, ha ti ennyire szeretitek a nemiszerveteket mutogatni - mondjuk - vérnyomásmérés közben, akkor az a ti dolgotok, valaki nem szereti.. ennyi.
buncow 2011.03.08 23:02:53
@buncow: mégegyzserűbben, hogyha a fogorvosnál a farkadat méregetik, az legalább olyan furcsa, mintha az urológusnál a fogadat vizslatnák... szóval ne keverjétek már ide a nőgyógyászokat, tüdőszűrőket, meg urológusokat légyszives..
buncow 2011.03.08 23:10:07
@Hatodéves: Gondolom orvostanonc lehetsz, ezért véded őket ennyire... nem azt mondom, hogy minden orvos perverz állat, viszont ha valaki kezében ott a hatalom, hogy pucérra vetkőztessen embereket - főleg ha fiatal lányokról, srácokról van szó - akkor érdemes megvizsgálni, hogy okkal vetkőzteti-e le az embereket vagy csak a hecc kedvéért. Attól, mert valaki orvos, még nem szívesen állok előtte egy szál faszban, ha nem muszáj.. persze ha a farkammal volt probléma és azért mentem hozzá, akkor semmi probléma. Az orvosok sem szentek, százból, vagy ezerből elég ha egy zakkant/perverz, és máris megvan a probléma. Nekem továbbra is hihetetlen, hogy egy orvos hazamegy szexel a feleségével, arra feláll neki, de ha egy tinipunciban kell matatni, akkor mindenki azt mondja, hogy "ugyan, ezerszer látott már olyat". Sztem igen is beindulnak a hormonok nála is, csak valaki tudja kontrollálni, valaki pedig nem. Szerencsére az utóbbiból van jóval kevesebb..
Pécs, útlevél nélkül Amikor csütörtökön este Budapestről Pécsre autóztam, nem lehettem bizonyos abban, hogy útlevél nélkül, vagy legalábbis pécsiségem hitelt érdemlő bizonyítása nélkül beléphetek majd Pécs területére.Nem vicc ez, aznap az Index rendesen "leszólta" az Európa Kulturális Fővárosa…..
buncow 2011.03.01 15:14:00
@iurko: abban igazad van, hogy Debrecen és környéke tele van szakképzett munkanélküli közgazdászokkal, sokan végeznek minden évben..
buncow 2011.03.01 15:25:29
@csincsilla72: hát érzelmi kötődés nélkül is szép város Kőszeg, hehe. Amúgy a hungary.com-on hirdetik Debrecent, de csak a virágkarnevál miatt és más helyeken is főleg amiatt. Amúgy nyáron tényleg tele van szabadtéri programmal a város a virágkarneváltól függetlenül, valamint novembertől szilveszterig szintén, viszont a többi időszakban maradnak a sportesemények, koncertek, színház, pubok, szórakozóhelyek:) Amúgy mint mondtam én amúgysem nagyon szeretem a külföldieket, mármint főleg azokat akik délről vagy délkeletről érkeznek:) Csak a baj van velük, természetesnek veszik, hogy idejönnek, tele vannak pénzzel és minden nőt - pontosabban fiatal lányt - megkaphatnak. Dagadnak az önbizalomtól és még azokat az alapvető illemszabályokat sem tartják be, amit egy vendégnek be kellene. Bár lehet nem pénzfüggő a dolog, mert néhány megállóra van tőlünk a menekülttábor, de azok is ugyanazt csinálják, sétálnak a bicikliút közepén huszan, és neked kell az árokban kerülni őket, vagy épp felszállnak a buszra és az általános iskolás kislányokat - hugom is az - bámulják meg beszólogatnak nekik. Némelyik csoport úgy viselkedik mint a majmok, szó szerint, ugrálnak, rikácsolnak, bömböltetik a buszon a nem tudom milyen közelkeleti zenét.. szóval nekem tényleg nem hiányoznak a külföldiek:) Mondjuk nem akarok rasszistának tűnni, de a fehér bőrűekkel viszont jól el szoktunk dumálni, kultúráltak, intelligensek, nem verik magukat, nem tom miért van ez.
w Magyar Gyermek XVI. 2011.02.13 07:20:12
Bakács, Lézer János, Kubica. Hírek gyerekeknek. Kislexikonnal. ..
buncow 2011.02.13 12:44:31
@csgabor: Nem szoktam védeni a szélhámosokat, de ha jól tudom, akkor a homeopátiás készítményeknek annyi a lényege, hogy nem a betegséged ellen szedsz gyógyszert, hanem az immunrendszeredet erősítő szereket szedsz, hogy a szervezeted győzze le a betegséget ne a gyógyszer. Amennyiben ez így van, úgy nem értem miért ne lehetne hatásuk, mármint a különböző vitaminoknak, stb. Ezek a szkeptikusok meg húzhatnának inkább az Ezo tv, meg a hasonló pénzlenyúlások ellen tüntetni, annak lenne értelme.
buncow 2011.02.14 16:13:36
@flugi_: akkor elnézést, egyetemen volt egy tanár akinek ez volt a mániája, még vizsga is volt belőle, ott mi így tanultuk, hogy ez a homeopátiás készítmények lényege, hogy az immunrendszert támogatják, természetes anyagokkal, persze az oltás nem természetes. Lehet a szónak tágabb értelmezése is van, én erre gondoltam.
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
buncow 2011.02.11 14:45:31
@الله أكبر: oszt nem tiltja ezt allah? Mellesleg a "bunkóságot büntetni kéne", "hol van a médiahatóság", stb. stb. Ha jól tudom ez nem adásban történt, mellesleg Fábrynak sztem mindig ilyen volt a stílusa, ha nem tetszett neki valami, akkor arról nyersen kifejtette a véleményét, ennyi, sztem a sznob RTL-es stáb, nem passzol Fábry személyiségéhez, meg fordítva, ezért viselik nehezen. Már az is meglepő volt, hogy Fábryt képernyőre engedte az RTL, valahogy nem passzolt a csatornához, persze tudják, hogy kurva sokan nézik és szeretik, ezért mégis engedik. Aki nem tudja kezelni az ilyen konfliktusokat, az ne menjen egy szennycsatornához rendezőnek.. Fábry mindig ilyen volt, ilyen is lesz, aki ezen meglepődik, az álszent, vagy soha nem is nézte a Fábryt..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
Elkészült a Kings Of Leon új klipje a Pyro című dalra, amit Magyarországon elsőként a Lángoló Gitárok olvasói nézhetnek meg. A klipen a zenekar egy kocsmában játszik, miközben körülötte zajlik az élet, ütik verik egymást, illetve konkrétan egy embert, táncosnő ropja a…..
A Tv2 Mokka című műsora rengeteg mókás pillanatot tartogat a reggeli tévénézőnek, csak aztán félre ne nyelje az ember a pirítóst a röhögéstől. A tegnap reggeli adásban például Kárász Róbert műsorvezetői kvalitásait tesztelte sikerrel a szerkesztőgárda. Egy láthatóan…..
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
buncow 2010.11.09 12:13:29
ezen a szerencsétlen homáron mindig olyan orbitális faszságok miatt rinyálnak, hogy az ember elgondolkozik nem-e valami födönkívüli "intelligencia" rinyál folyton a blogon, olyan alapvető illemszabályok, összefüggések, stb. miatt, ami egy átlag embernek természetes lenne, mint pl. kutyával nem megyek be semmilyen étterembe, sőt sehova, a kutya az udvarra való. Mellesleg tisztelt troll rinyagép, képzelje el az éttermet, hogy tele van és képzelje el, hogy mindenki bevisz magával egy kutyát - ha már neked is lehet - ki a franc bírna olyan kutyaszagban, kutyaszőrben és kutyanyálban úszkálva egy normálisat enni?? Attól, mert te szereted a kutyákat más még nem biztos, hogy szereti, ez az ország igazi fokmérője, hogy a szerencsétlen kutyatulajdonosok, akik legszívesebben még a wc-re is magukkal vinnék a blökit, vajon vannak-e annyira intelligensek, megértőek, előrelátóak, figyelmesek, hogy nem viszik be a cukkermukkeráj ölebüket semmilyen boltba, főleg nem vendéglátó egységekbe, ahol az ÁNTSZ is megbaszarinthat minden apróságért, hát még egy méteres nyálgéptől.. félreértés ne essék, nem a kutyákat hibáztatom, hanem a szerencsétlen gazdájukat. Homár "szerkesztők", nem tudom hány évesek lehettek, milyen nyugati állatkertben nevelkedtetek, de be kéne már szűntetni a blogot, egy értelmes panasz nem érkezett még hozzátok, csak hülye sznob sértődések olyan dolgokon, amiket ha egy ép eszű ember elolvas, agyfaszt kap helyben..
 Őszintén szólva baloldali létemre én nem tartozom a Gyurcsány „fanok” széles táborába, de most nagyon egyetértek a Ferenc blogjában található gondolatokkal. Az ex-kormányfő nem szarakszik, lopásnak nevezi, hogy "a kormány le akarja nyúlni a…..
  Vasárnap este a Mesterházy-Horváth-Szanyi álomtrió sajtótájékoztatója után, amelyen egy kivetített diagrammal bizonyították, hogy a választást igazából a szocialisták nyerték, Lelky Lolával azon melegében elkaptuk Szanyi Tibor kampányfőnököt. Mennyi az annyi, meg úgy…..
buncow 2010.10.04 01:43:26
@Tilikov: Mi van tilikom? Elvesztetted az állásod? Esetleg valaki a rokonságodból vesztette el az állását? Mármint, hogy nem szavazták meg, mert akkor értem a rinyálásod, nincs "meló", nincs pénz.. De azért ha megadsz egy számlaszámot, akkor szívesen utalok át valamennyit a gyógykezelésedre..
Nem tagadom, én kifejezetten rühellem Jimmy Jumpot. Legszívesebben Batmannek öltöznék, és akárhányszor le akarja varrni az asszonyt, beugranék az ablakán, és odapisálnék a hálószoba sarkába. Ebben ugyanis a világon semmi jó nincs senkinek. Nem vicces, nem érdekes, nem hasznos.…..
buncow 2010.09.15 17:35:27
@butatót: fédererret mondjuk pont nem sajnálom, szerintem a pár milliárdos vagyona majd megvigasztalja szegény összetört pici lelkét - tudom tudom, megdolgozott érte, hiszen egy uri sportot űz és reklámokban szerepel, de akkor is.. Amúgymeg dzsimi egyszer majd úgy jár mint a mi dzsimink, csak nem a saját keze által, és valószínűleg szarrá keresi magát egy egy ilyen berohanásával, még az is lehet, hogy megbízásra futogat be..
buncow 2010.09.15 17:38:01
@zsakfos : biztos ezért megy mindig másfajta sportág rendezvényeire, vagy más országokba..
Hamarosan döntenek a 2013-ban életbe lépő szabályokról, valószínűleg jön a turbó motor és jönnek a szívóhatásos autók. Sokan tartják a Forma-1 aranykorának a 80-as éveket, amikor bivalyerős gépek széles gumikon, hatalmas leszorítő erővel versenyeztek, jó hír, hogy az…..
A videómegosztó közösségeket világszerte sokkolta egy felvétel, amelyiken egy piros kapucnis tinédzser lány egy műanyag vödörből dobál néhány hetes, nyüszítő, élő kiskutyákat egy festői szépségű, sebes folyású folyóba. A lány végig jókedvű, nevetgél, mintha mindezt…..
buncow 2010.09.02 23:14:00
@ljosecska: szerinted melyiket könnyebb megemészteni ha már arra kerül a sor? Ha érzed ahogy a lapát végén loccsan az állat agya, vagy ha eldobod őket jó messzire a folyóba aztán lesz velük ami lesz? Én személy szerint nem csinálnék ilyet ha csak tényleg nem menthetetlenek az állatok, de előfordulhatnak olyan élethelyzetek amikor nem nagyon lehet mit tenni. Még mikor vidéken laktunk volt egy szukánk ami aztán ellett jó néhány kölyköt, nem tudtunk volna mit kezdeni vele, meg a szomszéd már amúgy is ki volt a kutyánkra, mert megölte a csirkéit - később meg is mérgezte - szóval apámnak meg kellett tőlük szabadulni, berakta egy gödörbe őket, aztán addig ütötte őket míg meg nem döglöttek, aztán betemette őket és jól berúgott.. Sok helyen most is így megy, de egy fiatal lánynak valószínűleg ezt a fajta "kivégzési" módot egyszerűbb volt feldolgoznia, ennyi.. A röhögcsélés szerintem nem túl őszinte, inkább zavarodott, aki meg lefilmezte és felrakta youtube-ra, inkább az a beteg, vagy nagyon fiatal..
buncow 2010.09.02 23:20:34
@Zajgyár: akkor szerintem simán éhen döglenél te kretén. Valószínűleg bármelyik paraszt ember hasznosabb tagja a társadalomnak mint te, azok élelmiszert termelnek, te mit csinálsz? Költöd anyádék pénzét, meg vered a faszod a monitorra? Ne csak a mekibe menj le, hogy megtömd a retkes pofád, hanem menj el és nézd meg a hús útját a szaros bamburgeredbe, de ha nem tudsz felállni a kerekesszékedből, nézz meg egy discovery-s sorozatot..
buncow 2010.09.03 12:42:36
@Lenny: "primitív feudális vidéki példák"
rendben, költözz ki egy faluba - mert ugye nem mindenkit tolnak városban a világra - dolgozz a mezőgazdaságban, ahol naponta rengeteg állat döglik meg - mert ugye nem mindenki lehet könyvelő, vagy marketing menedzser - legyen egy szukád ami ellik vagy 8 kölyköt amiket nem tudsz hova tenni, amúgyis magadat is alig bírod fenntartani meg a családodat, a kutya meg csak viszi a pénz, megenni meg nem lehet - nálunk legalábbis nem szokás - a kertedből meg folyton megszöknének és gyilkolnák a szomszéd csirkéjét akinek meg az a megélhetése és valószínűleg előbb utóbb kinyírná a kutyádat, szóval mit csinálsz? Keresel egy menhelyet? Hol? Az Isten háta mögötti településen? Mikor az is nagy szó számodra, ha évente párszor eljutsz a legközelebbi 20 ezer fős településre? Megölöd őket? Ugyan, te liberálisan gondolkodsz, te még hamburgert és pörköltöt is a kertben termő pörköltfáról meg hamburger bokorról szüreteled. Akkor elengeded őket a szabadba? Azért, hogy egy szabadon játszó kislányt széttépjenek az időközben agresszívvé váló példányok, vagy azért, hogy a szomszéd lője le? Aki nem vegetáriánus, aki nem élt még vidéken, aki nem látott még élőben se tehenet, se disznót, csak az Animal planet-en, az inkább ne ossza az észt szerintem. Ha van rá más mód én se csinálnék sose ilyet, de nem ismerjük a körülményeket, állatorvosra meg nem mindenkinek van pénze, bármilyen hihetetlen, még vannak anyagi nehézségekkel küzdő családok ebben a gazdag országban..
Hiába készült új országúti gumikkal a Budapest-Csíkszereda közötti hatnapos kerékpártúrára Révész Máriusz, az indulás előtt egy nappal ellopták a biciklijét. A KorszakVáltó névre keresztelt, szimbolikus, magyar-határontúli kapcsolatépítő biciklitúrát szervező…..
buncow 2010.08.14 18:03:12
@Peetee: Mi ez a mélyről jövő frusztráció? Most is a gép előtt tornyadsz, wehehe...
Ebben a melegben metrón utazni nem egy leányálom. Tömeg van, büdös van, mindenki izzad és hisztis. Ha nagyon sok ember utazik, elkerülhetetlen, hogy összeérjenek a karok, a lábak vagy időnként a hátak. Nyáron mindebből a csupasz is. Ám pontosan tudom, ki az, aki…..
buncow 2010.07.24 14:31:58
Hallgattam a rádiót és sikerült egy pillanat alatt felidegesíteni magam. „Bevált a zéró tolerancia, mivel az és első négy hónapjában 152-vel kevesebben haltak meg az utakon, mint tavaly ugyanebben az időszakban.” Így szólt a hír. Megpróbáltam visszaemlékezni, milyen…..
buncow 2010.07.03 14:47:14
@MÜSZI: olvasgattam a hozzászólásokat, szerintem mindenkinek igaza van kicsit. Valóban baromság, hogy indokolatlanul ott felejtenek, kiraknak olyan táblákat, amik egyrészt teljesen fölöslegesek, másrészt már rég nem is aktuálisak és emiatt büntetnek meg olyan összegekre, amik egy átlagos családnak igen megterhelőek. Másrészt sokszor van jelentősége az olyan tábláknak amikről azt gondolnánk elsőre, hogy semmi értelme, sok baleset megelőzhető lenne ha az emberek betartanák a szabályokat. Engem Tiszafüreden fényképeztek le, felvettem szépen a forgalom ritmusát ami - sajnos - olyan 70 km/h körül volt, mivel elég alacsony volt a forgalom és szinte senki nem volt az utcákon, és mikor közeledtem a Tiszafüred határát jelző táblához ott lapítottak a táblától nem messze egy bokor mögött a kocsmától pár méterre.. ugye az ember hajlamos arra, hogyha látja, hogy szinte alig van forgalom, látom a település végét jelző táblát, látom, hogy már a házak is fogynak, akkor elkezd gyorsítani, szerintem elég sunyi dolog amikor a település táblánál táboroznak le, vagy most legutóbb olyan helyen mértek ahol elvileg útépítés volt és tényleg kb. 50-100 méterenként váltakoztak a 40-es, 60-as táblák lakott területen kívül egy amúgy elég forgalmas 4 sávos úton, ahol szerintem senkit nem zavarna a 90-es tempó, én 80-90-nel mentem és szerintem lekaptak, de nem tudom, hogy 60-as, vagy 40-es táblánál, mivel olyan sűrűn váltakoztak. Amúgy ahol lakok, ott van egy nagyon hosszú utca, sok kis mellékúttal és a mellékutak miatt végig ki volt rakva a 30-as tábla.. persze egyrészt van értelme a mellékutak miatt, másrészt 30-cal végiggurulni egy olyan hosszú úton elég gyötrelmes, valószínűleg emiatt is távolították el azóta a 30-as táblákat. Látom régen írtak már ide, szerencsére azért az a zéró tolerancia sem zéró tolerancia teljesen, hiszen általában +15 km/órás sebesség túllépésig nem büntetnek, tehát elvileg azért egy 30-as övezetben is lehet menni 45-tel maximum. Na mindegy, szóval nem egyszerű kérdés ez.
buncow 2010.07.03 14:51:57
@MÜSZI: jah bocsánat, kicsit fáradt vagyok és a lényeget nem írtam le. MÜSZI, cigány a te jó k.rva tudod kid, te agyhalott gyökér, kívánom, hogy húzzál le pár évet egy oláh, tót vagy szerb vagy ukrán többségű településen ahol simán szájbabasznak azért mert magyar vagy te önző cigány. Nem tehetnek róla, hogy odaszülettek, pontosabban, hogy megszállták őket a paraziták, attól még magyarok és magyar földön élnek, csak a hivatalos papírokon nem, amikre szerintem a többség nagyívben szarik.
Feltehetően jól időzít az RTL Klub, amikor hétfőn este kétszer is végrehajtja az ORTT korábbi büntetéseit, mivel a Chile-Brazília (20:30 m1) meccs miatt egyébként sem lenne nagy nézettsége a csatornának. Arra egyelőre még nem kaptunk választ, hogy milyen műsorokra kiszabott…..
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
buncow 2010.06.25 14:54:35
@redlands: egész véletlenül Argentínát és Bolíviát leszámítva mindenhonnan van ismerősöm, de neked sem ártana kicsit nyitottabb szemmel járni a világban és leszállni a rózsaszín bárányfelhődről..
buncow 2010.06.25 14:57:57
@kokavec: nem azt mondtam, hogy mindegyik céget alapított vagy színész lett, legtöbb szakmunkásként kezdte a semmiből és vitte valamire később szinte 0 dollárból, de akkor sem a segílyt várták a táborban..

@redland: van erre egy statisztikád, érdekelne? Mert én nem hallottam ilyenről, hogy magyar maffiahullám söpört volna végig az USA-n.. szerintem érdemes lenne megnézned egy magyar házat, vagy magyar összejövetelt az USA-ban és megkérdezned ki mire vitte az életben mint a levegőbe lövöldöznöd..

na további jó vitázást..
buncow 2010.06.25 15:00:39
@Vegyi Ali: életrevalóság = igénytelenség (lásd, hogy él és mit eszik) + szaporodási ösztön (lásd, hogy el tudnak szaporodni a lakásodban), sajnos lehet többet konyítok hozzá mint te, és nem is nagyon bírtad értelmezni amit írtam, de mindegy. Na mentem
Az origo arról számolt be, hogy Goda Krisztina  élőszereplős mesefilmet készít, méghozzá 3D-ben. A forgatókönyvet Divinyi Réka veti papírra Lezsák Levente Emerson és Tsa. mesekönyve alapján. A könyv megfilmesítésének az ötlete Vágási Emőke producer fejében született…..
buncow 2010.06.21 01:48:17
@Tipca: Szerintem a 3D az szemüveges 3D lesz nem olyan Kis Vukk-féle... régen jó rajzfilmeket csináltunk, reméljük egyszer megint fogunk...
Tudom, darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de a nyári szezon egyik aktualitása megérdemel ennyit. Itt a jó idő, végre süt a nap, a depresszió elűzésének egyik legjobb módja a motorozás.Nem kell csodálkozni, elismerem, hogy így van. Régebben én is motoroztam, tudom miről…..
buncow 2010.06.21 00:11:55
@cso zsi: Krisi arra akart kilyukadni, hogyha az életéről vagy a testi épségéről van szó akkor inkább megszegi a szabályokat - ha azon múlik - mintsem az intenzíven vagy a föld alatt kössön ki, szerintem ezt elég érthető, emberi nyelven írta le.. és szerintem is jobb ha az ember még zöldnél is szét néz - mármint elsősorban akkor, ha a lámpánál én vagyok az első, nem telik sokba - talán az életét menti meg, ki tudja épp ki száguld át másik oldalról a piroson, vagy működik-e a lámpa rendesen... Amúgy nem motorozok még, de 1-2 héten belül le akarom rakni az A korlátlant.. sok ismerősöm motorozik, de ők általában nem a sebesség kedvéért, csak túrázgatnak - amit majd én is szeretnék. Én sem értem az egykerekező szervdonorokat - mondjuk a legtöbb megfelelő felszerelésben teszi ahogy elnéztem, szóval ők még akár túl is élhetnék az esést - viszont sok tapló autóst sem értek.. szerintem sokat jelent, hogy az embernek milyen motorja van és milyen autója - persze mindegyikkel meg lehet purcanni -, szerintem a gyorsasági motorosok az első számú donorok és autósok közül pedig a nyári estéken letekert ablakkal bömbölő tuctuc zenével neonvilágítással belvárosban 120-szal - talán még napszemüveg is befigyel - száguldó anyós ülésen feszülő pólós fuxos gyúrós vagy épp gizda haverral hátul pedig két csajjal ülős baromarcúak a fentebb említett motoros szervdonorok autós megfelelői.. igazából azon lepődtem meg, hogy egyre több és fiatalabb tizenévesnek van robogója, vagy épp nagyobb motorja, nagyon elszaporodtak, legalábbis felénk, nem tudom máshol, hogy van ez.. az utcánkban is az egyik gazdag srác a robogójával száguldott le a dombról és valahogy nem vett észre egy parkoló! kocsit, szépen át is bukfencezett rajta, azóta már nem nagyon látom száguldozni..
buncow 2010.06.21 00:31:49
@kohlenbrenner: ha 50-nel gurulsz és saját verda akkor nem:) ugyanis kifelejtettem, hogy általában valami 150-300 lóerős apucikocsija van a seggük alatt és a jogsijuk is még meleg, de persze előfordulhat, hogy saját kocsi, aznap kapta 18. szülnapjára a 2-es érettségire..
buncow 2010.06.21 00:45:40
@kohlenbrenner: jó neked, hogy jár ösztöndíj:D nekem már néhány éve nem jön össze, de lehet ez a vizsgaidőszakbeli iszogatásoknak köszönhető:) Mindegy, majd talán most. Amúgy nekem sincs még saját, és nekünk is 75 ló körül van. Motort viszont szeretnék sajátot, még a közeljövőben. Nekem is van ilyen ismerős, neki például most állítólag olyan kocsija van, aminek a rendszáma a neve első három betűje + 001:) Mondjuk őt még nagyon nem láttam száguldozni, bár jó gépe van..