Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hivatásos rettegő

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
biztonságos? Nem a tiéd 2010.12.10 12:18:00
Kedves olvasó. Remélem nem hiszed azt, hogy neked Magyarországon bármilyen megtakarításod, vagy félretett pénzed lehet? Ha eddig így gondoltad, akkor jól figyelj, mert csak egyszer magyarázom el.Az a pénz nem a tiéd. Amikor jövedelemre teszel szert, például megkapod a havi fizetésed…..
  A pártok ifjúsági szervezeteinél nincsen lehangolóbb dolog, amikor megpróbálnak viccesek lenni. Nem is tudjuk, ki helyett szégyeljük jobban magunkat - általában mindig azt választjuk, aki a legutóbb mutatott be valamilyen nyilvános performanszot. Most éppen a Societas érezte…..
w Szép új világ 2010.06.09 05:45:00
Nagy kő esett le a szívemről, ki tudja, hol áll meg. A világraszóló balfaszkodás után Orbán Viktor szót kér az Országgyűlésben (eleve!), és az évtizednyi sötét parasztvakítást félretolva értelmesen kezd beszélni. Amit mond, annak csekély köze van persze ahhoz, amivel…..
Ki az, aki amúgy nem dubajozik, de ma érkezett a bécsi reptérre Dubaiból?..
Az már több a soknál, amit a BKV  és a MÁV, ezek finanszírozhatatlan szervezetek illetve szakszervezeteik képzelnek magukról! Komolyan fontolgatom, hogy beperelem őket és mindenkinek ezt javaslom, aki hasonló cipőbe jár, mit jómagam.   Az alkalmazottaim a sztrájk miatt nem…..
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
hivatásos rettegő 2010.01.13 11:45:50
@Csomsy: a soför is veri az utast, kismamát oktat ki karján ülő gyerkkel a gyorsabb fel és leszállás rejtelmeiről, rokkantkocsist anyáz miért az ő buszára akar felszzállni, hogy utazzon, mert miatta kell kiszállni a fütött fülkéből.

ezek persze kirívó esetek, de könyörgüm ezért a szolgáltatásért fizetünk mindannyian és hát mivel emberek vagyunk szükségképpen egymásra vagyunk utalva
hivatásos rettegő 2010.01.13 16:07:25
Az élet nem áll meg, a győzteseknek gőzerővel be kell indulniuk, hiszen november 18-ától már sugározniuk kellene valamit a megnyert csatornákon. Az indulásra viszont ki kell találniuk a rádiókat, mert a pályázatokba még elég volt szép kerek számokat beírni, amelyek alapján ki…..
hivatásos rettegő 2009.10.29 14:52:46
Mandiner blog Rohadtnarancs.hu 2009.09.22 15:01:00
  Tegnap este a domain.hu-n belekukkantottam azokba a domainekbe, amelyek ún. várólistán vannak. Egy Dr. Molnár István nevű - az MSZP-től feltehetőleg nem túl távol álló - úriember (lehet, hogy ő az ott az aláírók között?? - köszönet Syr Wullamnak) a következő…..
Egy nap alatt másfél millió forintot spóroltunk meg azzal, hogy nem fizettünk ki a BKV-nak jegyre, bérletre, azaz utasbaszogatásra, utasverésre, off-shore üzletekre, luxusnyaralásokra, sokmilliós végkielégítésekre. A bojkottban virtuálisan kicsivel több mint 1000 ember jelezte a…..
hivatásos rettegő 2009.09.16 21:56:53
A Budapestre tervezett Madonna-koncert tizedik évfordulóján biztosra vehető, hogy elhárultak a szervezési akadályok, és biztosított a világsztár magyarországi fellépése – jelentették be a koncert szervezői tegnap. A ma már 61 éves világsztár, aki a napokban jelentette…..
Ismét forr a levegő az elmúlt évtizedek zűrös sztárpárja körül! Elválnak? Újra összeköltöznek? Egy hetedik házassággal is megerősítik kapcsolatukat? A szakmában pletykálnak, a nézők találgatnak. a páros köszöni, jól megvan - hol egymással, hol egymás nélkül. A…..
hivatásos rettegő 2009.07.28 10:12:09
Modorosblog Hazaáruló! 2009.07.26 17:31:00
-Na apafej, láttad a meccset? Most aztán nagyon elegánsan visszavágtak az újpestiek a román szurkolóknak, komolyan mondom, megint szégyellem, hogy magyar vagyok. Ott volt a lehetőség aranytálcán, hogy bebizonyítsuk szellemi és kulturális fölényünket, ne ereszkedjünk le 1-2 hülye…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
Elviselhetetlenek azok az erőszakos jelenségek, amik az utóbbi időben a futballpályák lelátóin és a stadionok környékén elharapóztak – ezekkel a kemény szavakkal kezdte tegnapi sajtótájékoztatóját Urbányi István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke. Urbányi elismerte…..
hivatásos rettegő 2009.07.24 11:21:45
Lányok! Most tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok meg őszintén, nem nyalogatnátok-e szívesen Daniel Craig azaz James Bond kidolgozott, acélkeménységű felsőtestét? Ha a válasz igen, akkor az ízlésetek közeli rokonságot mutat az angol nőkével, akik éppen őt…..
hivatásos rettegő 2009.06.27 21:23:01