Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H-Phoebe

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
wécésfüzet Krisztinek 2011.02.13 10:28:20
Következő Dsk festen előadhatjátok eme magas minőségű színdarabot Rékával, ha hazajön:D:D Hogy ki-ki lesz, azt majd megszavazzuk:P ..
H-Phoebe 2011.02.14 11:50:02
First voice:It's your birthday, we make you feel right,get that groove on, we'll party all nightit's your birthday, you didn't tell us,but I still got together all the fellowsSecond voice:you're getting old,is that a bald spot?Even though your grownI think you're still hotThird voice:It is, your…..
wécésfüzet Réka ir mi van vele 2010.07.05 22:53:00
Sziasztok, gondoltam itt az ideje hogy egy kis hirt adjak magamról. Azok számára kiket érdekel mi zajlik Angliában. Én épp stuardess vagyok , ahol a pénz kevés és a munka sem halálosan nehéz. Szoval éppen elvagyogatok. Sörre és bulikra mindig van pénz. Jol élünk. :) Még mindig…..
Na azt kéne tudni, hogy pontossan kik jönnek  Endre, Kriszti, Sanyi, Orsi, Andris, Eszter, Robika, Petike, PetikeVikije, PallagiP, Levy, Zoli, Niki, Sári, Réka ???????????2 kérdésA fent felsorolt emberek közűl ki jön, ki nem jön... mivel PallagiP, Sári és Réka nem…..
Sziasztok. Tudom ritkán hagyok én is nyomot itt a blogon, de azért én is látogatom :P ha nem is olyan gyakran. Jó olvasni rólatok banyek mindenki tök sikeres, ügyes. Ugyhogy nem is tudom én mit írjak. Nekem csak most alakulgatnak a dolgaim. Egyenlőre apám cégénél dolgozok,…..
Ugye ti is emlékeztek arra az esős, berzsenyi úti délutánra, amikor iskola helyett, képzeletben költögettük az aktuális, és azóta is legnagyobb, 5 milliárdos lottónyereményt! Ezen írás szerint annyira nem is jó móka azt az öt számot eltalálni, mert az ember eredendően…..
Számos fesztivál kérkedik kiválóságával, meghökkentő programjaival, lenyűgöző környezetével, lélegzetelállító fellépőkkel, de egyik sem tölti el akkora aggodalommal vegyülő kíváncsisággal az oda készülőt, mint a Burning Man fesztivál. Az immár huszonhárom…..
H-Phoebe 2009.09.02 20:10:50
wécésfüzet Az élet szép! 2009.09.01 19:29:17
A laptop után, családunk asztali számítógépe is kezdi felmondani a szolgálatot, így megragadom az alkalmat, hogy elbúcsúzzak mindenkitől, hiszen ez által lényegében meg fogok szűnni létezni cybertezsvíreimnek, azaz a külvilágnak.Köszönöm az együtt töltött időt, néhány év…..
wécésfüzet Nyaralás-célegyenes 2009.07.16 15:04:39
Üdv!Ez remek, hogy nincs hűtő, reméljük a flaszter is szalmával van leszórva:P :) Viszont épp van itthon egy ilyen kis Lg minihűtő, elviszem azt, pötit szűkösen leszünk de nem fogok 3 napig meleg piát inni, no meg a kajának se túl jó a 35 fok. Ebbe van kis fagyasztó is, be is…..
CSácsá!Gyors felmérés ki mit fog fogyasztani a hétvégén. Én ha meleg lesz csakis keverve töményet,ha eső akkor keverve töményet. Napközben kávéval indítok, kis sörtés töményet(keverve) és energia italt. Este sok kevert töméményet. Olyan plöttyedt leszek mint egy fos…..
wécésfüzet Phoebe beköszön 2009.07.14 22:16:00