Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steew

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
Hogy mire is való a HelloOX? Nagyban megkönnyíti az életünket azzal, hogy könnyedén telepíthetünk bármilyen programot telefonunkra. Még azokat a programokat is, amik nem rendelkeznek digitális aláírással. Így nem kell többet bosszankodnunk, amikor telepítés közben például a…..
steew 2009.06.27 20:43:22
hali!
szóval a
andy.ehandysoft.com/devcert.php
oldalról megjött 1(egy) db cer file.
semmi key. amit onnan le lehet tölteni s60signsis progi pedig semmit nem csinál, igaz ő nem is kér key-t. a magyarított signsis viszont kérné. mi a vélemény?

steew
steew 2009.06.28 19:50:37
@5800admin: Ahh, kösz, be regeltem a gizmora. Azt írják persze, hogy ha már kértem erre az imei-re cer-t, akkor már nem lehet, habár úgy látom, ők opda-sat csinálnak, emez pedig nem. Szal reménykedem. Ezen kívül ha tudsz gyorsítani... de írják, hogy támogassam őket, és előrébb vesznek.