Regisztráció Blogot indítok
Adatok
calgary1

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kilenc gólt kapott a Pittsburgh  2011.02.12. 13:22 Ryan O'Brien..
Jégkorong Interaktív padlóhoki 2010.07.31 12:20:00
Sokfajta hokiszerű játékot mutattunk már be blogunkon, ezúttal egy olyan következik, amellyel egy repülőtéren találkoztunk. Projektorral mintegy tíz négyzetméteres területre a padlóra vetítik a hokipályát, ahol virtuálisan lehet jégkorongozni. Az ütő valódi, és bár a…..
Végre az Index is megírta, úgyhogy nekünk nem kell részletesen, hogy a jelek szerint teljesen alaptalan volt a világjárvánnyal riogatás. Illetve annyiban nem, hogy a gyógyszergyárak elsózhatták még a múltkori kamu madárinfluenzajárvány alatt felhalmozott készleteiket, és az új…..
A szlovénok támadásban kifejezetten veszélyesek, de mi is azok vagyunk, mondja Énekes Lajos edző az A csoportba jutásról döntő magyar–szlovén mérkőzés előtt. A divízió 1-es világbajnokság ma este véget ér, videós beharangozást is mutatunk hajtás alatt.…..
calgary1 2010.04.23 14:30:22
@tolsztoj: úgy legyen;) vagy hívjuk Gyurcsók Józsefet, aki tv-n keresztül gyógyít:) hátha tudja a fiainkat otthonról is írányítani és a szlovénokat lebénítani:DDDDDD
Na, jó a viccet félretéve
MINDENT BELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki abban a tévhitben ringatózott volna eddig, hogy a britek ellen borítékolható a győzelem, a kedd esti mérkőzés után bizonyosan átértékeli véleményét. Kőkemény csatában, vért izzadva nyertek a házigazdák, pedig a harmadik harmad elejéig biztosnak látszó kétgólos…..
calgary1 2010.04.21 15:44:21
@Kevlar_: Úgy legyen;)
Azért remélem nem megyünk át, mi is "agresszívbe", mert most pláne nem jönnének jól a 2 perces hátrányok...

HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!!!!!!!!!!!!!!
HARSOGJON ISMÉT A MAGYAR HÍMNUSZ!!!!!!
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
calgary1 2010.04.11 21:33:47
@PMilan83: Dehogynem, jó volt a hangulat, főleg hogy ott lehettem melletted... :D Peterdi ügyes volt, nem is értem, hogy hagyhatták ki először. Azért Rajna Miki is védhetette volna a fele meccset! Hajrá Magyarok!!!!
calgary1 2010.04.11 21:34:49
@PMilan83: Dehogynem, jó volt a hangulat, főleg hogy ott lehettem melletted... :D Peterdi ügyes volt, nem is értem, hogy hagyhatták ki először. Azért Rajna Miki is védhetette volna a fele meccset! Hajrá Magyarok!!!!
Először nem nagyon akartam elhinni – mondta Peterdi Imre, a Vasas Bp. Stars csatára videós kollégáinknak arról, hogy nem került be a ljubljanai világbajnokságra készülő válogatott bő keretébe. A svájci A csoportos torna legeredeményesebb magyar hokisa tudja, hogy felemás…..
Elkezdődött a jegyértékesítés a Pannon Hoki Gálára. A Papp László Budapest Sportarénában április 10-én, szombaton, hatkor Ausztria, másnap 16.30-kor az A csoportos, jelenleg az olimpián szereplő Norvégia lesz ellenfelünk. A magyar válogatott ezzel a két találkozóval zárja…..
A Homár az utóbbi évtizedekben nem vásárolt Pepszit tudatosan, de szerencsére Darwin Dij ingerküszöbét azért megütötte, hogy Magyarországra érkezett a népszerű cukrosvíz 2008-as logóváltása. A Coca-Colát követve igyekeztek lemenni teljesen minimálba, ami nem lenne baj, de…..
Minden csapat közzétette előzetes keretét a 40 nap múlva kezdődő 2010-es téli olimpiai játékokra. Cserék még lehetségesek, de csak szigorú szabályok szerint. Tovább után elmondjuk, melyek ezek, csemegézünk a névsorok érdekességei között, ismertetjük az olimpiai…..
A tegnapi Winter Classic után nem sokkal a US Team is keretet hirdetett az olimpiára. Eddig is voltak meglepetések a nemzeti csapatokban, de az amerikaiak még rátettek egy lapáttal. Mindössze három játékos utazik Vancouverbe, aki szerepelt már az ötkarikás játékokon: Drury, Rafalski…..
Akik most jó teljesítményt nyújtottak, azokat februárban is megnézzük Vilniusban, mondta blogunknak Ted Sator szövetségi kapitány. Három napja ért véget a Pannon Hoki Kupa, a tréner kedden hazautazott. Néhány nappal az egész hetes válogatott program lezárása után kértük…..
A fiatalítás, ami előtt állunk, és amit ezen a tornán elkezdtünk a válogatottnál, jó úton halad, állapította meg a 7-1-es magyar–horvát után Énekes Lajos. A válogatott edzőjétől megtudtuk, öt hátvéddel kezdjük a Pannon Hoki Kupa döntőjének számító mérkőzést a…..
calgary1 2009.11.08 20:59:32
@Bertuzzi: Kincses, kívánom neked, hogy 10-ed rangú orosz meccseket játsszál Szibériában!
Megtörtént a keretszűkítés a Pannon Hoki Kupára készülő válogatott edzőtáborában. Kóger Dániel után Vladimir Dubek is megsérült, így ő nem mutatkozhat be a csapatban. Rajta kívül még hat játékosnak kell elhagynia Székesfehérvárt: Láda Balázs (Miskolc), Erdélyi Péter…..
Meghökkenve látjuk, mennyi ellenérzést ébresztett kommentezőinkben, hogy Ted Sator kapitány négy olyan játékost is szeretne megnézni a válogatottban, akiknek magyar állampolgárságuk még nincs, de szívesen szerepelnének legjobbjaink közt a későbbiekben. Már Mihály Árpád…..
calgary1 2009.11.04 12:49:13
@Vincenzo90: pontosan!
calgary1 2009.11.04 12:52:25
@Vincenzo90: pontosan!
calgary1 2009.11.04 12:55:11
A Magyar Jégkorong Szövetség elnöksége csütörtökön elfogadta a Ted Sator által beterjesztett névsort, nyilvánossá vált a jövő heti Pannon Hoki Kupára készülő magyar válogatott összetétele. A keretben nyolc újonc található, közülük ketten juniorkorúak, ketten pedig…..
calgary1 2009.10.29 14:51:17
@DesertDog: Palkovics ;)
A következő mérkőzésünk után eleget teszünk kanadai játékosunk kérésének, szabadon engedjük Nathan Martzot, nyilatkozta blogunknak Mike Kelly, az Alleghe Hockey kanadai vezetőedzője. Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztályvezére tájékoztatása szerint az átigazolási…..
calgary1 2009.10.28 13:26:36
Izgalmas meccsen húzta be a nagyon fontos győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Úgy tűnt, tényleg jobb csapat a magyar, mégis az ellenfél vezetett 1-0-ra, majd 2-1-re, ráadásul további helyzetek is voltak bőséggel a kiválóan védő Satosaari kapuja előtt. Más kérdés, a hazaiak…..
calgary1 2009.10.28 08:40:01
@PMilan83:
Örülhetünk:D

"Ocskay Gábor a kanadai center, Nathan Martz érkezéséről is ejtett néhány mondatot: a legutóbbi szezon egyik fehérvári kedvence minden bizonnyal már pénteken megérkezik, papírjai pedig addigra rendben lesznek, így nagyot erősödik a keret..." (FM Hírlap)
A speciális játékokban mutatott teljesítményben volt különbség a két csapat között vasárnap, értékelte a Bécsben látottakat – összefoglaló itt – Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Öt az öt ellen egyenrangú partnerei voltunk a Vienna Capitalsnak,…..
Tommi Satosaari izomhúzódás miatt nem tudta folytatni a játékot az Olimpija Ljubljana elleni mérkőzés második harmada után, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző blogunknak. Hetényi Zoltánra senki nem neheztel, de fontos, hogy túltegye magát a történteken. A hosszabbításban a kapus…..
A Phoenix éppcsak túl élte a nyarat, még mindig nincs tulajdonosa. A Detroit legjobb góllövőitől volt kénytelen megválni. A Chicago idén még erősebb lesz. A San Jose Dany Heatleyvel indul versenybe a Stanley-kupáért. A Nyugattal folytatjuk a beharangozást. Az első részben,…..