Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lawliet- Ryuuzaki

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok a rajongók, akik szerint egy film csak akkor jó, ha az utolsó vesszőig szolgaian követi a megfilmesített könyvet, már akkor sopánkodtak Tom Cruise 1,7 méteres magasságán, amikor bejelentették, hogy elkészül az első film Lee Child Jack Reacher-sorozatából, mert a szerző történetesen 195 centis…..
Lawliet- Ryuuzaki 2018.11.16 10:34:00
@zakoca: ebben egyetértünk. :D

TC Jack Reachere olyan, mint az afro Ciri. Annak, aki nem ismeri a történetet, édesmindegy. Annak, aki meg ismeri, őrjöng és ezzel hírverést csinál a dolognak, ingyen.

Ettől függetlenül TC nekem sosem volt autentikus mint akció színész (noha nem egyszer jól hozza a karaktert), bájgúnár szerepben annál inkább.
Lawliet- Ryuuzaki 2018.11.16 10:36:29
@KundK: oooo, és még szőke is legyen? Bár esetében ettől a nüansznyi dologtól eltekintek. :D
A párkapcsolat nem csak a léleknek, de a zsírpárnáknak is kedvezni szokott, amiknek a gyarapodása általában egyenesen arányos a szakítás esélyével is. Vannak azonban olyan párok, akik ahelyett, hogy kidobták volna sütiszörny kedvesüket, inkább rávették arra, hogy fogyjanak le velük együtt. Ilyen egy…..
Kutyatartó nemzet vagyunk. Magyarországon egyszerűen imádjuk a kutyákat! És ez a kutyák legnagyobb veszte...
Lawliet- Ryuuzaki 2018.10.04 13:05:39
@beste: koszi, beeloztel.
Minden kutya FAJtiszta. Amirol a sok okoskodo sznob affektal, az a FAJTATISZTA. Ha mar allatbaratnak tartja magat, akkor ezt a rendszertani aprosagot tudja.

Teljesen egyetertek a poszterrel. Sokszor latom, hogy a kistestu allatokat divatkiegeszitonek/gyerekpotleknak hasznaljak. Utana persze csodalkoznak, hogy kezelhetetlen lesz, eldobjak es gyorsan vesznek masikat, ami eppen abban a pillanatban trendi. Amilyen felszinesek az emberi kapcsolataikban, annyira keptelenek felnoni az allattartashoz.
Amikor exem ragta a fulem, hogy kiskutyat akar a belvarosi lakasba, kozoltem vele, hogy nem, mert ismertem a kutyak igenyeit. Vegul kompromisszumos megoldaskent lett ket macskank, mert azok megiscsak fuggetlenebbek es mashogy igenylik a torodest. Ex lelepett, persze az imadott macskai ram maradtak. Ennek 4 eve volt. Az allatok szeretetben, macskahoz melto eletet elnek. Mert befogadtam oket, tehat az eletuk vegeig, a tolem telheto legnagyobb odafigyelessel gondoskodok roluk.
Lawliet- Ryuuzaki 2018.10.05 08:46:10
@ételizésítő: yupp. Csak epp sokmillio legy meg tehenuruleket eszik. ;) Attol meg, hogy a tobbseg hasznalja, nem helyes.

Ugy latom, megjelentek a frocsogok. Nem az allat tartas az alapveto problema, inkabb a mikentje. Az allat is szenved.
Lawliet- Ryuuzaki 2018.10.08 13:50:24
@ételizésítő: OFF: Kerlek meselj a tapasztalataidrol, milyen is az. Bar velemenytóformalasbol nem, de egysiku szemelyeskedes tantargyabol jeleskedhettel. Rendszertani fogalom nem nyelvtani kerdes. Ezek utan a sznobozast boknak veszem. ON
A kutyanak kinzas, hogy lakasban van, betonon kell uritenie. Kinzas, hogy fugg valakitol, aki szinte lathatatlan. Igen, borzalmas dolog a magany, de emiatt allatot tartani, potleknak, mert a human iranyu elvarasok toronymagasak, szvsz mar pszichopatologiai esetnek minosulnek. Bar valo igaz, egy beoltoztetett divatkellek trendibb, mint szakember segitseget kerni.
@attilamarton: Nekem ezekrol a szegeny allatokrol egy SP resz jut az eszembe. www.youtube.com/watch?v=2Xf6Tx9NwBU
Ma a vízcsapból is az folyik, hogy egyre növekvő számú informatikus hiányzik Magyarországon. Nem csak informatikusok, hanem jószerivel minden szakmában hiányoznak a jól képzett szakemberek.   A valóban jól képzett informatikusok hiányára utaló nagy port felvert ide illő hír, hogy évek óta nem…..
Lawliet- Ryuuzaki 2018.10.03 12:35:32
@munkanélküli informatikus: Mindkettojukkel egyet kell, hogy ertsek. Szaktudas lenne, csak nem fillerekert, okosba, rabszolga uzemmodban. Az is rohejes, hogy a laikus szamara mar az is informatikus, aki egy feladatkezelot meg tud nyitni.
Ezer eve lettem programozo, amit interjukon jo esellyel le is tagadok, mert az a tudas mar inkabb hatrany es nem tartom magam "informatikusnak". Amilyen osszegeket, amilyen konstrukciokkal mondanak... Volt, ahol mosolyogva kozoltem, hogy bocs, de annyiert inkabb alszom, mintsem, hogy felkeljek.
Egy szo, mint szaz, a jelenlegi oktatasi rendszerben is hittan meg tesi helyett mondjuk lehetne szamtech ora, emellett a kedves cegeknek, ha szaktudast akarnak, a zsebukbe kene nyulni.
A házassági szerződés egy olyan rákfenéje a házasságoknak, amiről senki sem beszél szívesen, de a közös életre készülök, egyre nagyobb százaléka látja be, hogy bizony szükség van erre a papírra. Hiába égsz a szerelem lángjától, ha a házasságkötés után néhány évvel egyszerre csak azt veszed észre,…..
Lawliet- Ryuuzaki 2018.09.26 10:09:45
@Ellenzéki Tüntető: akkor nyugodtan szuld tele a vilagot, helyettem is. ;)

Sokan keptelenek elfogadni, ha egy no nem akar szulni. Rogton karrieristanak, onzonek, hovatovabb r***nak titulaljak. A hazassagi szerodes olyan esetekben is jol johet, ha az egyik felnek jocskan nagyobbak az anyagi eroforrasai, de akkor is, ha mindkettonek van egy, mar megszerzett egzisztenciaja. Tiszta alapot ad. Bar, szerintem a legszebb es legtisztabb szerelmi vallomas, amikor az ember alairja.
@Alick: pontosan. Van, aki abban lajta elete celjat, van, aki nem. Csak jo esellyel az elobbit, az utobbi tartja el, mikozben meg meg is belyegzik.
Lawliet- Ryuuzaki 2018.09.26 10:10:42
@zord íjász: csak vagyna egy nonemu egyedre, aki egyaltalan hozzaszol. :D
Kinek rossz a szomszédja, annak sok a gondja. A népi bölcsességben rejlő igazságot valószínűleg mindenki megerősíti, aki nem a Hortobágy vagy egy erdő közepén lakik magányosan, hanem a véletlen sorsolta embertársakkal körülvéve, tőlük legjobb esetben is max. egy kerítéssel elválasztva. Bár egy…..
Minél magasabb értéket mutat a hőmérő, annál rövidebbek a szoknyák és a nadrágok. Ennek az összefüggésnek sok kolléga örül. Az egyre forróbb és hosszabb nyarak miatt ma már a munkahelyi öltözködés hatásait sem szabad kihagyni, ha egy cég életét jobban meg akarjuk érteni. Első hallásra jó…..
Vonat, 30 fok, 30 perces késés, tömeg. Minden hely foglalt, kivéve egyet, ott egy - Hadházi László kifejezését használva - egy pirított ribanc (továbbiakban: PR) táskája ül. Biztos néz ki az ablakon. Utas jő, s pihegve szól: Elnézést, szabad az a hely? Na itt történt a félreértés: PR kérdésnek…..
Magyarországon stadionépítést emlegetni olyan, mint… a hasonlat befejezését mindenkinek a fantáziájára és beállítottságára bízzuk. A posztban viszont nem csak emlegetjük a stadionépítést, hanem meg is mutatjuk, melyek a világ legdrágább arénái...
Lawliet- Ryuuzaki 2018.05.13 18:36:11
@gépeklázadása3: mutyival, vaegy ebbe az meg nincs beleszamitva?
A fejlesztői csatornán megjelent előzetes használja ezeket a jópofa, ugyanakkor kissé idétlen animációkat...
Lawliet- Ryuuzaki 2018.01.26 10:40:20
Olvasónkat előfizetőként főleg az akasztotta ki, hogy nyár óta nem működik problémamentesen a Horizon Go. Nekem szerkesztőként jobban fennakadt a szemem azon a húzáson, hogya UPC nem sokkal a novemberi automatikus és ingyenes sávszélesség-emelés előtt megpróbálta az érintett előfizetőknek 700…..
Lawliet- Ryuuzaki 2017.12.08 11:32:42
@HjCRN+y7: Igen, regebben tenyleg igy volt, meg masnal most is igy van. Megvan a teljes levelezesem, illetve kikertem az osszes hangfelvetelt, mert sehol nem hangzik el az ugyintezoktol, hogy 30+ miatt korlatozhatnak. Nem 60, vagy 90. Ismerem a gyakorlatot. Verlazito volt, de nem erdekelne es azt mondanam a dologra, oke, gyokketto voltam, megerdemlem, ha nem ugy viselkedtek volna velem, mintha a picsajukbol rangatnak ki.
@Toxic Waste: ha jol sejtem, nem segitett. Mindig azt keresik, mire lehet rafogni a hibaikat es a katasztrofalis halozatukat.
Lawliet- Ryuuzaki 2017.12.11 10:41:13
@Xezs6: +1
Svédország a Good Country Index évi jelentése szerint a legjobb, legnagylelkűbb országa. A civil szervezet minden évben szakértőket kér fel az országoknak az élet minden területén való értékelésére a gazdaságtól a szegény országoknak adott támogatásokig, az esélyegyenlőségtől a környezetbarátságig…..
Lawliet- Ryuuzaki 2017.11.21 11:47:27
Lawliet- Ryuuzaki 2017.11.21 15:23:39
@szellemkor: Oly szepen felvazoltad a bullshitet... Azert a svedek, a skandinavok nem hulyek... Nem ugy tunik, mintha ott olyan hu de nagy problema lenne. Itthon se volt, keresniuk kellett eleg rendesen, meg behazudni.
Igaz, szamomra az a legkedvesebb, amikor vmi gazdassagi koltozo osztja kulfoldrol az eszt, meg jon a migrancsozassal. holott melyen kussban kene maradnia, mert nem az eroszak es a polgarhaboru elol menekult, csak kiment szexmunkasnak, vagy mosogatni.
OffTopX TOP 5 Budapest WTF 2017.11.10 01:04:56
Nincs egy éve, hogy felköltöztem Budapestre, ami kisebb kihívásnak bizonyult, mint amire számítottam. Nem haltam éhen, megtanultam mosni, megtanultam közlekedni (leszámítva azt, hogy az első 6 hónapban valahogy feszt a Margitszigeten kötöttem ki), nem kötöttek belém éjszaka (még. de ez csak idő…..
Lawliet- Ryuuzaki 2017.11.16 23:39:31
Sátánizmus - ami sötétségről, kegyetlenségről, ezotériáról, rituális áldozatról, vérgőzös orgiákról, és általában véve, nem kívánatos, antiszociális viselkedésről fest bennünk képet. De mégis, miről szól ez a vallás valójában? Hogyan határozzuk meg a Sátánizmust? Ténylegesen miben hisznek a…..
A nagy sorosozás és brüsszelezés közepette elsikkadt, hogy a kormány szatellit szervezetei, köztük az ifjú kereszténydemokraták épp azért lobbiznak, hogy ne legyen érvényes Magyarországon a nők elleni erőszak megfékezését célzó nemzetközi szerződés...
A Magyar Közlekedési Klub szerint minden közlekedési szabályozót úgy állították át Óbudától a budapesti városházáig, hogy Tarlós István könnyedén beérhessen a munkahelyére az autójával. ..
A mai világ a karcsú embereknek kedvez. Egy szép alakkal rendelkező nőt látva az utcán valószínüleg arra következtetünk, hogy ő boldog párkapcsolatban él, sikeres, és egy jó ember. Ellenben a kövérekkel, akikről többnyire rosszat feltételezünk.    Felmérések szerint manapság a  fiatal lányok…..
  Sokan álmodoznak az ideális társról. Akinél minden stimmel, aki úgy tökéletes, ahogy van. 40 éves kor felett sok férfi számára az a bizonyos tökéletes társ csakis mutatós, csinos nő lehet. Ez érthető is. Ki ne álmodozna egy dekoratív partnerről? Legyen kedves, vidám, szexi! A lényeg azonban nem…..
Lawliet- Ryuuzaki 2016.10.12 16:10:10
@errrrrrrrrr: Hogy hogy nez ki? Ugyanugy. Nem, pontositok, meg szanalmasabban. Es ki kell hogy abranditsalak, egy nala idosebb nonek nevezett hajopadlot szedett fel (szvsz az allt szoba vele). Szoval ezzel igencsak mellelottel. Kettonk kozul en voltam a boldog, felszabadult fel. :D
Lawliet- Ryuuzaki 2016.10.12 17:34:06
@errrrrrrrrr: eroteljesen. Csunyacska, butacska, de (remelem legalabb is) boldogok, es beken hagynak, so win-win. :)
Lawliet- Ryuuzaki 2016.10.13 09:49:26
@tenma: Yepp :)))) En csak nyertem az egesszel, "onhibamon kivul".
  Nem, nem egy jól megválasztott öltönyről, óráról vagy hajviseletről lesz szó. Különleges, belső értékekről. Vannak nők, akik a fiatalabb pasikat kedvelik, és vannak, akik az idősebbeket.  Ott van például Madonna, aki a hatvanhoz közeledve is a nála sokkal fiatalabb korosztályban keresgél. És…..
Lawliet- Ryuuzaki 2016.10.09 05:54:10
@karandash: Csak egyeterteni tudok.
Lehet csak szemelyes tapasztalat, de pont, hogy a posztban leirtaknak kb az ellenkezojevel talalkoztam. Volt nem egy 40 kozeli, es volt fiatalabb ferfi is az udvarloim kozott. Altalanos tapasztalatom, hogy a fentebb leirtak nem korhoz kothetok. Persze minden korosztalyban volt pro, es kontra, de sajnos ahogy idosodnek, egyre kevesebb az eletkedv, es nehezebb kimozditani a kanape nyugalmabol. Nokent magyarazkodnom kell, miert a (papiron levo) koromhoz kepest 6-10 evvel fiatalabb udvarloim vannak. A valasz egyszeru. Szeretek elni, szeretem elvezni az eletet, legyen az egy jo konyv, egy kirandulas, egy tarsasozas, vagy epp egy tancos buli. Es nem, nem evente 1-2szer.

Es tisztelet a kivetelnek, mert biztosan van, valahol (csak epp foglalt, boldog csalados ember).
Lawliet- Ryuuzaki 2016.10.09 13:58:13
@szepipiktor:
Koszonom a sztereotipiaidat, de mellelottel. Nagyon is. Sajnalom, hogy a sajat frusztraltsagod kivetitetted ram, es hogy ennyire savanyu a szolo.
"Az nem adás, ha te bulizni, táncolni és kefélni akarsz! " Probald meg ertelmes felnottkent ertelmezni, mit irtam, es ne dacos kisovodaskent, akinek elvettek a jatekszeret. Vagy csak ratapintottam a gyenge pontra?
Igen, barmilyen idos megkaphat barmilyen idost, megfelelo penzmaggal. Bar elitelem a szellemileg fegyvertelen es naiv emberek ilyen szintu kihasznalasat.
Meg egy gondolat. Akar hiszed, akar nem, attol meg hogy egy NŐ egyedulallo, es fuggetlen, nem r*banc, es nem gondolja, hogy csak a laba kozeert kene barmit megkapnia. NŐrol beszeltem, nem a tobbirol. szoval kerlek ne sztereotipizalj, a sajat sertett egodbol kiindulva.
A DPRK 360 blognak sikerült megszereznie az idei észak-koreai női divatkatalógust (녀자옷 - Női ruhák). A katalógus nem csak fényképeket tartalmaz, de szabásmintákat is, hogy a hölgyek otthon is elkészíthessék a divatos öltözékeket. A ruhák többsége a 80-as, 90-es évek nyugati divatját szintetizálja a…..
  De egyedülálló nők és elvált asszonyok... ti is? Csak azért, mert élvezitek az életet és urambocsá' nem siránkoztok, amiért éppen nincs mellettetek senki? Avagy miért szembesülnek a nők ezzel az előítélettel olyan gyakran, ha a párkeresés nem éppen akadályoktól mentes útját járják? Azért,…..
Lawliet- Ryuuzaki 2016.07.25 20:33:16
Nos, sok dologban egyertertek, a cipo hasonlo. 30 felett mar tul vagy tobb kevesebb tartos, es kevesbe tartos kapcsolaton, rosszabb esetben hazassagon is. Mar ismered magad, de meg fiatal vagy.
Amitol szemely szerint agybajt tudok kapni, megis csak mosolygok:
- Az emberek nagy resze azt hiszi defektes vagy, mert egyedul vagy.
- A csalados barataid szanalommal vegyes irigyseggel figyelnek.
- A csaladod azert aggodik, hogy kifutsz az idobol, es nem lesz unoka/unokateso, mert szerintuk keptelen vagy egy alkalmas partnert talalni.
- A pasik... Nna, az egy kulon tema. Van, amelyik ugy gondolja, ijeszto vagy, mert a sajat labadon is megallsz, vagy epp hasznalhatnak matracnak.a mar kihult kapcsolatuk mellett, amibol tul kenylemesek vagy gyavak kilepni. Ezeknel csak azok a rosszabbak, akik azert kornyekeznek be, mert ugy szamolnak konnyu preda vagy.
- Ijeszto mennyisegu megtort, kiabrandult, csalodott ffival talalkozol, akik nem kepesek az exet feldolgozni. Vagy azt akarjak, ugyanolyan legy, vagy epp az ellenkezojet, de ritka, hogy teged akarnak, es nem csak a hust latjak benned. Es igen, mindegyik kap egy lehetoseget, mert szimpatikus volt valamiert.
Nos, kedves holgyek, urak. Attol meg, hogy valaki kepes kilepni egy mukodeskeptelen kapcsolatbol, hogy nem kot ketsegbeesetten kompromisszumokat -vagy epp meg tud szerelni a csapot, vagy ami elromlott-, nem jelenti, hogy nem szeretne Tarsat, nem tud erzekeny, vagy gyenged lenni. Tud, de nem minden aron. Nem attol lesz ribanc, hogy ad magara, vagy hogy eljar szorakozni, vagy epp eli az eletet. Hol boldogabban, hol kevesbe boldogan. Ribanc attol lehet, ha nem tudja hany eves, vagy hany kilo. Ha annyira elveszti onmagat, hogy barkinek barmit megtenne, csak kielegitsek az anyagi igenyeit, vagy epp ne legyen egyedul. Oket sajnalom, mert valaha ok is Nok voltak, csak valahol elvesztettek onmagukat az uton.
  Véget ért az HBO-n a Trónok Harca hatodik évada. Idén utoljára jelentkezünk spoileres kibeszélővel...
Lawliet- Ryuuzaki 2016.06.28 22:04:26
@beetee: Amik meg a Masok... :D
Lawliet- Ryuuzaki 2016.06.28 22:28:59
@Lawliet- Ryuuzaki: De viccet félretéve, lesz még Sansa szarban, ha a hugi bekattan. Márpedig sanszos, hogy kiderül a szerepe egy-két dologban, és sosem szerette túlzottan.

Jon nem vágyik a vastrónra, ahogy Észak királya se akart lenni, meg parancsnok sem. Sansa mondta neki, hogy Ő Stark (csak épp nem úgy, ahogy gondolja).

Bran szerepe jó kérddés. Lehet ő a harmadik lovas egy kis vargolással.

Danny, mehh... Talán végre tényleg elkezdett felnőni. Az utóbbi időben sértett tiniként viselkesett. Talán, és ez erős talán, Tyrion tud rá tényleg hatni. Ha nem, akkor hulljon el.

Cerseinél már elmentek egy ideje otthonról, de most nyilvánvaló. Ahogy a másik két gyermekét még siratta, most kb teljesen hidegen hagyta a király öngyilkossága.

Lannistereknek, akárhogy is nézzük, befellegzett. Baratheon ház túlképp kihalt, Dorne-ban van még némi potenciál. Targaryeneket Danny képviseli már csak trónkövetelő szinten. Perpill a Starkok vannak a legtöbben, de ott talán Sansa az egyetlen, aki a vastrónt akarja...

Kisujj ha nem forgatja jól a lapjait, még ki is végzik, ha más nem, Arya, ahogy göngyöliíti fel a szálakat.
Az elmúlt évek gasztroforradalmához kapcsolódóan generációváltás is zajlik a hazai vendéglátós szakmában. Ennek kapcsán egyre inkább úgy tűnik, hogy a minőségi, igényes, kézműves és dizájn szavak mentén alapított új egységek általában fiatal, gyakran más szakmában már sikeres tulajdonosainak nemcsak…..
Lawliet- Ryuuzaki 2016.05.25 19:48:11
@Nácibácsi: Nem vagy te veletlenul a poster bertollnoka?

Ha beulok vhova, fizetek, es fogyasztok, nem fogok felallni. Ki tudja mas is varni a sorat, mert sokakkal egyetemben nem azert ulok le teraszon, mert benn akartam, hanem hogy elvezzem a napsutest. Ha kutyaval, vagy mas olyan tenyezovel megyek, akkor kivarom szepen a sorom. Nem hozok senkit azert kinos helyzetbe, nem allitom fel, es ultettetem at. Kezdem unni a sok istenkomplexusos idiotat. Igen, vendegkent.
Lawliet- Ryuuzaki 2016.05.25 20:19:35
@Nácibácsi: A "write only"-rol annyit, hogy sokakkal ellentetben meg a poszter eredeti irasat is olvastam.

Ontudatos vagyok? Igen. Egoista? Igen. :D
Viszont nalad tuti volt a "write only" ;) :"Ha kutyaval, vagy mas olyan tenyezovel megyek, akkor kivarom szepen a sorom. Nem hozok senkit azert kinos helyzetbe, nem allitom fel, es ultettetem at." Es igen, a szemelyzet szerintem telesen helyesen jart el. Ha a poszter tenyleg torzsvendeg lett volna, akkor ismeri a helyi szokasokat, es a szemelyzetet. Olvasatomban az egesz post arrol szol, hogy apuci kicsi elkenyeztetett gyereke talalkozott a valosaggal, es nem tetszett neki, hogy nem ugraljak korbe, hanem alkalmazkodnia kell, es varni egy kicsit. Jaaa, hogy ez nem tetszett neki? Akkor erik meg ennel nagyobb pofonok is az eletben.
Lawliet- Ryuuzaki 2016.05.25 20:22:28
@Nácibácsi: Jaaa, aprop :D Az illemet ismerem, es gyakorlatban is hasznalom. Empatikusvagyok es segitokesz, de senkit sem fogok azert jutalmazni, mert eletkeptelen, es a hisztiert cukorkat var.
Minden a képen, nem elemezzük, mert minek, a Szulejmán és a Barátok közt országában minek...