Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orangedóri

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halihó, újra itt vagyok friss infókkal:) Azzal kezdeném, hogy a múltkori teliholdas partyt bebuktuk..Hogy ez hogy is történhetett meg..Hát úgy hogy éjfélkor végeztünk a munkával és akkor gyorsan átöltöztünk, Raquel meg én, és utána irány kocsival Ciutadellába ahol már várt…..
 Na most megint időt szakítottam egy újabb bejegyzésre, hogy legyen mit olvasni ha unatkoztok:p Most jöttem a tengerpartról, iszonyú a hőség. Bár neten olvastam, hogy most magyarországon is hőségriadó van..Itt már 2szer esett!!J Röpizni már megint nem jutottunk ki..Már 3 napja…..
Spanish summer:) képek 2009.07.04 17:41:45
Na ze rövidke lesz most, csak szólni akartam h csináltam albumokat:)http://margit777.jalbum.net/ ezen megtalálhatjátok és mindig erre az oldalra fogom őket tölteni.Amúgy most semmi különös nincsen azon kívül h megint harcképtelenné tettem magam..méghozzá a hüvelykujjamra…..
 Ez most a családomnak szól: Bocsi, nem tudom miért ilyen szar a skype, de legalább valamennyire is hallottam a hangotokat (mondjuk apuét kicsit gépiesenJ). Gyógyulgass meg és pihenj sokat!! Remélem minden ok otthon és cociáék is jól érzik magukat, adjátok át hogy puszilom…..
Spanish summer:) Érkezés 2009.06.27 16:34:59
 Végre itt a várva várt pillanat!!Megérkeztem Menorcára!Persze nem kis bonyodalmak árán. Egyrészt tök korán kelltünk, 4kor!! és 7 körül ment a gépem Mallorcára. Az első repülőutam egyedül. Nem ment zökkenőmentesenJ Hát Mallorcára szépen landoltunk csak egy gond volt,…..