Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tonohaver

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzetes hírek szerint a vasárnap óta aktív Mars-járó nem adott elsőbbséget egy kráternél a 2004 óta aktív Opportunitynak. Az Amerikai Űrkutatási Hivatal Nem Földi KRESZ Részlege (NASA–NETC) szerint egyértelmű volt a helyzet: a régebb óta a vörös bolygó felszínén…..
Tonohaver 2012.08.10 09:05:44
Tömegadó, gagyi Hygz-Boson Kínából, és a CERN is igazolta, hogy Szegedi Csanád zsidó. Rövid híreink a világból Higgs-bozon megtalálásának alkalmából. Magyarország - Tömegadót vetnek ki a Higgs-bozonokra"A magyar kormány is örömmel értesült az elemi részecskék tömegét…..
Kérem szépen, lassan tényleg kiderül, hogy minden valóságshow-szereplő megpróbált karrierje során megélni a testéből, most éppen Aranypart Ada, a Viasat tavaly nyáron a Balatonon forgatott trashreality műsorának egyik szereplőjéről került elő egy link, amin igencsak mosolyogva villant melleket és…..
Sorozatunk előző részében már szót ejtettünk a COIN-gépek dél-amerikai alkalmazásáról, hosszú szünet után a szálat ismét felvéve a mai és a következő részben pedig mélyebbre ássuk magunkat a földrész múltjában az onnan származó ilyesfajta típusok bemutatásával. Az…..
Az elmúlt 21 évben a BKV kifizetőhellyé vált a várost uraló maffiakörök számára, talán ebben lett némi változás, egyelőre kínos korrupciós ügyek nem merültek fel, de jobbára úgy tűnik, hogy a BKV csupán játékszer a főpolgármester, a kerületi vezetők és Simicska emberei…..
Ha nem tudtátok, akkor most megtudjátok. John Lennon nem csak The Beatles meg zene meg dalszöveg. Írt prózát is és nekem nagyon bejövős. Hosszú de olvasható és élvezhető (Révbíró Tamás fordítása). a tovább után maga a mű. Zsebnótaszómban úgy áll…..
A Magyar Nemzeti Bankról szóló törvény Unió elé kerülő legújabb szövegtervezete már Magyar Nemzeti Sperma- és Jegybankot említ. „A folyószámlát eztán szó szerint kell érteni” – említi a törvényjavaslat preambuluma, egyúttal leporolva a régi viccet is:…..
hogyvolt Aranypart - 1x25/26 2011.10.05 08:33:00
A múlt heti kavarás után visszatérünk a rendes kerekvágásba, mintha mi sem történt volna, azaz nem pótlom a kimaradt két epizódot, csak röviden összefoglalom a történéseket, tessék: a Petőfi-sétány debiljei elmentek egy kalandparkba, ahol meglepetésre 95D bizonyult a…..
Blogunkban már több alkalommal foglalkoztunk Dr. Dávid Tamás bécsi állatorvos termékével, a CoD teával. Előbb Vágó István fogalmazta meg kétségeit a tea állítólagos rákgyógyító hatásával kapcsolatban (A rákot gyógyító tea, avagy hogyan olvassunk termékismertetőt), majd a Gyógyszerészet c. lapból…..
Értéknövelt kiflikkel csábítja az új receptre vágyó vásárlókat a Tesco. A tesztszakaszban véletlenszerűen előforduló légy az ajánlat része!Újabb szfvári Tesco-s kapás...most ilyen hetem van. Rááll a szemem. Lehet lemaradtam valamiről és ez a fokhagymás-tejfölös kifli most…..
Internetet találtak egy kínai férfi végbelében az Észak-koreai hatóságok. Az ázsiai országba DVD-n próbálták becsempészni a világhálót. Akár nyolc évet is kaphat felakasztva és lefejezve az a kínai férfi, akit szombaton kapcsoltak le az észak-koreai nem annyira titkos…..
Tonohaver 2011.07.05 23:15:07
@Bruhahaha:

Micsoda?
Én többet nézek+ reggelente a kv mellett, a hírolvasás után!
Tonohaver 2011.07.05 23:19:49
 Lénát a konyhából sem könnyű kicsukni, az udvaron pedig csak folyamatos táplálással lehet távol tartani a munkadaraboktól.   Nem vagyok az éttermi halászléfogyasztás nagy híve, mivel tipikusan azon ételek közé tartozik, amiről a végeredményt látva nem tudhatjuk, mi került bele.…..
Robogó Ilyen állat nincs is! 2011.05.26 10:00:00
Pedig van: én vagyok az! Kezdjük talán azzal, hogy sem 1995 táján, sem máskor nem akartam én motoros futár lenni. De valamiből élni kellett, és az akkor még létező műszaki diszkontban ordenáré kamuzások árán elnyert állásom 20 ezer forintos fizetéssel kecsegtetett. Előre…..
Zoli már biztos szénné idegeskedte magát, hiszen ahogy nézem, ma jár le a befizetési határideje ennek a vicces számlának. Nem kellett volna égive hagyni a régi 100wattos izzókat, muhaha: Mellékletként csatoltam egy képet, mely a blog profiljába illik. Az E-ontól érkezett egy…..
Drámaibb lett volna a cím, ha megtoldom egy "elveszett titkai"-val, de mivel ezek nem titkok, és legkevésbé elveszettek, csak éppen keveseknek áll össze a fejében, hagyjuk a szenzációhajhászást. A lentieket vagy tucatszor megírtam már kommentben, de többször már nem, csak…..
Tonohaver 2011.01.25 00:51:11
Sajnálatosan az igazi fogyás (mellesleg izmok felvétele) képlete nem a diéta -bármi is legyen az- igazán, hanem, hogy ne utáljál izzadni!

Nehéz néha elkezdeni futni nagy túlsúly mellet, ekkor javasolt az ízületeket is kímélendő úszás kezdésnek, de sajna a kövérség képlete bizony több nyájas (süti pld.) kalória bevitele, és /vagy a kevés mozgás.
Ma 200 m, holnap 400; holnapután két km!
Ha egyedül nem megy, szervezzél be egy barátot, a kitartás legalább kihívás lesz!

"A levegőből is hízom" mondják egyesek.

(Most nagyon-nagyon bocsesz:
A koncentrációs táborokban nem volt kövér ember!
Volt sok munka (sok mozgás, kiégetett kalória) és energiaszegény étkezés.
Elnézést újfent! )

Ha koplalsz, -ezerszer leírták-, a szervezet visszavesz, majd ha kicsit is eszel, tartalékolni kezd, hiszen arra áll be:
szűkös napok vannak. Fogyókúráról-fogyókúrára hízik az ember, amíg -kevésbé írták le-, ha hétfőn (csak példa!), mintegy két órát sportolsz megizzadva (!) még szerdán is 20-30%-al gyorsabb az anyagcseréd, égetsz, mert az izmok készülnek:
vadászni/menekülni kell tán...

Év százezrek testi/anyagcsere alkalmazkodását nem "űbereli" semmilyen divatos doki/diéta!

(Családi példák is vannak, a sokszor leírt alaptételek mellet. Bizony, nagyjából nem is levegőt esznek, csak a szemükben, a saját adagjuk "összemegy". De ez már lelki probléma is...; Na erről regényeket lehet írni, -Sóher Norbert- nem blogot, vagy kommentet!)
Tonohaver 2011.01.25 01:33:58
Amikor a köztévé átalakításakor úgy döntöttek, hogy az m2 ifjúsági/gyerekadó lesz, vélhetően nem az alábbi orosz videóban mutatott zenés-táncos műsorszámra gondoltak a műsorszerkezet sarokköveként, de a remény hal meg utoljára, ugye.   ..
Kicsit módosítottam, hozzátettem ehhez az íráshoz. Mostanában sokat gondolkodtam azon, hogy a tisztán elektromos hajtású autók valóban használhatók lesznek-e és tényleg környezetkímélők-e? Itt van pontokba szedve, mire gondolok.  Az első kérdés az, mi van, ha a…..
A fenti állítást a kitekinto.hu külpolitikai portál is levonja. A szakmai szemszögből dolgozó lap véleménye szerint: Orbán Viktor moszkvai látogatása egyetlen dologra volt jó: a magyar miniszterelnök végre közös fényképen szerepelhetett Vlagyimir Putyinnal.És mi vagyunk, olyan…..
Hat éves szünet után november 20-án indul a Való világ negyedik kiadása, celebekkel, megváltozott beszavazóshow-val, új műsorszerkezettel és dedikált kúrószobával, amiről ugyan a csatorna szemérmesen azt kommunikálja, hogy "csendes szoba, pároknak", de közben kacsingat…..