Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vman

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2008-hoz képest mind az e-vásárlók száma, mind az online vásárlások gyakorisága megnőtt. Továbbra is az elektronikai cikkek, CD-k, DVD-k, könyvek, valamint a ruházati cikkek a legkeresettebbek a világhálón – derült ki a KutatóCentrum és a Mai Piac közös…..
A múlt évhez képest jelentősen megnövekedett mind az e-vásárlók száma és gyakorisága is - közölte a Mai Piaccal közösen végzett legfrissebb felmérése eredményét csütörtökön a KutatóCentrum. A felmérés szerint lendületben van az online piac: míg tavaly a legalább hetente…..
A netes vásárlás gyors és kényelmes. Akkor mégis miért vállalják jó néhányan még mindig a bolti tülekedős vásárlás nyűgjét? Az első számú ok a biztonság Az igazán minőségi online boltok arra törekszenek, hogy mind megbízhatóságban, mind a jó hírnév terén…..
Véget ért a nyár, mellyel kezdetét veszi az iskola. A személyi jövedelemadóról szóló törvény alapján a munkáltatók adómentes juttatás formájában hozzájárulhatnak a munkavállalók iskolakezdéssel összefüggő költségeihez. A juttatás az iskoláskorú, tanuló gyermeket…..
Az iskolaszezon beköszöntével nem csak a tankönyvekkel és az iskolatáskával kell számolni: azt is érdemes figyelembe venni, hogy új tanévhez új ruhatár kell. Spórolni természetesen ezen a téren sem lehetetlen, ezért megnéztük, hogy mekkora az a legkisebb összeg, ami alatt nem…..
Vásárlásmánia HTC Hero teszt 2009.08.30 08:14:29
Kipróbálhattuk a HTC harmadik androidos okostelefonját, a Herót. A készülék azért különleges, mert ez az első androidos mobil, amelyet Magyarországon hivatalosan is forgalmaznak, ezért igyekeztünk alaposan megismerni, vajon a Google platformját futtató Hero valódi vetélytársa…..
Egy apróhirdetés oldal a megfelelő hely lehet az olcsó áruk és szolgáltatások megszerzéséhez, bár a legtöbb eladó termék főként használt az ilyen portálokon, de azért akad nem kevés új termék is. Így mielőtt vásárolni szeretnénk az interneten érdemes megnézni az…..
Júliusban a kizárólagos hazai forgalmazó T-Mobile üzleteiben és viszonteladóinál is megvásárolható lesz az új iPhone 3GS mobiltelefon. A T-mobile vezetője megerősítette, hogy megkezdik még júliusban az új iphone forgalmazását, bár részleteket még nem árult el, így nem tudni…..
Egy amerikai tanulmány szerint sokan tévedésből vesznek netbookot a hagyományos notebook helyett. Mi most abban segítünk olvasóinknak, nehogy hasonlóan járjanak: minden fontos információt összegyűjtöttünk arról, ami egy olcsó minilaptop vásárlásakor szóba jöhet. A hazai…..
Vannak akik nem nagyon szeretnek gyalogolni, így vásárlás során is az áruházhoz legközelebbi parkolót keresik. Az alábbi videókon viszont embereink még ennél is tovább mentek:   Női vezető a benzinkúton Zene boltba is lehet autóval menni Még egy női sofőr és…..
Kovács Miklós beszámolt egy új felmérésről is, amelyben a horvát tengerpartot összehasonlították a Balatonnal. Ebben egy négytagú magyar család szállás, éttermi és utazási költségeivel kalkuláltak szerény körülmények között. A számítások szerint egy egyhetes balatoni…..
Olyan rossz hatással volt az áfaemelés a hipermarket pénztárgépeire, hogy az olcsóbb árucikekket össze-vissza árazták, Vendel papírzsebkendőjét például a valós 229 helyett 629 forintért számolták el, de halootak olyan szegfűborsrajongóról, aki 100 forint helyett majdnem…..
„A Tesco nagy piaci súlya miatt elinduló folyamatok láttán aggódhatnak az ír élelmiszeripari beszállítók. A hipermarketláncban ugyanis a saját márkás termékek kiszorítják a polcokról a helyi cégek áruit. Közgazdászok szerint amennyiben ez a jelenség elterjedtté válik,…..
A teljes ruházati szegmens több mint 13%-os veszteséget szenvedett, a Tesco ezzel szemben pedig közel 19%-al növelte eredményét. Derül ki a GfK Hungária által végzett, a ruházati termékek hazai piacát vizsgáló kutatásból.   Egyre több olyan akciós ajánlatot látni ahol nem…..
A számítógép szinte mindent tud rólunk és, így segít a termékek kiválasztásában a vitaminoktól kezdve egészen a ruházati termékekig. A ruhák kiválasztásánál például egy virtuális képmásunkat hozza létre a pontos méretekkel, majd  felöltözteti azt a kiválasztott…..
Július 1- től emelkedik az Áfa,  a kérdés az, hogy a többlet terhet áthárítják-e a vásárlókra vagy benyelik a kereskedők?Valószínű, hogy igyekszenek kompenzálni az ár különbséget, de azért nem fogják összetörni magukat. Több áruház már megkezdte az árak…..