Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezio

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
Az intród nagyszerű volt :P Az intró zenéjéhez képest viszont halkabban beszéltél, ezt tessék máskor korrigálni (mondjuk az intró zenéjét lejjebb venni). A beszédeddel nem volt különösebb gond, szépen elmondtál mindent a játékról, ráadásul a poénjaid is tetszettek :) Az…..
Rettenetesen idegesítő, amikor az ember szenved egy játékkal és aztán amikor vége van, nem kap semmilyen épkézláb jutalmat. Erre volt már példa videóimban elég (pl Beach Soccer, Dark Vampires, Airborne Hero, Bug Mania...) és minden ilyen alkalom egy megalázó pofánütés. Nos,…..
Megpróbálok objektív maradni:3 azaz három percben szerintem egy flash játékot tökéletesen be lehet mutatni, de egy ilyen 'legendát'.. már szinte sértés.. A hangot alig lehetett hallani. A videónak igazából nem volt se vége se hossza. Szinte értékelhetetlen, alig minősíthető…..
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
Ezio 2009.08.14 14:53:00
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
Ezio 2009.08.02 13:57:35
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..