Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Subilevi

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy pillanat, amikor minden, amit addig biztosnak hittünk, relatívvá, hirtelen súlytalanná válik. Egy autogramgyűjtő mindig az igazi teljesítményt keresi, a világraszólót, a maradandót, a megismételhetetlent, s akarja megörökíteni az utókornak egy szignó formájában. És…..
Érdekes, kedves történetet kaptunk a minap:Én az autogramjaim nagy részét postai úton szerzem be, mostmár ugy hogy én küldök aláírandó fotót a "kiszemelt" sztárnak.Mai esős délelőtt elmentem a kedvenc fotólaboromba, hogy leadjam a legújabb rendelésem. A tulajdonos,…..
Kedves és aktuális történetet kaptunk a minap, ez következik ma, az egyik legnagyobb magyar aktív futballistáról, a PSV Eindhoven játékosáról, Dzsudzsák Balázsról.Ezt a számomra kedves (mint nagy foci rajongó) (és gyűjteményem legszebb) autogramját egy…..
„Minden idők legjobb olyan Forma-1-es versenyzője, aki soha nem nyert világbajnokságot.” Ez a legtöbbet emlegetett mondat jellemzi legjobban az angol Sir Stirling Moss életművét. Ő a tiszteletbeli világbajnok, az 50-es évek nagy versenyzője, akinek csupán egyetlen igazi…..
Subilevi 2009.09.05 17:43:39
@brutusbrutalis: Húúú kösszi!!!
Utána nézek az oldalon!!!
Oké megpróbálok valamit bővíteni rajta de tudod nem szerettem volna zavarni .
Subilevi 2009.09.05 18:15:26
A hazai autogramgyűjtéssel kapcsolatos "történeti emlékek" meglehetősen szegényesek, leginkább az aukciókon és a blohapiacokon fellelhető autogram ritkaságokból lehet következtetni arra, hogy milyen körülmények között létezett ez a hobbi korábban.Az első…..
Megtörtént, ami Michael Jackson halálával várható volt: az ebay létező összes mutációját máris elárasztották a hamis Michael Jackson "autogramok", méghozzá horrorisztikus összegekért. Az autogramgyűjtő-társadalom persze azonnal riadót fújt, s megkezdte a hamisítványok…..