Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brobika

22 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a kemoterápia hatásai több, mint 10 évvel a kezelés befejezése után is érződnek. Anna fogai - melyeknek akkor kellett volna kifejlődni amikor a kezeléseket kapta - sajnos nem fejlődtek ki. Most úgy néz ki, hogy 6 csonkot ki kell húzni és két implantátumra is szükség lesz. Az állkapcsán is van…..
Aorta bifemoralis Aorta bifemoralis 2019.09.10 17:22:31
Sziasztok! Sokan kérdezték, hogy mi volt velem, így pár mondatban összefoglalnám, hogy mi történt velem májustól szeptemberig. Már korábban voltak fura tüneteim, néha húzódott a lábamban egy ideg, néha görcsölt a hasam és sűrű vizelési ingerekkel is küzdöttem. (Mint később kiderült, ezek már az…..
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
Képek egy 1986-ban megjelent könyvből: A Renault R25 fedélzeti számítógépe az autópályanavigációt megkönnyítő földi URH adókról (balra)és az utastér klímáról (jobbra) ad tájékoztatást...
Brobika 2014.09.19 09:06:20
Már több, mint egy éve írtam ide, a napok azóta is szépen teltek, Anna óvodába jár (amikor épp nem betegeskedik), csendben teltek a napok.Ennek az írásnak az apropóját az adja, hogy valamikor szeptemberben az MR vizsgálat talált egy csomót a hasüregben. Rögtön ellenőriztük…..
Brobika 2011.06.28 21:30:47
@Imianyuja: Köszike mindent! Mi se szeretnénk megint kezelésekre járni, de sajnos beszéltem egy sráccal akinek 15 évesen hererákja volt, és 30 évesen folytatta pajzsmiriggyel... :(

U.i:
Anna itt ül a térdemen. Megkért, hogy írjam le: a rózsaszín és a lila a két kedvenc szine!
Brobika 2012.09.11 16:28:05
@enimeniko:

Szia!

Tényleg rohan az idő! A srácok nőnek, mi meg megyünk össze!
A műlt héten voltunk megint a szokásos éves vizsgálatokon, hála istennek nincs semmi...
Pani is csókoltat benneteket, sok sikert a nagylánynak a bölcsihez!
:)
Nos így jött el 2011 márciusa. 28-án volt egy rendszer-összeomlásom Lőrincen, és sokat lépcsőztem amíg próbáltam rendbe tenni. A hátam megint fájt már vagy két hete, de nem törődtem vele. Aztán amíg vártam anyagra, átmentem Kőbányára, hogy segítsek a srácoknak egy…..
Infarktus blog Prológus 2011.04.27 18:42:00
A történet 12 évvel ezelőtt kezdődött amikor apám meghalt. A boncoláskor az derült ki, hogy a külső és a belső érfalai elváltak egymástól, zsákszerű elzáródásokat képeztek, és ez volt a fő oka a halálának.Kissé később megmértem a vérnyomásomat és kiderült,…..
Az Egyenlő Bánásmód Hatóságot még nem legyintette meg a kormányváltás szele, ők folytatják tovább küzdelmüket. (Az Egyenlő Bánásmód Hatóság központi hivatal. A hatóságot a szociális és munkaügyi miniszter irányítja. Illetve most az a csúcsminisztérium, ahová ez a…..
Brobika 2010.09.22 23:18:10
UPDATE (05/07): A Hervis csak a fejeket látjaEgészségtelen erotikával találkozott Habos Egyes a Széna téri Hervisben. Az öltözőfülkék felett egy kamera figyel a felpróbált ruhák biztonságára a tükrön keresztül: A napokban a Mammutban található Hervisben jártam egy kis…..
Pénteken kedves kolléganőm főnöknőm :) hívta fel a figyelmemet, hogy már igen-igen régen írtam ide.Nézzük mi is történt azóta:Az ősz és a tél csendben telt. Panni lábadozott, az eredményei minden alkalommal egyre jobbak lettek. Négy hónap alatt négy kilót szedett…..
Ekkora hajam van! Érdemes volt gyűjteni a hajcsatokat!                     A kitartó munka meghozta gyümölcsét! Pénteken a portomat is kivették, és mostantól csak a felülvizsgálatokra…..
Nagy-nagy örömmel tudatom mindenkivel, hogy a mai CT vizsgálat esemény nélkül lezajlott, és NEGATÍV!Kicsit nagyobb a mája Panninak, de ez csak a kezelés mellékhatása...
Hamarosan tényleg folytatom, de addig itt van Böbe néni néhány ragtapaszra rajzolt képecskéje. Valahol megvan a többi is, de most csak ennyit találtam hirtelen Pannika fiókjában. Úgy nézzétek, hogy ezeket Böbe néni az ő nézőpontjából fejjel lefelé rajzolja:..
Panni története Intermezzo 2009.08.04 20:20:45
Örömmel tudatom, hogy 2009 augusztus 3-án Pannika megkapta az utolsó kezelést is (remélhetőleg). A következő fontos dátum a 13-ai CT lesz, amit nagyon várunk. Utána következik még sok-sok kivizsgálás nagyjából tetőtól-talpig...
Panni története December 29. 2009.08.04 20:13:00
Az alábbi eseményeknek már több mint fél éve, és az én fejemben az a német orvos mindent szétpakol (Dr.. Alzheimer), így Marianna emlékeztetett erre a kis közjátékra:Panni az első műtétje óta irtózik a betegszállítóktól (mellesleg megértem őt), ezért gondok adódtak az…..
Panni története December 17. 2009.07.21 21:11:00
Sajnos korábban kellett visszamennünk. 16-án este Panni belázasodott, rögtön hívtuk az adjunktus urat, hogy mit tegyünk. Lázcsillapítást, hűtést ajánlott, és ha nem javul, akkor irány a körház! Anna kapott egy nagy adag lázcsillapítót, és becsavartuk egy vizes lepedőbe.…..
Súlyos gyanúnak adott életet KMate ismerőse, aki sufnituningolás közben a garancia lejárata utánra programozott váltohibát észlelt Volvojában. Látott már valaki hasonlót? Esetleg, aki ott vette, futott bele nagyívű garancián túl jelentkező anomáliába? Egy ismerősöm érdekes…..
Panni története December 15. 2009.07.18 20:30:00
A december 9-i kezelés eseménytelenül telt, viszont a 15. megint egy érdekes nap volt.Az eredeti elékpzelés szerint úgy volt, hogy Annácskát valamikor karácsony előtt műtik a 6. kemoterápia után. (Az operáció előtti kezelés lényge, hogy a tumort összehúzzák, és a kérgét…..
Panni története December 2. 2009.07.18 19:01:00
Ez a nap eseménytelenül telt, a labor jó lett, Panni megkapta a VCR-t.Panni ebben az időben kezdett rohamosan fogyni. Sajnos a szerek kihatnak a szájnyálkahártyára is, és ezzel az ízlelésre is. Bármivel kínáltuk nem ízlett neki. Ha evett is valamit, akkor leginkább az esti órákban,…..
Panni története November 24. 2009.07.18 18:35:00
Ezen a napon Pannika a szokásosnál is sápadtabb volt, ami meglátszott a laborerdményeken is. Ezért a kezelés előtt megkapta élete első transzfúzióját, 1 egység vörösvértestet. A zacskót a hasamon melegítettem, akkor tudtam meg, hogy ez a leghatékonyabb módja a…..
A port beültetéssel egyidőben megkezdtük a preoperatív terápiát. Az első adagot rögtön meg is kapta Anna. Egyik héten Vinchristint, Doxorubicint, és Actynomicint kap, a következőn "csak" Vinchristint. A három közül a "Dox" tűnt nekem a legütősebbnek, ez kb. 10…..
Panni története Folyt. köv... 2009.07.13 22:34:00
Hamarosan folytatom, addig is az Iwiw-en van pár friss kép:iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp..
Most hogy itt a monszun, különösképpen érvényes a mondás, hogy "letöröm a kezed, ha a kocsimhoz nyúlsz!" Mert az lehet, hogy a parkoló autóhoz érve akár 2 másodpercig is látni fogják a hirdetést a fogyasztók, de ha ennél tovább a szemük előtt marad, az káros lesz a…..
Brobika 2009.07.06 22:02:23
@Egyéves Önkéntes: Kb. 300 000 t/év...
Brobika 2009.07.06 22:16:01
@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0:

Pedig kinyomtatja az e-mailt is! Ha van 2-3 válasz, akkor az alábbi szövegből kijön két plusz oldal. Nehogymá' szerkeszteni kelljen! Print, oszt kész!

Mielőtt kinyomtatná ezt az e-mailt, gondolja meg, valóban szükséges-e. Napról napra kevesebb fa lesz a világon.
A jelen üzenetben található információk bizalmasak, üzleti titok, illetve bank- és értékpapírtitok körébe tartozhatnak. Amennyiben nem Ön ennek az üzenetnek a címzettje, Ön nem jogosult a levél olvasására, nyomtatására, másolására, mentésére, tartalmának futtatására vagy bármilyen közlésére. Amennyiben tévedésből kapta a levelet, kérjük azonnal értesítse a feladót és az üzenetet, annak csatolmányait, illetve esetleges másolatait törölje a rendszeréből. Köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy a Zrt. nem tesz és nem fogad el jognyilatkozatokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között.

Before printing this mail, please be concerned about its necessity. There will be fewer trees in the world day by day.
The information contained in this message is confidential and may be legally privileged. If you are not the intended recipient, you are not authorised to read, print, copy, save, process or disclose this message. If you have received this message by mistake, please notify the sender immediately and delete this message, its attachments and any copies from your system. Thank you!

We inform you, that Zrt. neither makes nor accepts legally binding statements exclusively via e-mail unless otherwise agreed by the interested parties.

__________ Information from ESET NOD32 Antivirus, version of virus signature database 4194 (20090628) __________

The message was checked by ESET NOD32 Antivirus.