Regisztráció Blogot indítok
Adatok
máj köll dzsekszon? nanemár

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezennel megalapítom az NLK awardot, vagyis a Nap Leghülyébb Kommentje díjat.         Az első díjazott "ceka", a modoros nylonnáci: ceka 2009.09.01 12:10:39   Az "egész pénzvilág", élükön a bankokkal, szar, szemét, tolvaj,…..
máj köll dzsekszon? nanemár 2009.09.01 19:00:39
Amíg szeretett cégem nem költözött Újpestre, nem gondoltam, hogy van olyan zónája Budapestnek, ahol rákészülés nélkül leforgathanák Tarkovszkij nyomasztó Stalkerjét. Mivel a nagyjátékfilm-forgatások jelentős bevételt jelenthetnek mind szűkebb, mind tágabb pátriánknak,…..
Pénteken Michael Schumacher 2008 áprilisa után újra F1-autót vezetett, hogy felkészüljön visszatérésére. Az olasz Sky csatorna videóra vette.A 2006-ban visszavonult, 40 éves német 67 kört tett meg az istálló 2007-es autójával a házi tesztpályán Mugellóban. Közben folyamatosan…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..