Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bullseye

0 bejegyzést írt és 358 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
bullseye 2018.08.23 13:12:47
@sixx: Hogy-hogy mikor? Éjjel lemész, a kenyérért igyekvő időseket megkérdezed hajnalban, majd kihajtasz a faluból, hogy ne zavard őket aljasul, és úgy megírod, felküldöd. Akkor legalább most a kommentelők elismernék, hogy tuti csak hazudsz mert csak. Totál megéri!
Ahogy a Figyelőnek egy Fideszre szavazó liberális meleg pasi, nekünk egy origós szerkesztő küldött levelet, benne lescreenshotolva egy nemzetvesztősoros-cikk szerkesztési folyamatának első körét. Klikk, és nyílik a galéria.  (Ha valakinek nem esne le a poén: itt csak lemodelleztük, hogy milyen…..
bullseye 2018.04.17 23:46:07
@sixx: Akkor valszeg csak nagyon gyors voltam. És ez a verzió megfelel nekem. :)
13:08-kor láttam a böngésző szerint, szóval tényleg esélyes is. Mondjuk ha elolvastam volna az Origós kamu anyagot, talán leesett volna a párhuzam.
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
A Comedy Central Tömény történelem című sorozata tökéletesen alkalmas arra, hogy aki a Magyar Történelmet nagybetűvel írja, és eleink tetteit szentírásnak tekinti, vajas pirítóssal hajigálja a tévét, és habzó szájjal üvöltözzön, hogy megszentségtelenítik Koppányt és Mátyás királyt, HÁT EZEKNEK MÁR…..
bullseye 2016.10.25 15:34:17
@DSI Builder: kinti már 4. évadnál és 30 rész fölött jár, pedig nekik hol van annyi történelmük, mint nekünk?
Egy kanadai tévé bemondója gyanútlanul belekezdett abba a hírbe, hogy egy Ig Nobel-díjas férfi (ezt a díjat első blikkre teljesen eszement, de ha jobban megnézzük, elgondolkodtató kutatásokért adják 1991 óta) kecskék között élt három napot, műlábon, műkarokon, füvet legelve. És pont úgy röhögött…..
Hogy egyáltalán létezik-e ilyesmi, arról nem kívánunk sem nyilatkozni, sem pedig vitát nyitni. Ám azt határozottan állíthatjuk, hogy az alábbi Twitteren és Pinteresten terjedő spam kampány által hirdetett fogyókúrás varázsszer biztosra vehetően nem tartozik ezek közé. A…..
Kálmán Olga műsora kiváló terep a vizsgálódásra. Egyrészt a műsorvezető sem fogja vissza magát a interjúk során, ezért jól elemezhető mimikai jeleket mutat; másrészt a provokatív stílust nehéz érzelmileg a helyén kezelni, ezért a meghívott vendégeken is erősebben jelennek…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!Teljes elkeseredésemben írok önöknek. 27 éves vagyok.Nem dohányzok/iszok/bulizok.Nincsen gyerekem.Van érettségi + angol,német nyelvtudás + takarító/pénztáros/bolti eladó szakma.Régen diákmunkáim is voltak.3 év takarítóként dolgoztam meg 3 év…..
bullseye 2014.02.05 14:48:59
@Kovács Ferenc 14: Ozt adót, TB-t fizet valaki a munkaviszony után?
  Tisztelt Munkahelyi Terror jog!   Következő kérdéssel fordulok Önökhöz.  2 hónapja dolgozom egy cégnél. 1 hónapos próbaidőt kötöttünk ki a szerződésben. Óvodás korú gyermekem beteg lett, orvoshoz vittem, és itthon maradtam vele. Munkáltatómnak korán reggel…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Egy, napjainkban szinte elképzelhetetlennek tűnő esetről szeretnék írni! Az egyik  étterem hirdetésére jelentkeztem. Be is hívtak próba napra. A nap folyamán beszélgettem a konyhalánnyal, aki elmondta, az elmúlt hónapokban több mint 40…..
Sziasztok!   Az én történetem 2013. augusztus 20-án kezdődőt. Interneten találtam egy állás hirdetést, másnap fel is hívtam a hirdetőt. Aki jól fizető, biztos munkahelyet kínált, megnéztem a körülményeket, más munka híján kénytelen voltam elvállalni. Az illető még…..
bullseye 2014.01.05 12:26:10
@kvasztics47: Speciel ott éppen szolidáris volt, azért jelezte negatívumként, hogy más még annyit sem kapott.
Gondolom, többen láttátok már, de azért maradjon nyoma itt is: a Call of Duty legújabb, Ghosts alcímű része nyúlt egy kicsit a sorozat egy korábbi részéből, a Modern Warfare 2-ből. Tessék megnézni a lenti videót, jobbra a Ghosts, balra az MW2, ugyanaz az animáció és…..
 Üdvözletem!  A történetem valószínű teljesen hétköznapi, de szeretném tudni milyen jogaim lehetnek. Szerelmi viszonyba keveredtem az egyik kolléganőm férjével, aki szintén ugyanazon a munkahelyen dolgozott. Mint ahogyan az lenni szokott, kiderült a dolog. Ebben én is…..
(Azt mondják, a sajtó ne foglalkozzon saját magával, és mi eddig példásan megálltuk, hogy egy bizonyos kolléga ügyes-bajos dolgait posztolgassuk, pedig higgyétek el, heti rovatot lehetne megtölteni a munkásságával. A mostani húzásánál viszont gyengének bizonyultunk, mert kollegialitás ide vagy oda,…..
A Wing Commander sorozat első két része nekem kimaradt (tudom, szégyelljem magam), rögtön a harmadikkal találkoztam először. Egyik spanom mutatta meg (akinek 386-os gépe volt, amikor nekem csak 286-os, ezért sokat jártam hozzá), és teljesen lenyűgöztek a játék filmbetétei,…..
Van egy Splinter Cell nevű Ubisoft-játék, amihez a magyar forgalmazó egy komolynak látszó, de legfeljebb második olvasásra már ordas nagy kamunak tűnő fake sajtóközleményt adott ki. Ügyeltek arra, hogy az olyan lapok, ahol vélhetően az első szűrön sem megy át a közlemény, ne…..
30 éves férfi vagyok. 2008-ban volt egy jó kis állásom, aztán jött a válság, és a cégből, ahol dolgoztam havonta elküldtek egy embert, egészen addig, amíg fel nem számolták az egészet, azóta volt még néhány állásom, de a legtöbbet másfél évet egy nagyon kegyetlen cégnél…..
A Bioshock Infinite legelején, kb. a játék 1 százalékánál van egy rész, ahol a főhőst, Booker DeWittet megkeresztelik, amint megérkezik Columbia lebegő városába. Ezt a jelenetet nem lehet átugrani vagy megkerülni, a játékosnak csak egy választása van: a „nyomd meg az X-et, hogy…..
bullseye 2013.04.24 16:37:33
@Stöki:
"Tisztelt Valve!

Engem mint aktív rasszistát zavar, hogy a Bioshock Infinite azt sugallja a *****-k is embernek számítanak, pláne, hogy egyenlő jogokat is érdemelnének velünk, igaz fehérekkel. Az pedig különösképpen, hogy játékosként ártanom kell ennek az ideális, árja társadalomnak, és tagjainak. Kérem sürgősen fizessék vissza a játék árát, maguk mocskos ****-k!"

Én kérek elnézést... de valamennyire azért kíváncsi lennék erre mit válaszolnának.
bullseye 2013.04.24 22:30:41
@Brushy: Azért lássuk be a játékokban látható erőszak sokkal kevesebb valós erőszakkal hozható direkt összefüggésbe, mint a vallás. Amúgy ahogy én észrevettem a sima hívőket elég kevesen zaklatják, inkább a térítőket szokták - őket is főként az ateista térítők.
Adam Orth a Microsoft kreatív igazgatója – elég magasan van tehát a céges a táplálékláncban, még ha nem is a piramis legtetején áll. Éppen ezért kellene vigyáznia arra, hogyan kommunikál. Történt ugyanis, hogy a Kotaku két bennfentes forrásra hivatkozva megírta, hogy a…..
Ugyan biztosak vagyunk benne, hogy a pokolban külön bugyorban fognak pörkölődni azok, akik április elsején álhírekkel szívatják a népet, minden évben van néhány videojátékos témájú álhír, amin azért el tudunk mosolyodni. Volt ilyen válogatásunk 2010-ben, tavalyelőtt és…..
Mindenki el van ájulva a Bioshock Infinite-től (én is), a hét játékcsaja nem is lehet így más, mint Elizabeth, akit a játékosnak ki kell mentenie a lebegő városból, Columbiából. Az első két Bioshockkal elég magányos élmény volt játszani, mert a főhős egyedül szállt szembe a…..
bullseye 2013.03.31 21:49:05
@Guardian412: Amerikában a déli államokban akadtak ilyen emberek, gondolatok, jó eséllyel kisebb városok is, nem csak 1912-ben, de még később is. Az meg azért nem a liberális agymosás csúcsa, hogy valaki negatív színben tünteti fel a rasszizmust. Nagyon sajnálom, ha emiatt a neonácik nem képesek élvezni ezt a játékot, tényleg, annyira rossz nekik amúgy is az életük a rettentő üldöztetés és elnyomás miatt, és most még ez is...

Amúgy a későbbiekben a játék eléggé árnyalja a képet a Vox Populi-nak köszönhetően, de persze aki csőlátású és nem jut el odáig, annak már hiába. És akkor még ott vannak az írek is!

Mellesleg a játékipar éppen azért küzd, hogy művészeti ágként is elfogadják (és ezzel nem Miranda fenekére gondolok, bár szívesen tenném), és ebbe belefér, hogy az agyatlan lövöldözés közben néha egy pillanatra megállnak szólni, hogy azért nem szép dolog vaskampókkal széttépni felebarátainkat, meg ilyesmik.
bullseye 2013.04.01 18:00:10
@molnibalage: Hát létezik a sima Bioshockból is kettő (a cikk szerintem rájuk utalt), de van korábbi shock is (en.wikipedia.org/wiki/System_Shock
A múltkor felmerült, hogy legtöbbször csak picsogás van, ha én írok bejegyzést, de tessék, most kijött az Assassin's Creed IV: Black Flag előzetese, és boldog vagyok. Vagy legalábbis várakozással telt, ugyanis nagyjából az öreg Sid Meier-féle Pirates! óta most van először…..