Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drlockpick

20 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan pár ember örülni fog neki. Nem ez az egyetlen módszer rá, létezik több száz, de szerintem ez az egyik legkönnyebben, házilag kivitelezhető.   Kell hozzá kb. 20 perc, 1db ablaktörlő lemez, 1db befőttes gumi és egy flex.   1. lépés Cilinder…..
356 játékos közül lacko****@freemail.hu (Keyboy) nyerte meg a kezdő készletet!Köszönjük mindenkinek a részvételt, gratulálunk a nyertesnek, e-mail ment, 2 hete van jelentkezni.Aki nem nyert, ne keseredjen el, lesz még játék.:) Üdvözlettel: Lockpickersrác, DrLockpick..
Drlockpick 2010.05.29 01:38:56
@lelkeskezdő: gondolom pályázik rá hogyha nem jelentkezne.:) de már felvette velünk a kapcsolatot.
A sorsolás 2 napot csúszik(a sorsoló program meghibásodása miatt).Üdv.: DrLockpick..
Hello Lockpickerek! Itt a harmadik kérdés, hogy a nyerési esélyeiteket növelhessétek a lockpicker nyereményjátékban:  3. Mik azok az alapvető pick-ek (v. lockpicking szerszámok), amivel a zárak nagytöbbsége (95%-a) kinyitható? A szabályok változatlanok. Kérjük,…..
Mai napon elég sok meló volt, sok szerencsésnek nem mondható ember hagyta bent a kocsiban a kulcsot, volt egy rosszul lett öregnéni is.3 napja sikerült vennem egy elég jo kis készletet, amelyet ma teszteltem.Sikerült kinyitni vele egy Toyota Avensist, Mazda 323-ast(ezt el is kellett…..
Drlockpick 2010.05.03 23:36:46
@pisont: irj e-mailt nekem, vagy msn: drlockpick@gmail.com
Drlockpick 2009.09.11 15:07:20
@Dortmunder: www.dealextreme.com itt találsz egy olyat hogy klom pick set.Saját tapasztalatomból mondom, hogy nagyon jó set, néhol kicsit pontatlan, de a nagyja profi.
Hello Lockpickerek!   Ígérethez híven fel is tesszük az első kérdést, amire kommentben lehet válaszolni.   Értékeljük a kreatív és új ötleteket, válaszokat! Viszont nem értékeljük azt, ha valaki lemásolja az előtte kommentező szövegét. Tehát részben számít…..
Drlockpick 2010.04.20 22:59:21
@hgabor13: szia!igen csak akkor lehet játszani.köszönjük a válaszokat.
Sokan jelezték, hogy szeretnék elkezdeni ezt a hobbit, de nem mernek rendelni, vagy nincs rá keret.Tehát, a blog szerkesztői felajánlanak egy kezdő készletet!Feltételek:Vegyétek fel msn-re ezt a címet: lockpicknyeremeny@gmail.comÍrd be MSN-en személyes üzenetednek:…..
Bumpkey módszer  Olcsó eszközök használatával Mul-T-Lock, Assa, DOM, LIPS, Evva TSC, ISEO, Corbin, Pfaffenhain és egyéb drága zárak felnyitása jelentős károkozás nélkül, kis gyakorlással átlag 30 másodperc alatt. Összefoglalás  Ebben a leírásban megmutatjuk az…..
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk minden kedves Lockpickernek!Lockpickersrác, DrLockpick..
Íme egy házilag készített elektromos zárfésű működés közben.   1 perc alatt ki lehet vele nyitni bármien nem komoly zárat.(videóban egy egyszerü lakatot nyit pár mp alatt.) Működési elv: Motor segítségével fel-le-vibráló mozgást végez egy egyszerü vékony, és erős…..
Drlockpick 2009.12.02 09:48:37
@lelkeskezdő: ez egy Philips Electric Shaver. Magyarországon Női elektromos borotvák megfelelőek.
Helló Lockpickerek!   Íme az újabb cikk egy új témában, hogy Ti se tétlenkedjetek...   Módosított stiftek: Módosított stiftek alatt a nem egyenesfalú, hengeres stifteket értem. A stifteket valószínűleg több okból is módosítják, mint amennyit én ismerek belőlük, de a…..
Szijaztok Lockpickerek!Többen is jeleztétek, hogy jöhetnek sablonok, ami alapján el lehet készíteni házilag egy készletet.Íme:14 pick18 pick16 pickkép13 pickkép1kép23 pick15 pick15 pick 2képkép4..
Drlockpick 2009.11.23 20:48:34
@Zsolti15: köszi:)
Hello Lockpickerek!   Érdemes kicsit körülnézni a helyi sajtóban, ahol kezdik már pedzegetni a témát. Sajnos nem a számunkra legkedvezőbb aspektusból. Örömmel olvasnék kiegészítés képpen pl. alapvető biztonságtechnikai tanácsokról laikusoknak, vagy esetleg zár…..
Drlockpick 2009.11.13 15:47:00
@lelkeskezdő: Én ajánlom hogy ne vedd meg..szar kínai motor van benne, alig üt valamit.ha mégis megrendelnéd akkor ne a vaterán tedd, keress meg engem msn:drlockpick@gmail.com olcsóbban adom mint vaterán.
Kell hozzá:Ellasztikus paszta(tescoban,Coraban lehet kapni)nagyon erős gyúrható ragasztóacél keménységre tud keményedni.Ára kb 1000 ftElektromos NŐI borotva.használtan 1000ft tól lehet kapni.Fürészlap, vagy egyéb  alternatívák, lásd előző bejegyzéseknél.A borotva fejét…..
Találtam egy egész jo videót lockpick set elkészítéséhez. ..
Nagy büszkeséggel mondhatom/írhatom, hogy egy remek szakember kapcsolódott a blog szerkesztésbe! lockpickersrac   Remélem minnél érdekesebb,hasznosabb lesz nektek a blog! ..
"Hali! Itt egy link, ahol keprol-kepre kovetheted leirassal egyutt, hogyan kell egy cilinderzarat szetszerelni es osszerakni: www.lockpicking101.com/viewtopic.php?p=46366 Ha nincs kulcsod a zarhoz, akkor ugyan igy kell, csak eloszor pick modszerrel ki kell nyitni es 180-fokot el kell a zarban a…..
Egyre nagyobb látogatottsága a blognak!Látom alakul a csapat, sok jó embert ismertem meg eddig msn-en és megnézve a kommenteket, látom, hogy még vannak jól értesült, érdek nélküli emberek!Köszönöm nektek, hogy olvassátok a blogot, és hogy még hozzá is szoltok értékes…..
Dupla pines zárakat a video szerint lehet nyitni. Jiggler egy álkulcs, ami hasonlít egy sima kulcsra.Előnye az, hogy egy kézzel is ki lehet nyitni egy zárat, ugy mintha tényleg valódi kulcsod lenne hozzá, hátránya, hogy kell lennie nálad minimum 6 fajtának, hogy tuti nyisd.(persze ha…..
Drlockpick 2009.08.30 17:06:11
@Dortmunder: Igen, ugyanaz a zár.Sokkal gyorsabban lehet nyitni mint egy sima hengerzárat.Rádásul otthon nagyon gyorsan meglehet csinálni, mivel elég egyszerü az álkulcs feje.(egy gömb)
Egy nagyon jo videot találtam ami érthetően ábrázolja hogy is működik egy zárfésű, legyen az mechanikus, vagy elektronikus.    ..
Hullámcsatból lockpick eszköz kezdőknek.Kell hozzá:Hullámcsat(háztartásban általában ahol nő van találni)kombinált fogószigetelőszalag(nem kötelező de ajánlott.)Videóhoz hozzáfüzném, hogy ez csak az egyik része az eszköznek, kell egy rottling toll, vagy bármilyen toll,…..
Üdv mindenkinek!3 hónapja próbálkozok ezzel a hobbival,több-kevesebb sikerrel.Kezdet:Barátnőm kitalálta, hogy menjünk el a coraba, méghozzá rögtön.Rohantunk is, kocsival bevágodok az elsö parkolohelyre, kiszálok, és barátnőm, hogy milyen kedves, becsukja az ajtómat..persze a…..